11

Voormalig minister van Binnenlandse Zaken Joseph Michel is in de nacht van vrijdag op zaterdag op 90-jarige leeftijd overleden. Michel is ook lid geweest van het CEPIC » Nieuws

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube
Boemerang wrote:

Graaf Yves (Iwan) du Monceau de Bergendal, was een directeur of commissaris bij ABELAG-Aviation, de werkgever van "Piloot" Buslik. Hij is de vader van Diego du Monceau de Bergendal. Mendez en/of FN Herstal deed zaken met ABELAG. Pierre Solvay was de eigenaar van ABELAG-Aviation.

Eloy Kaisin, (destijds) woonachtig aan de Av. de la Libertè XXX in Molenbeek-st.Jan duikt ook op in de agenda van Paul Latinus. (Woonde Mendez dan ooit toevallig in Molenbeek-st.Jan?) Verder blijft deze persoon een mysterie, nochtans zou hij een belangrijke speler bij de staatsgreep-plannen zijn.

Op zoek naar "de duistere krachten" is er een merkwaardig verband. Van Herve op franstalig forum:
Eloy Kaisin

Het is ook op de lijst van de leden

Fraternitas Sancti BENEDICTI PRO EUROPA Christianna

(zie specifieke draad)

Ik vraag me af of er een link naar de volgende advocaten:

Gerald KAISIN tot 362 Avenue Louise

Grégory KAISIN op 391 Avenue Louise

Gérald is de vader en de zoon van Grégory.

Over de 362 Avenue Louise:

Raymond Meurice. Benoemd in de Cams-zaak (Cams zou hebben gekrabbeld op papier "Avenue Louise 362" voordat hij stierf: het adres van de advocaat Gérald Kaisin, vriend van Meurice en werd president van de stichting Cams ).

Over het nummer 391 en iemand die dicht in de buurt woont:

the end wrote:
fipilip wrote:

'Wapenhandelaar' Jean-Claude Darville woonde op de Louizalaan 399. Op de Louizalaan 391 was de zetel van Rossair gevestigd, eigendom van 'wapenhandelaar' Rossignol.

Wel wel wel. Van Rossignol komt zo bij Ohain. En er lopen op de een of andere manier steeds sporen of linken over De Pomp. Ook Oostende en omgeving zijn voor die huurling(en) mogelijk belangrijk.

Het merkwaardige van de samenloop en het roze balletten dossier waar er een spoor van een killer is in de omgeving van dr Bettens (verdwenen pv's) is de volgende: En zoals het geluk het wil, speelt Gerald Kaisin tennis met Dr. Bettens.  Ze leiden de club samen.

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

13

Er is een naam voor!  Gelezen op Bellincat:

"What is Shitposting?

Shitposting is the act of throwing out huge amounts of content, most of it ironic, low-quality trolling, for the purpose of provoking an emotional reaction in less Internet-savvy viewers. The ultimate goal is to derail productive discussion and distract readers"

Ah EricF noem het je wilt. lees volgende dan eens!

Merovinger wrote:

BOB op wacht bij seksfuiven – Speurders die Roze Balletten onderzochten, weggepest

"Terwijl binnen seksfeestjes met kinderen aan de gang waren,hielden rijkswachters buiten de wacht. Op bevel van de generale staf." Dat zeggen Gerard Bihay en Franz Balfroid, twee ex-BOB’ers die weggepest werden uit het onderzoek naar de Bende van Nijvel. Bihay en Balfroid werden gisteren ondervraagd door de parlementscommissie [Tweede Bendecommissie] naar de Bende van Nijvel. Ze schetsten een ontluisterend beeld van de rijkswachttop en het gerecht.

"We wilden de rijkswachters terugvinden die ingezet waren voor het beveiligen van de Roze Balletten (*), waarop rijkswachtgeneraal Fernand Beaurir aanwezig was. Maar toen we hen begonnen op te sporen, werden we weggepest, niet in het minst door de Nijvelse procureur Jean Deprêtre", aldus de ex-BOB'ers.

Ook onderzoeksrechter Schlicker kreeg een veeg uit de pan. "Hij was het kinderseksdossier aan het inkijken en vertelde dat er een foto instak van Beaurir 'op zijn eenvoudigst …'" De foto van de naakte Beaurir blijkt nu spoorloos. "Bizar", reageerde commissielid Landuyt, "Ik denk niet dat de twee getuigen logen".

Bihay en Balfroid zeggen dat ze het spoor van de seksfeesten ontdekten na ondervraging van de weduwe van de restauranthouder, die door de Bende doodgeschoten werd in Ohain. "Ze vertelde over vergaderingen tussen Beaurir en een Brusselse vastgoedmakelaar, die politicus Guy Mathot geld toestopte voor een villa waar ooit Roze Balletten plaatsvonden".

Bron: Het Laatste Nieuws | 22 februari 1997

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

Voor de volledigheid bovenstaande zijn de feestjes waar dr Bettens mee te maken heeft. In de problemen rond die feestjes komen opeens huurlingen en huurdoders in beeld. juist die pv's zijn uit het dossier gehaald! Merkwaardig dat Cams een adres opschrijft van iemand die samen de club uitbaat die genoemd wordt in de roze balletten, waar er huurdoders ingeschakeld worden en ook doden vallen. Vernaillen plaatst niet voor niets maanden terug (via twitter denk ik) stukken uit de roze balletten. 

De linken tussen de huurdoders die daar in beeld komen en de plaatsen waar de bende later actief is, is heel opvallend. Volgende is geschreven in de 3de week van november 83 "Cams zou hebben gekrabbeld op papier "Avenue Louise 362" voordat hij stierf"

Dat Cams het adres Avenue Louise 362 opschrijft voordat hij sterft van iemand die samen in de club zit met Bettens waar er huurdoders in beeld komen ivm de roze balletten. Op Avenue Louise 391 is de zetel van Rossair van Rossignol die geld leende via Van Camp die begin oktober sterft door de bende. En dat het via de vrouw is van Van Camp dat dit spoor weer bovenkomt is niet zomaar iets! .

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.
the end wrote:

Voor de volledigheid bovenstaande zijn de feestjes waar dr Bettens mee te maken heeft. In de problemen rond die feestjes komen opeens huurlingen en huurdoders in beeld. juist die pv's zijn uit het dossier gehaald!

Ook Latinus heeft het in zijn schema over de bende over huurlingen (het staat zelfs zowat centraal) tevens was het roze balletten dossier zijn levensverzekering. Het is eerder zijn dood geworden. Wat zou er met de rijkswachters gebeurt zijn die de wacht hielden? zouden dit gewone rijkswachters geweest zijn, of ..........

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.
EricF wrote:

The ultimate goal is to derail productive discussion and distract readers"

Nu moet je eens heel goed lezen! In een document bij de staatsveiligheid uit het jaar 1986 noemt Bultot een paar namen ivm de bende van Nijvel (nooit opbaar gemaakt). Eén van die namen gaat rechtstreeks naar die huurdoders in het roze balletten dossier (Bultot is er goed vanop de hoogte). Heel merkwaardig is dat die naam op het forum totaal geen aandacht krijgt, dat Bultot het nooit meer herhaald heeft en dat de pv's over de huurdoders uit dossiers (roze balletten) verdwenen zijn. Dat Cams vlak voor zijn dood het adres opschrijft die daar rechtstreeks mee te maken heeft en waar de naam die Bultot noemt ook deze is van die huurdoder(s) is niet zomaar iets!

EricF misschien moet je eens inhoudelijk proberen te reageren. Erbij het herkauwen van de oude pap die al meer dan 30 jaar de ronde doet en tot niets leid is heel productief zeker?

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

Het gesprek tussen Deprêtre en Goffinon ivm met de 3 moorden, gaat vooral over die persoon die Bultot noemt als dader van de bende in 86, het adres dat Cams opschrijft voor hij sterft (huurdoder) heeft daar rechtstreeks mee te maken.

the end wrote:

In een nota van een telefoongesprek tussen Deprêtre en Goffinon heeft Deprêtre het over de moordzaken: Peeters, Maillard en Detraux. Heeft iemand een idee over welke moordzaken dit gaat? Zou met het dossier Mendez te maken kunnen hebben.

De 3 moorden kunnen dus ook met de roze balletten te maken hebben.

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

19

the end wrote:
EricF wrote:

The ultimate goal is to derail productive discussion and distract readers"

..... Heel merkwaardig is dat die naam op het forum totaal geen aandacht krijgt, dat Bultot het nooit meer herhaald heeft en .....

Okay en wie is dan deze tot nu toe niet genoemde persoon of waar kunnen we die vinden?

20

Ai Edd, je hebt je laten vangen.