1 (edited by dim 12-02-2009 10:22)

Topic: André Cools

De zaak Cools leidt duidelijk naar Deferm (zie onder meer boek Van Rossem). Deferm leidt duidelijk naar Michel Vander Elst. Michel Vander Elst leidt overduidelijk naar Haemers (en naar "de organisatie van gevaarlijke gekken" zie dossier Van Brussel/De Jonghe) maar ook naar Nihoul (goede vrienden en o.a. alibi voor ontvoering Laetitia).

Deferm en Vander Elst leiden bovendien naar Costa Rica. Costa Rica, Vander Elst en Deferm leiden naar een zekere meneer F. (zie dossier Atlas). Deze laatste leidt naar Shavit, die op zijn beurt naar de Mossad leidt (Shavit was er ooit kolonel). De kring rond meneer F. (Salik, Scheyven, ...) leidt verder ook naar het CEPIC en zo naar VdB (die op zijn beurt leidt naar de Bonvoisin en extreem-rechts).

Nog even doorgaan? Deferm leidt naar Delperdange en die leidt naar extreem-rechts en is een kandidaat Reus voor de bende. Deferm en VdB leiden naar Verdeyen en die is gelinkt aan een zootje ongeregeld (Potier, Nihoul, Haemers, Cryns, huurlingen, ...). Vander Elst en Cryns leiden naar Verhoeft en zo naar Paul Cams. Een kluwen. Opvallend is wel dat Deferm en Vander Elst zo vaak voorkomen.

Re: André Cools

Van Rossem is steeds met een serieuze korrel zout te nemen. Ik heb zijn boek over Cools. Ik heb ook paar keer op circuit. Zeer intelligent man, maar veel fantasie. De waarheid van de bende ging hij onthullen, maar is er nooit gekomen. Zogezegd uit angst.

3

Re: André Cools

Juist, maar dat neemt niet weg dat de informatie die Cools linkt aan Deferm serieus te nemen is. Niet enkel Van Rossem dient hier als bron. Zie bv. ook dossier Atlas die Deferm linkt aan Shavit en Shavit aan Cools (hij logeerde er tijdens zijn bezoeken aan Israël).

Ook nog: Delperdange (zakenpartner van Deferm) werd vermoord zes dagen voor de moord op Cools. Delperdange lijkt als twee druppels water op de robotfoto van de Reus, was extreem-rechts en had een voorliefde voor seksfeesten. Zijn vrouw, die hem neerschoot, kreeg een zeer merkwaardig proces waarin ze wel schuldig verklaard wordt maar niet veroordeeld omdat het proces ongewoon lang had aangesleept (zij zei hierover zelf: "ze hebben mij niet durven berechten").

Deferm was boezemvriend van PS-kopstuk Mathot en werd genoemd in het Agustaschandaal en de zaak Cools. Zijn bedrijf Trident Technology Holdings, voortspruitend uit het overgenomen technologiebedrijf Unisys, was verwikkeld in de smeergeldaffaire rond de Agustahelikopters voor het Belgische leger. Cools beschuldigde Deferm ervan dat hij Trident express failliet heeft laten gaan om zo, samen met Mathot, het geld van Agusta in eigen zak te steken. Volgens Van Rossem is 175 miljoen BF Agusta-smeergeld versluisd naar een bankrekening van Deferm in Costa Rica (waar ene meneer F. thuis is) waar hij het gaan ophalen is met Vander Elst.

Ik denk dat Van Rossem hier niet eens zo erg veel aan het fantaseren was. De link Cools-Deferm-Vander Elst-meneer F. ... kan moeilijk in twijfel getrokken worden. Net zoals de link Vander Elst-Haemers, Vander Elst-Nihoul, Meneer F.-Shavit-Mossad, Meneer F-Salik-CEPIC, VdB-Israël-Mossad, CEPIC-VDB-Bonvoisin, Bonvoisin-extreemrechts, VdB-Verdeyen, Verdeyen-Deferm, Verdeyen-Cryns-Nihoul, ...

Leg de stukjes maar eens samen. Ik denk dat je dan niet zo ver zit van het gezelschap dat verantwoordelijk is voor de Bende van Nijvel, de moord op Cools, Olof Palme, Cams, Delperdange, ... Zou Van Rossem niet te contacteren zijn om hier eens zijn opinie te geven?

4

Re: André Cools

En nog dit:

Onderzoeksrechter Connerotte (hij weer!), die het spoor van Van der Biest volgde, werd prompt van de zaak Cools afgehaald. Mede-veroordeelde Richard Taxquet in deze zaak verklaarde trouwens dat Alain Van Der Biest geen zelfmoord heeft gepleegd. Een intussen overleden inspecteur zou ertoe verplicht zijn een pv van zelfmoord op te stellen. Zijn opvolgster Véronique Ancia onderzocht alle sporen behalve dit laatste, omdat haar superieur Léon Giet (PS) dat belette. Dus ook Van Der Biest als zondebok opgevoerd en netjes uit de weg geruimd.

Re: André Cools

dim wrote:

Mede-veroordeelde Richard Taxquet in deze zaak verklaarde trouwens dat Alain Van Der Biest geen zelfmoord heeft gepleegd. Een intussen overleden inspecteur zou ertoe verplicht zijn een pv van zelfmoord op te stellen. Zijn opvolgster Véronique Ancia onderzocht alle sporen behalve dit laatste, omdat haar superieur Léon Giet (PS) dat belette. Dus ook Van Der Biest als zondebok opgevoerd en netjes uit de weg geruimd.

Vander biest heeft zeker geen zelfmoord gepleegd. Ik weet dat Deferm in Monaco woonde, en daarna naar Costa Rica. Is er een foto van Delperdagne ergens? Dan is het een gans ander spoor dan wat de meesten volgen. Weet momenteel de contactgegevens niet van van Rossem. Misschien dat hij een anonieme getuigenis zou willen afleggen. Maar waar haalt hij zijn informatie? Waarom zouden leden van PS het op de delhaizes gemunt hebben, en executies uitvoeren? Of leg je dan de link die naar extreem-rechts leidt en vdb? PS en extreem-rechts... Heeft de CCC er dan ook iets mee te maken?

dim wrote:

Zou Van Rossem niet te contacteren zijn om hier eens zijn opinie te geven?

Je kan is via netlog proberen » nl.netlog.com

6 (edited by dim 13-02-2009 10:36)

Re: André Cools

patrickhaemers wrote:

Waarom zouden leden van PS het op de delhaizes gemunt hebben, en executies uitvoeren? Of leg je dan de link die naar extreem-rechts leidt en vdb? PS en extreem-rechts... Heeft de CCC er dan ook iets mee te maken?

Ik weet het ook niet, maar feit is wel dat de P2-loge in Italië veel gelijkaardigheden vertoonde met dit scenario: internationale criminaliteit (o.a. gigantische financiële fraudes) gekoppeld aan anticommunistische, (extreem)rechtse politieke en financiële machtstructuren (politici, leger, carbinieri, magistraten, ...). Er was verder ook een link met Andreotti, de VdB van Italië zeg maar.

Als macht meespeelt dan krijg je uit opportunisme al snel duivelse verbintenissen, inclusief extreem-rechts met socialisten, extreem-rechts met joden (denk maar aan de huidige ultrarechtse koers van Israël en de praktijken van de Mossad), en christelijke politici met bordeelhouders.

P2 zat achter de bomaanslag in Bologna door extreemrechts (vergelijkbaar met de aanvallen op Delhaize?), stuurde waarschijnlijk de Brigate Rosse (de Italiaanse versie van de CCC) en elimineerde nogal wat hinderlijke personen (bvb de bankier Calvi, vergelijk met Finné). Het zaaien van terreur door een aantal P2-gelinkte individuen kaderde in de strategie van de spanning (opgelegd door de CIA). Interessant weetje: ook Berlusconi was P2-lid en voert momenteel uit wat destijds bekend stond als il Piano di rinascita democratica van de  P2-loge (controleren media, polariseren rechts-links, hervormen justitie, ...).

Ik wijs er ook graag op dat Elio Ciolini, die in contact stond met de Bende Haemers, op de officiële P2-lijst staat! Ik acht het niet uitgesloten dat P2 en een Belgische tegenhanger op elkaar afgestemd waren. P2 had duidelijke banden met Latijns Amerika en men beweert dat de gevonden ledenlijst maar een deel is van de werkelijke loge. De P2-loge wordt soms ook wel eens de Monte Carlo-loge genoemd. Monte Carlo, tiens tiens... is dat ook geen stek van Deferm en meneer F.?

Een foto van Delperdange » Claude Delperdange

Re: André Cools

dim wrote:

Een foto van Delperdange

En welke robotfoto dan?

Re: André Cools

Wat Nihoul daar off the record vertelde zou wel is waar kunnen zijn. Ik denk dat die man heel veel weet.

9

Re: André Cools

Delperdange lijkt op robotfoto nr. 19.

10

Re: André Cools

patrickhaemers wrote:

Je kan is via netlog proberen

Lijkt me een valse Van rossem te zijn. Kent niemand zijn e-mail?