11

kenza wrote:

Wat heeft de Rotary Lions hier nu mee te maken? Deze mensen zetten zich in voor een goed doel!

Ja, politici zetten zich ook in voor een goed doel, en rijkswachters ook, en parketmagistraten ook. Kan ik het helpen dat er in het onderzoek rond Dutroux ledenlijsten zijn opgevraagd van de Lions Club?

12

Rond de Bende van Nijvel is er bij bepaalde ordedienst(en) ook opgevraagd welke van hun eigen personeelsleden er een of meerdere tatoeages hadden op bepaalde plaatsen. Een topic over Rotary/Lions clubs zou misschien tot teveel “onschuldigen” leiden of teveel speculaties bevatten. Idem voor een topic dat als titel “Ordehandhavers met tatoeages” zou dragen. Dit is anders bij organisaties zoals bijvoorbeeld Front de la Jeunesse/WNP die bij wet verboden werden en die alleen al in het kader van “de loden jaren” hier een topic verdienen. Al is de term “verdienen” een verkeerdelijk gekozen bewoording.

Non semper ea sunt quae videntur

13

Nog iets bijgeleerd vandaag over Jean Pierre Van Rossem: Aangeduid door getuige X2 als regelmatig bezoeker van een sekskasteeltje ergens in de wijde omgeving van Knokke. In hetzelfde lustpaleis situeert X2 ook o.a. Jean-Paul Dumont, de Bonvoison, Claude Leroy.

Maar okee, lustpaleis of spookkasteel, wie zal het zeggen?

Bron: syntheserapport Dutroux (Wikileaks)