151

Re: Hypothese Cobra

LEO wrote:
Bossi wrote:

Je zou er nog van versteld staan welke personen verantwoordelijkheid dragen in deze aanslagen. Hoe het onderzoek verloopt en welke tussenkomsten men zich daarbij allemaal veroorloofde, zegt meer dan voldoende. De tussenkomst van de minister van justitie in 1990. De, voor mij althans, bijzonder verdachte tussenkomsten van een goudvink binnen de Rijkswacht, de heer Lhost. Lt. Kol. Lemasson, met zijn verontrustende gegevens. Kol. Vernaillen dewelke verklaarde dat Procureur Generaal Victor Hoste opzettelijk verkeerd werd geïnformeerd  ivm de wapendiefstal bij de groep Dyane. Guy Dussart, BOB Waver, dewelke in 1984 tot een opmerkelijke vaststelling kwam waar de naam Lhost opnieuw werd vernoemd. De gegevens wat er zich afspeelde in het Meerdaelbos, inzonderheid, verwijzend naar een politieke tussenkomst met het verzoek tot overhandiging of vernietiging van een dossier. Wie probeerde Lhost telefonisch te bereiken kort voordat betrokkene door de onderzoekscommissie zou worden ondervraagd? Dat doorwinterde ervaren onderzoekers de pijp vrijwillig aan maarten geven zegt ook meer dan voldoende. Als gevolg van de ongeoorloofde tussenkomsten waartegen je buitengewoon machteloos staat. Om nog op te tornen tegen lekken die uw onderzoek volledig ondermijnen en pulveriseren.

De enige juiste analyse die ik de laatste dagen gelezen heb ! Klopt volledig met mijn ideeën !

Inzake mijn bovenstaand bericht dd. Vrijdag 08 december 2017 om 00.31 uur, bericht nummer 72:

Ingevolge een list die wij ons veroorloofden, werd er navraag gedaan bij een ex Rijkswachtofficier. Uit navraag bracht betrokkene ons ter kennis geen contacten te hebben met de heren X en Y.

In december tijdens een telefonisch onderhoud bevestigde deze ex Rijkswachtofficier dat hij X had bezocht.

Bossi wrote:

@ Insider,

Betreft dossier WNP:

Kan u ons verklaren waarom de naam “BURAFLEX” verschillende malen wordt vermeld door de heer LIBERT Michel in zijn verhoor betreffende Westland New Post?

BIJKOMENDE INLICHTINGEN:

Betreft verhoor dd. 9 april 1986 om 23.00 ter zijner woonplaats.

Betreft verhoor op 16 april 1986 om 10.45 ten burelen BSR Waver.

Bij verschillende herhaling in zijn verklaringen "BURAFLEX" vermeld in het 6 pagina’s tellend verhoor. Betreft Proces-Verbaal nummer 1184/86.

152

Re: Hypothese Cobra

Bossi, is er een reden waarom je Buraflex blijft gebruiken ipv Burafex?

153

Re: Hypothese Cobra

INKOMEND BERICHT UITGAANDE COBRA DD. 22 JAN 2018

Voor Insider:

1. Buraflex: de juiste benaming volgens de verklaring van Libert Michel

2. Monsieur Guillaume = één van de oprichters met onder andere Léon Finné van een firma S.A. otraco (amen met nog 6 andere vriendjes van VDB) en gelieerd aan Euromeat.

3. Overval in Aalst: tijdens het verhoor van Mr.libert op 11 mei 1989 door delta  meldt hij de inbraak in zijn kantoor. Verdwenen zijn : 50.000 BF, 1 sleutel van een bankkluis ( dossiers Pinon,Silbelgaz, Feluy. Hij overhandigde een ontvangen foto van een onbekende op zijn werkplaats voor zijn aanhouding . Deze foto vertoont een man, drager van een riot gun. Deze persoon zou de dader zijn van Aalst = i.k.v ODM (marsbevel) van Buroflex via BKA.

BKA = ?? ( iedereen mag raden== is geen firma)

4. De foto is nooit meer boven water gekomen!!!

5. Kolonel Vernaillen had foto's liggen van Dos Pinon die lange tijd verdwenen waren maar plots terug kwamen via het CRIES dossier ??

6. Kolonel Vernaillen nam de fichebak (122 fiches met gevoelige info==>> erotische chantage = protecties) voor de neus van Goffinon mee. En Boucouche + ..... namen weerwraak.

De fichebak werd NOOIT meer teruggevonden tot........NU!!

7. Bouchouche = de grote man achter heel de  Belgian Gate ( in relatie mat Iran gate affaire) de bende van nijvel was niets anders dan een afrekening tussen mensen en groepen en vooral om de Belgian Gate ( zoals de Irangate) te verdoezelen.

In 1981 besliste cowboy Reagan ( rekruteert door CIA tijdens de Mccarthy affaire) buiten het Congres om , via een 'cover' operation van de CIA met DEA deals af te sluiten voor de contra's : drugs voor wapens en vooral alle communisten buiten in West-Europa ( Aginter case)

Gezien men in België al ervaring had (BND onder leiding van DEA Guy Eaton) met hun agent BOUCHOUCHE (al  in 1973) en gezien anti -Raes hysterie en de miserie met de Nato besloot de CIA met een algemene black ops .

Om Latinus ( neo nazi) een dekmantel te verlenen om België te kunnen verlaten zonder achterdocht werd de Pour afgebrand ( tijdens de feiten stond daar een auto geparkeerd: 2 keer nadenken wie daar inzat (3 personen)

Latinus weg naar Chili, ontmoet Rockefeller ( Cercle Pinay rabiaat anti-communist) en Officials van US, DIMA en komt terug met zijn GLADIO netwerk en een publiek tijdelijk netwerk ( WNP)

MAAR wat Latinus niet wist dat de GAP= Lekeu, Cocu, Dauphin, Van Vinck die ook een privé-netwerk begonnen (gladio en filiatures drugs) bijkluste achter zijn rug met Bouchouche die betaald door de DEA de Belgian Gate begon ( drugs voor wapens) en zelf zijn team oprichtte (ik  leerde hem kennen in de schietclub geen gewone die man) En toen Latinus vaststelde dat er valsspelers waren (bendeleden) en een vuile drugzaak en deze  doorgaf aan Marnette die een informant was van zijn toen doodsvijand Libert en deze die doorgaf aan" titische" ( WNP'er Bouchouche) was het over en out voor Latinus.

Hij verlinkte alles  en kwam ongevraagd tussen in een serieuse drugdeal. Op het moment van zijn dood was er een drug operatie bezig van de PJ Bxl.

Iedereen die de linkt legt tussen deze cover operatie van USA die in een bevriend land terreur zaait om via DEA illegale drugstrafieken om  aan wapens te geraken ( FN Herstal) aan fondsen (Delhaize??= afpersing, diamanten, edele metalen, uranium enz) en dit met medeweten van de staatsveiligheid
( Raes  vernietigde fichiers MAAR:  paar teruggevonden ....) mag zijn eigen begrafenis regelen.

Behalve:
De staatsveiligheid bestond uit meerdere diensten en de SDRA9 was zoiets als de opruimer van de vuilnis ( dammage control)

Conclusie: de Belgian Gate was het hoofddoel van de CIA/DEA.

De bende was een camouflage net om extreem-rechts in nauwe schoentjes te brengen ( opdracht van Smets)( en via een staatsgreep met Gol en VDB een joodse staat op te richten om de Mossad gezind te zijn)en vooral om 'elimineren van verraders’  gecamoufleerd via nutteloze doden.

Na de dood van Latinus was het weerwraak time. De nieuwe bende keerde zich tegen de peters van Buraflex ( met dank aan de CIA)

De namen: volgens nota's en de Goffinon ( zijn geheim verdwenen rapport)

Bouchouche- Smets-Calmette met ene Elio Cassagrande (Italianen ) en nog een paar andere RW's
( AALST = was een inside job)

Aalst: zochten een Belg die een deal had verlinkt ( diamant) maar die naar buitenland was gevlucht .
Deze Belg (naam bekend) was een goede kennis van Palsterman via een schietclub ergens te Aalst en gezien de eerste Belg niet wilde of kwam opdagen werd Palsterman een  "notified target”. Die Belg werd nooit meer terug gezien op Belgische bodem.

Zowel Mossad als DEA als CIA en de bendeleden werden daar beter van.
De peetvaders kregen harde klappen na de dood van Latinus ( allemaal kennis gemaakt met de macht van de secret service via .....)

You don't kill one their own. ( CIA)
Natuurlijk : iemand vinden die praat.
Wel deze persoon gevonden: na 5 minuten niet meer te stoppen.
Eerst de cel en dan de rest

The end:
1. kort en bondig: the end is near ( boutade + song van Frank Sinatra)
2. Wie op de man blijft spelen krijgt vroeg of laat een rode kaart. (voetbal)
3. ben meermaals met de dood bedreigt en mijn familie 1Xmaal.
4.Wanneer men nu begint sla ik ongenadig terug: ben niet meer in "actieve dienst" dus I don't give a sh...t anymore. Eye for an eye......

5. wat betreft die persoon bij "gangster" Deprêtre: Op 6 mei 1984 ontsnapt ene Elio Pletinckx ( familie van ....) uit de gevangenis . Hij was onder aanhoudingsmandaat i.v.m. de bende : gearresteerd in een gestolen Mercedes en in het bezit van een 9 mm. Vertelde COCU dat hij 'ging' uitbreken en niet lang zou zitten.

Nota: zijn aanhoudingsmandaat wordt zonder reden aangepast naar heling van gestolen goederen??

Hij ontvluchtte op 6 mei 1984 uit de gevangenis. Hij ging zichzelf aangeven in de bureau van Deprêtre !! op 7 mei 1984 en was reeds op 30 mei 1984 vrij (zoals hij voorspelde aan Cocu). Werd 2 maand later terug opgepakt voor een zaak van wapens waaronder een 9MM - 38 special en 44 Magnum.

6. Wie mij zoekt kan mij vinden. Enkel is afspreken. Kan niet simpeler.

7 En voor  "so called Beijers , Farcy's” == volgens sommige forum leden :  wie stront zoekt begint te stinken.

Voila Bossi
Bij voorbaat dank

154

Re: Hypothese Cobra

INKOMEND BERICHT UITGAANDE COBRA, 23.01.2018 om 02.51 uur

INSIDER:

1. BURAFLEX is de juiste benaming ( dossier WNP )

2. Mr. Eric Guillaume was geen alias maar een vriend van Leo Finné en de kliek de bonvoisin (samen met 6 anderen hebben ze en firma opgericht atraco.)

3. Beijer heeft Bouchouche” gegeven”: Bouchouche had 50 leden met fichebak gestolen toen hij Ari verliet

4. Bouchouche  liet leden van deze WNP filiatures doen voor ARI

5. Bouchouche ( “Titische=> alias WNP) met Lekeu,BeijerCammerman  en zijn vriend cmd François deden prive filiatures voor Guy Eaton ( vooral de lucratieve hennep trafieken)

6. Bouchouche kende Bultot ( die minderjarigen bracht bij de roze balletten) en werd de leverancier van dope ( cocaïne) voor de balletten

7. Bouchouche en co. Deden prive filiatures in verband met gevoelige info ( verkregen via hun coke contacten bij de roze balletten)

8. Generaal Beaurir stuurde kol Vernaillen naar de BND om zogenaamd de boel op te kuisen maar in werkelijk om de fichebak te stelen van  Bouchouhce and co ( waar Beaurir ook in stond) wat Vernaillen deed ( maar in bijzijn van Goffinon). De fichebak is NOOIT teruggevonden tot 2 weken geleden zomaar out of the blue.

9. Bouchouche heeft dan maar een strafexpeditie naar Vernaillen gestuurd ( niet omdat de BND werd opgedoekt maar omdat de “bende" ( jawel de 1ste bende) haar “protecties “ (lees fichebak) kwijt waren (nodig voor latere ‘operaties’)

10. Kol Vernaillen zou later nog enkele blaadjes ( 3 tientallen jaren plots teruggevonden) uit de prive agenda van Tuma (Israëli) gescheurd hebben op vraag van “hogerhand” een bevel is een bevel.

11. Deprêtre die van zijn oren ging maken omdat partousist en leverancier van minderjarigen, jeugdrechter Jacques Agneessens werd gepromoveerd tot Procureur-Generaal van het Hof van Beroep in Bergen ( waar hij door zijn “optreden” de bende van de Borinage = sommige leden= bendeleden vrij kreeg (daarom gepromoveerd) kreeg een serieuse verwittiging toen iemand in zijn  naaste familie geëxecuteerd werd in Overijse. (dus bezit van dossiers en video was zelfs niet genoeg voor de bende)

12. Sommigen waren dus dader en slachtoffer

13. In Overijse erkende een kassiester een RW’er van Overijse !!

14. In Overijse waren 2 auto’s en 4 bendeleden ( 3 getuigen !!!!!)

15. In Overijse was er eentje (reus met de riot gun)die nog nooit aan een overval had deelgenomen (was simpel van geest) was dronken = Christian B. ( was soms zo dronken dat Patrick (Pilarski ) moest inspringen.

16. Aalst had nooit mogen gebeuren: bende werd aangegeven door een infiltrant ( Vlaams sprekend nog wel) extreem-rechts op 3 september 1985 maar door de trein der traagheid (GD officier) kwam er geen verder nuttig onderzoek (cel wist van niks)

17. Aalst was een inside job: het ODM ( marsbevel werd gegeven door Buraflex  via BKA

Wat en wie is BKA >>>> check eens google ( je gaat versteld staan)

18.  Verhoor van Mr.Libert door delta 11 mei 1989: overhandigt een foto ontvangen van een onbekende op zijn werkplaats voor zijn aanhouding in 1986. Foto vertoont een manspersoon met een riot gun zou dader van Aalst zijn. En,  foto nu ??

1. Nog straffer: in kelder van de woning van Van Vinck (ex para , vriend van Latinus, woonde naast de moeder van Latinus) wordt een vuilniszak gevonden met 200 gr springstof in militaire originele verpakking  en een anti-persoonsmijn met springstof uit de 2de W.O. =GLADIO

Van Vinck verdoofd geweest met een gasbom bedreigd door C. Elnikoff

Op 1/10/1987 verhangen gevonden : zelfde Modus Operandi dan Latinus

2. Kan het nog straffer; Achille Haemers : informant BOB leuven. Patrick Haemers in gesprek met Achille : “ ils nous ont bien payé" (ze hebben ons goed betaald)  als opdrachtgevers citeert hij Meester Van der Elst + aantal Franstalige juristen van de CEPIC ( JF DUMONT)  Jean Gol, André Cools, Willy De Clercq ( quand ils sont ensemble, ces ont comme des fous = als ze samen zijn gedragen ze zich als zotten) 62 miljoen losgeld: 50 miljoen naar garantiefonds bij de nationale bank voor de gijzeling van politici…..

3. Marbaix : enige GD bij WNP: alhoewel men reeds in 1983 weet dat er iets mis is laat men hem tot midden 1986 gerust.( zat op info)

4. Verlaat de GD en mag direct werken bij Bob Lovigny (de prive dedective van Dr.pinon)

5. Namen die circuleren: Dossogne, De Bonvoisin, Bouchouche, Calmette, Smets, Barbier, Lammers, Debondt, Vandermeiren, De Jode, Van Engeland, Jacques  Lagasse………+notoire gangsters: Balou, Vittorio, Papadopoulous, Patrick Pilarski (vriend van Haemers), Nieuwe Haemers gang ( Patrick, Eric,Smars, Cilioni)

6. Bijkomende info:: tijdens de Pastorale zaten Smets en zijn chauffeur Calmette in een auto om de WNP op te pakken.

7. Om te besluiten: Bouchouche was de man van de DEA. Hij was de man die zorgde voor de Belgian Gate ( Iran gate) .Het ging om drugs voor wapens en in het rand met het elimineren van targets door een scenario van extreem-rechts invloed met het oog op een staatsgreep dat enkel tot doel had de drugstrafieken van de DEA ( en MOSSAD) te maskeren en REAGAN zijn obsessies uit te voeren: geen communisten in zijn achtertuin en alle rooien buiten in West-Europa ( Aginter)

WAS NIETS ANDERS DAN EEN BELGIAN GATE ( zelfde scenario als de Iran Gate )met een snuifje erotische, financiële, gerechtelijke chantages ( protectie tot in het Paleis)

8. En voor die cowboy zijn obsessies te verwezenlijken werden democratische landen  het doelwit van een nooit geziene terreur.

Re: Hypothese Cobra

@ Bossi en team : knap werk ! Chapeau en diep respekt voor dit vele ( nachtelijk ) werk !!

156

Re: Hypothese Cobra

Zonder dank en met volle overtuiging gedaan. We gaan erachteraan! We voelen het ons verplicht. Niet alleen voor de slachtoffers en nabestaanden.

Met diep respect voor Substituut Procureur Generaal, Willy Acke die hiervoor zijn leven gegeven heeft. Zeer verdachte omstandigheden, doch met de stempel suïcide op het dossier.

2 verdachte personen in de onmiddellijke omgeving. Staatsveiligheid? We werken...

157

Re: Hypothese Cobra

INKOMEND BERICHT UITGAANDE COBRA, 23.01.2018 om 07.43 uur

insider:

1. Tijdens het jaar 1973 (voor mijn tijd) kwamen de eerste geruchten van de voorbereiding van een staatsgreep (operation bleu) met o.a. Leon Finné en de gouverneur van de Nationale bank en nog tiental anderen (waaronder iemand van de staf van het Paleis)

2. In 1976: was deze geruchtenmolen al minder, gezien hun  "orgieën" bezigheden en vooral de grootste Belgische oplichting (ken er nog betere) Eurosystem onder het goedkeurend oog van het Paleis.

3. in 1979: een geheim akkoord tussen VDB en Minister P. Moureau komt aan het licht dankzij Smets die de Serge (de broer van ..) inlicht. Staatsgreep in de frigo.

4. Smets had ondertussen Lammers bij zijn "ballen" door een poging tot ontvoering enz. van P. Moureau te laten lekken.

5. Smets amuseerde zich rot bij de Pour (beetje lokkertje spelen met staatsgreep verhalen)

6. Maar dan krijgt hij zowaar een tik van de Bonvoisin. Smets een  filosoof nota bene (screening?? gestudeerd aan de KU Leuven) toen hij een duplicaat bovenhaalde van een geheime Zwitserse bankrekening van Pour. Smets, op zijn lik getreden, vergeet en vergeeft nooit en de Bonvoisin krijgt er nog een vijand bovenop (had al last met Raes) Toen heeft Smets beslist om de extreem-rechtse boom om te kappen. Wraak is een fanatisch motief. En toen heeft Smets besloten cavalier seul te gaan en de Bonvoisin eens van zijn eigen poepke te laten ruiken. (natuurlijk met de zegen van Raes) en het spel zat op de ketel.

7. 1980; Smets ondertussen commissaris, (driedubbel agent als het maar opbracht) begint aan zijn finale , trapt naar Charleroi ( uit het oog uit het hart) komt via de grote poort terug ( geheime cel van 5 man  V.I.P. protectie. Deze geheime cel van 5 WNP'ers worden door 2 Mossad agenten getraind.

8. 1981: intrede van "KEIZER" Gol( ex-maoist ULB familienaam tot 1.08.1939 = Goldstein): begint direct met een flinke vriendschap met Smets (die wordt nog enige tijd zijn privé chauffeur) en neemt Beaurir op in zijn select clubje ook ene Didier Reynders (zijn gedoodverfde opvolger) en Claude Leroy (zijn gedoodverfde P.G. Bxl) en daarrond draait ene Cobra (clearance  "O"=> mocht alle lokalen betreden. Alle vieze vuile smerige zaakjes meegemaakt. Nooit niet willen aan meedoen. Dankzij mijne "loodgieter" ene René Hacquin (heb hem de piste van de staatsgreep gegeven) was cobra enigszins safe.

Dat jaar begint de staatsgreep terug. Idee : via het misbruiken van de extreem-rechtse groeperingen van  de Bonvoisin en VDB het vuile werk laten doen, dan ze publiek te laten ontmaskeren en de vrije "plaatsen" innemen door eigen gezinde (lees JOODSE) mensen binnen de macht. Creëren van een nieuwe P2 en P7 alleen met mensen met joodse inslag. Dat was de opzet met a little help from my friends : de MOSSAD (o.a. fondsen via Félix P. + financieel gesjoemel Kirschen affaire en Madame Champage affaire waar Leroy zijn broek en zijn carrière aan verbrand maar blijft na zijn veroordeling verder werken voor GOL)

9.1983: op een bijeenkomst in december 1983 waren de horde journalisten weer al eens aan het zagen aan de kop van Gol over de bende. Geagiteerd draait Gol zich om en zegt met irriterende stem: et alors que ce que cela signifie, quelque dizaines de mort pour un but......en plotseling beseft hij dat hij door zijn kalmte te verliezen te ver was gegaan.EN IEDEREEN WIST HET. GOL KENT DE BENDE.  en ondertussen kabbelen de besprekingen in een kasteeldomein “De Mol" op het kruispunt Meerdaalhoflaan / Tiensesteenweg te Heverlee verder met Louis Michel[/b als moderator en met ene [b]Latinus als chauffeur.

1981-1983: bendes: totaal 15 man X200.000 BF/man/maand X 48 maanden 81-82-83-84 (CCC= 15 man , 3 units) = 144.000.000 BF exact het bedrag dat Charly Depauw en Blaton betaalden in 1981 aan ene notaris LEFERE (die dan zelf werd afgedreigd door Dewit (kennis van Latinus) en haar vriend (Fourez)

Vanaf maart 1981: stay-behind team Nato (Haig) diefstal van telexen (voorzien plan CIA) einde operatie: einde 1983 => Latinus verraadt de WNP aan Marnette.

1984: februari tijdens bal van de PRL in Ottignies : Latinus (PRL parij kaart) verlaat het bal goedgemutst met 120.000 BF in zijn geldbeugel (was zo iets waar men de briefjes kon doorsteken) gaat later op visite bij Le Chat (staatsveiligheid) wordt verhoord en laat het geld zien. Le Chat viel bijna van zijn stoel want in al die jaren dat hij Latinus heeft  gekend alleen met geldproblemen. ..... en de staatsgreep besprekingen kabbelen verder.

En dan gebeurt een niet voorziene scenario : Latinus wordt vermoord door een bende van de SV (staatsveiligheid) volgens Lekeu door de Mossad omdat Latinus solo slim speelde met zijn eigen "illegale stay-behind" : de GAP. Dus weg peetvader van de opdrachten via Buraflex.. Wie gaat nu de lucratieve opdrachten binnenbrengen.

1985. Jean Bultot zoekt nieuwe experts voor een nieuwe bende: veel geschiet en weinig buit (verklaring van esbroeck): 500.000 BF/man/maand en als iemand hem vraagt van waar dat geld komt antwoordt Bultot : van de premie van Delhaize????. Bultot moest per maand 23.000 BF afdokken voor zijn boot in Zuid-Frankrijk en andere vaste kosten en verdiende niet genoeg. Moest bijklussen met schietevenementen te geven ( kwam daar Bouhouche , Buslik enz. tegen) maar had wel een gezonde wipaffaire met DODO ( vrouw van Leroy) + zijn eigen madam (p.s. waar die mannen den tijd vonden niet te geloven)
Kort en bondig : een nieuwe bende met een doel: zich tegen de vroegere broodheren verzetten en door hetzelfde te doen als de oude bendes (waren er 3 tussen 1981-1983) waarvan Aalst er ééntje is die niet voorzien was (moest de dag na Overijse plaatsgrijpen)

1984: Zoals voorzien wordt de CCC door Latinus geactiveerd ( Chili vergadering CIA enz) met 3 units van 5 man: operatoren, back up, en info) operatie: pipeline opblazen en dit verdoezelen door meerdere bomaanslagen. Niet ingecalculeerd: 2 doden. einde van de operatie; einde 1985. (voor de operatoren want de anderen nooit opgepakt) en de staatsgreep besprekingen zelfs na verdwijnen van Beaurir gaan nog steeds de goede weg op.

1985: einde CCC, einde overvallen. bezinningstijd van 2 maanden.

1986: operatie dammage control en de staatsgreep besprekingen worden in een plan omgezet. Datum: 17 september 1987 om 10.00 hr. Stand-by 9.00 . Alle RW's en Mil aan de ambassades en al de instellingen; mobiel legioen met special forces in de kazerne Dailly en Etterbeek.

1987: Ergens in maart landt er een man, cultureel attaché verbonden aan de Ambassade van Moskou. Zijn naam= Vladimir Poetin ; luitenant KGB met één missie; een einde te maken  aan die staatsgreep geruchten , een slapende cel activeren en de banden met de rooien op politiek vlak verstevigen.

Gedurende dat jaar komen er verschillende geheime besprekingen (waar zelfs de SV niets van wist behalve één "niet gekende cel") met Poetin en generaal WIlliams T Schaft V, director CIA operations overseas ( één van de 4 adjuncten van CIA Boss Bill Casey). mandaat van Williams: 1984 tot 1988.

17 september 1987: de 2 "generaals" wachten tevergeefs op de minister die nooit kwam opdagen. Zijn verhaal was uit . Werd daarachter veel "ziek".

1988: 2 mensen verlaten België : >Poetin na 16 maanden : opdracht vervult, Williams: teruggeroepen naar de Farm. Einde staatsgreep.

Kan men dat bewijzen?? Zijn daar transcripts van?? Alleen diegenen die geroepen waren om de staatsgreep (waren 5 personen) te verhinderen weten dit. Voor de anderen is dat het zoveelste verhaal in een soap serie (lijkt wel familie) en toch hebben wij één getuige: Amory die wist en dat ook getuigde voor de bendecommissie.

Vraag is en blijft: Hoe wist Amory deze datum en van wie? Niet van ons. Dus was er nog een ander team (waarvan wij zelfs niets afwisten) bezig met dezelfde info.

Gekke wereld. Spy world.

The end:

Volgens info : SDRA9 = de vuilnis ophalers ( trash team ) zijn van die gasten die niezen en je bent  "verdwenen".

158

Re: Hypothese Cobra

Komt wapenhandelaar Jean Luc Baugniet ergens voor in deze hypothese?

159

Re: Hypothese Cobra

Alvast een dikke bravo voor Cobra en Bossi! Ik probeer te volgen. smile

Re: Hypothese Cobra

Is dit dan de reden waarom Beijer en Farcy zo opzichtig met Poetin dwepen op sociale media?

Beijer, Otten (zijn jeugdvriend, vals alibi Aalst, zijn huis was 2de adres Farcy?) en Amory lijken toch nog steeds in contact te staan. Amory lijkt ook zoon van Beijer goed te kennen.

Kan Otten van Joodse akomst zijn. Zou ook tijdje in Florida gezeten hebben net als Lekeu. Verder actief bij bedenkelijke Brusselse garages (Molenbeek etc) en immo samen met vrouw (vooral Frankrijk). En dochter bijkantoor in Milaan (en Dubai?).