1

Stefano Delle Chiaie is op 13 september 1936 geboren in Caserta (Italië). Hij is een Italiaanse neo-fascistische activist. Hij heeft in 1960 Avanguardia Nazionale opgericht, was een lid van Ordino Nuovo en heeft in 1991 Lega nazionalpopolare opgericht. Hij was op een bepaald moment internationaal gezocht vanwege zijn betrokkenheid bij de Strategie van de Spanning in Italië maar werd vrijgesproken. Hij was bevriend met Licio Gelli, grootmeester van P2. Hij werd ook verdacht van betrokkenheid bij Operatie Condor in Zuid-Amerika maar ook daarvoor werd hij vrijgesproken. In 1983 werd hij door de CIA omschreven als de meest gezochte rechtse terrorist ter wereld.

http://i.ytimg.com/vi/OnipxcKYCrA/hqdefault.jpg

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube

2

De Ordino Nuovo maakt de rechtervleugel uit van de Italiaanse fascistische partij, de MSI. Della Chiaie, die terloops gezegd ook in contact stond met REX-fanaticus Leon Degrelle, nog steeds in ballingsschap in Spanje [in 1985], werkte ook mee aan Guérin-Séracs Aginter Press (1). Met Guérin-Sérac bracht hij bovendien een beweging op gang, gekend als het Zwarte Orkest, berucht omwille van een hele reeks bomaanslagen in Italië. De memorabele aanslag op het station van Bologna bv. zou het werk zijn geweest van Stephano Della Chiaie en zijn vrienden. Het hoofddoel van het Zwarte Orkest bestond erin een 'strategie van de spanning' te propageren.

Della Chiaie stond ook in nauw contact met de 'slachter van Lyon', Klaus Barbie (2), en was lid van de loge P2, de vrijmetselaarsloge van Licio Gelli. Erg belangrijk is Della Chiaia's betrokkenheid bij de Argentijnse terreurorganisatie Allianze Argentina Anticommunista (AAA). De AAA waren de niet-officiële politietroepen van het Peron-regime, die mensen rekruteerden voor de moorddadige doodseskaders.

Bron: Opus Dei in België | Andre Van Bosbeke

(1) Over Aginter herinnerde Delle Chiaie zich in een getuigenis: "We acted against the communists and against the bourgeois state, against the democracy, which deprived us from our liberty."

(2) Zou er dan een verband bestaan tussen de bomaanslagen in Brussel en Della Chiaie. Met andere woorden: zat Della Chiaie mee achter deze wraakactie na de arrestatie en uitlevering van Barbie?

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube

3

Nog wat info voor de geïnteresseerde » www.christiebooks.com

In het artikel van de hierboven geplaatste link staan een paar heel interessante dingen:

An old comrade, Ciolini, asked to come to Bolivia to escape "business problems". SDC found him a job as French & Italian interpreter for the Information & Tourism minister, Fernando Palacios. (SDC is Stefano Delle Chiaie, dit moet voor 81 zijn.)

During the Falklands War SDC made airfields available to Argentina, without telling Torrelio. In July 1982 Torrelio was forced to step down by Rico Toro. Rico Toro handed over to Vildoso and SDC began to get hints of the US preparing to take action against him. 

The Italian secret services had given his former comrade Ciolini cash to hire French mercenaries to snatch or kill him. At the same time SDC was negotiating with Libya for a loan to help out Bolivia.

Delle Chiaie is in Europa dan, want Ciolini is rond die periode hier in Belgie gemeld. Massagrande mag ook niet vergeten worden, was de rechter hand van Delle Chiaie, en het hoofd van de anti-ETA huurlingen eind jaren 70 in Spanje.

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.
Ben wrote:

(2) Zou er dan een verband bestaan tussen de bomaanslagen in Brussel en Della Chiaie. Met andere woorden: zat Della Chiaie mee achter deze wraakactie na de arrestatie en uitlevering van Barbie?

Wel waarom niet, er zijn immers veel elementen die dit een mogelijke piste maken. En zou Temse ook niet door dezelfde groep gedaan kunnen zijn? In 1983 was Della Chiaie één van de meest gezochte personen te wereld en wou men hem elimineren. Della Chiaie is een specialist in psychologische oorlogsvoering, ook Barbie. Della Chiaie was ook een periode de contactman tussen de Zuid-Amerikaanse drugshandelaren en de Italiaanse maffia en hij wordt genoemd in de moordpartij in Marseille in '81 waar een hele familie van een agent uitgemoord werd. Dat dan weer te maken heeft met drugsmokkel naar Zweden.

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

Op 20 juli werd Calvi veroordeeld wegens frauduleus bankroet, illegale transfer van kapitaal, oplichting en schending van vertrouwen. Gelli vluchtte naar Latijns-Amerika. Calvi panikeerde volledig en stuurde geheime afgezanten naar Gelli, maar die had intussen bij Pinochet politiek asiel gekregen. Calvi had echter geld nodig, maar iedereen weigerde hem dit te geven. Hij verdween, en men vond hem op 18 juni 1982 terug onder een Londense brug met twee maçonnieke stenen in zijn zakken. Toeval of niet, maar diezelfde dag waren de mannen van Delle Chiaie ook in Londen.

Dus de mannen van Della Chiaie waren in de periode dat de Santana gebruikt werd in Europa.

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

Radio uitzendingen van de jaren 80 super interessant!

  • P2 Members, Drug Traffickers, And Death Squad's Sojourn In Bolivia » YouTube

  • Internacional Fascista And The French Connection's Hideaway In Paraguay » YouTube

  • Francois Genoud: The Black Financier » YouTube

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

Nog over de link Bloivia en Paraguay:

Francois Raes: "Ooit heb ik samen met Besbrugge in Gesves bij Namen wekenlang een villa moeten observeren. Het was net een vesting met camerabewaking en prikkeldraad. De eigenaar was André Delamende, hij werd verdacht van drugs- en wapenhandel. De feiten waren ernstig. Op het vliegveld van Gosselies landde regelmatig een klein vliegtuig met cocaïne uit Bolivia via Paraguay of met hasj uit Libanon. Al de transacties gebeurden in een vliegtuigloods waar officieel de firma in huishoudtoestellen General Contractors was gevestigd."

"In de raad van bestuur zaten een Libanees uit Beiroet en Roger Volcher, een gewezen rijkswachter die succesvol in zaken ging en in een Rolls Royce reed. Samen met baron de Bonvoisin lanceerde hij de carburator SVB 3 en probeerde deze te slijten aan het leger en enkele grote automerken. Experts deden de zogenaamde mirakeluitvinding af als pure oplichterij. Delamende was ook de invoerder van de Marchettivliegtuigen en ontwikkelde later met de steun van het Waalse gewest de Squales, een verkenningsvliegtuig voor de luchtmacht. Opnieuw pure oplichterij."

"Hij had zijn entrees op hoog niveau. VDB kwam er op bezoek en zelfs prinses Paola is in de villa gesignaleerd. Getuigen hebben gezien hoe Thaise en Filippijnse officieren, eigenlijk wapenhandelaars, in grote zwarte Mercedessen zwaar materiaal in- en uitlaadden. De Bijzondere Belastingsinspectie (BBI) ontdekte een storting van 2 miljoen frank (50.000 euro) voor een bedrijf in Liechtenstein in handen van de Bonvoisin. Ik heb het onderzoek moeten stopzetten. Mijn collega Ameloot die overnam, pleegde kort daarna zelfmoord."

Ook interessant voor de link met Bergen (Angelou) die voor het Frans consulaat gevonden word. De arrestatie van Barbie zal ook gevolgen gehad hebben voor zijn drugszaken in Belgie, en wie van bovenstaande namen wilt nu gekoppeld, worden aan cocaine en Barbie?

Zie: The DEA, The Nazis, And Bolivian Cocaine » YouTube

Het vliegveld van Gosselies in ongeveer 10 km van Nijvel.

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

Ik wil er ook nog eens op wijzen dat in Bolivia de Moonsekte heel erg actief was, men wou er een soort Moon-land van maken, en dat Latinus ook naar de Moonsekte ging waar ook Haig kwam. Ook nog, dat volgens bronnen Belgen meegedaan hebben met de revoluties in Bolivia en of andere zuid-Amerikaanse landen.

En we kunnen ons ook afvragen wat Mendez daar allemaal over weet, Zuid-Amerika was zijn sector en zijn voorganger Davilla zat tot over zijn oren in in de duistere zaken.

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

Wel het word nog interessanter, als ik me niet vergis is er een duidelijke link naar Baugniet vanuit het milieu van Della Chiaie. Namelijk in dit artikel van Der Spiegel is er sprake van een Olivier Danet, die zou de springsstoffen voor de aanslag in Bologna geregeld hebben. Hij is gearresteerd ivm. wapenleveringen vanuit Belgie waar Baugniet de leverancier van was! » www.spiegel.de

Zijn naam komt ook voor in deze post over hoe dit milieu denkt » Forum
En ook deze post « Forum

Beide post komen uit een boek die het spoor volgt van wapenhandel en Olivier Danet.

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.