301

Re: Christiaan Bonkoffsky

Enkele bemerkingen. Zijn betrokkenheid lijkt zo goed als zeker. Evidentie m.b.t. aanwezigheid bij rijkswacht, medisch dossier, geen afname speekseltest en geen verklaring van hem. Mààr hij kon al die tijd bij de rijkswacht blijven werken als inspecteur? Wie maakte dat mogelijk? Hoe konden die collega's allemaal zwijgen? Waar zit het geld? Moest hij nog werken na dit op de kerfstok te hebben? Figuren als Lekeu, Bouhouche, Beijer, ... zitten allen in het buitenland. Hier kan dit geld ook naartoe zijn. Bonkofsky niet. Waarom? Werd hij zelf onder druk gezet om te zwijgen, succesvol en door wie?

Er zou sprake zijn van schaduwing van het huis waar hij zijn laatste jaren heeft doorgebracht. Buren zouden hinder ondervinden. Mensen die meer informatie trachten te zoeken zouden nog steeds door politie worden tegengewerkt, bedreigd, geïntimideerd ed. Kan iemand dit natrekken die aan die kanten woont? Komt erop aan bewijslast te verzamelen! Foto's, documenten, registraties van feiten die zich hebben afgespeeld en liefst meerdere mensen om te getuigen!

302

Re: Christiaan Bonkoffsky

Bon, correctie op mijn eerder bericht: Bonkoffsky woonde vroeger in de Langestraat en nadien op de Moorselbaan.

303

Re: Christiaan Bonkoffsky

Is recente aftreden van enkele politici toeval?

  • Laurette Onckelinx

  • Joelle Milquet

  • Turtelboom

Overlijden bekend criminoloog uit Gent? Autopech Vermassen?

Re: Christiaan Bonkoffsky

Wim wrote:

Welke vaststelling vallen jou het meest op?

Dat de rijkswacht er volgens hem zeker iets mee te maken had? Interessant om terug te lezen (ik kan het wel doorsturen in pdf mocht iemand interesse hebben) » www.demorgen.be

305

Re: Christiaan Bonkoffsky

Is hier op de site te lezen » Feiten

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube

Re: Christiaan Bonkoffsky

Wim wrote:
Trojan wrote:

Ongeveer aan de overkant van nummer 117 had je vroeger een Stock Americain. Stock Americain in België was eigendom van de ouders van Buslik. Toen die gebouwen werden afgebroken, gebeurde dat volgens mijn bronnen, achter grote schermen, en met omzeilen van bouwwetgeving. Als er per se naar lijken moet worden gegraven dan zou ik idd onder die betonplaten van waar vroeger Stock Americain was een keer kijken.

Weet je nog in welk jaar dat was?

Eind 1989 liep de huur af » aalst.courant.nu

307

Re: Christiaan Bonkoffsky

Nog een tip die ik plots krijg, maar ik kan het niet verifiëren. Willy Michiels zat in 1984 een tijd in de gevangenis? Ik denk dat Bonkoffsky vooral in leven werd gehouden als levensverzekering voor iemand. Wanneer stierf Felix Przedborski? Is het niet kort ervoor of erna?

308

Re: Christiaan Bonkoffsky

Trojan wrote:

Nog een tip die ik plots krijg, maar ik kan het niet verifiëren. Willy Michiels zat in 1984 een tijd in de gevangenis?

Inderdaad, volgens dit artikel » casinovergelijker.net

WM was wel met meer vuile zaakjes bezig, oa met een soort immo voor café's heeft hij veel mensen afgezet. Behalve dat hij de schenker van het grootste cadeau aan David Van de Steen was, betwijfel ik toch sterk of deze man voor de rest relevant is in het Bende van Nijvel-onderzoek

PS: waar vind ik de foto's van het kasteel?

309

Re: Christiaan Bonkoffsky

Iets in mij zegt dat hij ook op het forum zat. Spijtig dat we niet weten tot wanneer hij nog bij zijn zinnen was? Er was iemand en die kraakte een paar pistes heel erg af tot in het extreme en ineens in februarie of april 2015 was hij ineens van het forum verdwenen en die persoon was heel goed op de hoogte.

Re: Christiaan Bonkoffsky

Ik doe een slag Kenza: niet simpel. smile