281

Re: Hypothese Cobra

link tussen verhoor Hage Maroun ( Goffinon) en deze Hajjar:
volgens Google:
Pierre is afkomstig uit Libanon doctor in geneeskunde afgestudeerd te Leuven
2de belangrijk detail:
export 2de hands vrachtwagens. Dit gebeurt via de haven van Antwerpen, overigens de belangrijkste Europese haven voor de export van vrachtwagens naar het Afrikaanse continent.
bedrijf socar opgericht door Pierre Hajjar senior in 1979
mogelijke link met Hage Maroun = Libanees,
2de piste: okkasie vrachtwagens : Gosselies: vracht 2de hands Mercedessen volgepropt met Fals ( info BSR via indicateur) in bijzijn van "hoog volk".
Zou het dus iets met wapen trafieken te maken hebben gecamoufleerd via export 2de hands voertuigen.
En waarom had Hage zo'n schrik van Pierre Hajjar ( een kalme gezapige geleerde doctor??? )

of is er nog een ander Pierre Hajjar?
in de nota's en dossiers die wij konden doornemen ; geen andere info gevonden.
Lijkt allemaal te stinken naar wapentrafieken ( contra's-belgian-gate) of niet???

<<Pierre est un brave homme, toujours serviable". Deux pistolets ont été retrouvés chez lui par les policiers de la zone Bruxelles-Ixelles. L'homme qui a passé cette nuit au commissariat, sera déféré au parquet ce matin>>
donderdag morgen 3 juli 2008..... ( licht eens gaan schijnen--> weet daar niks van)

een andere hypothese van uitvoering ( via P.I.O. van Jean Bougerol)
1.na 1962 moest de OAS ondergronds en toen kreeg Frankrijk een lading hold-ups te verduren (hadden hun structuren en financiers verloren na de mislukte coup op de Gaulle)
Maar hier was het eerder voor zoveel mogelijk geld binnen te rijven om financiële redenen.
heel die operatie van onze "bende " is een mooi gestructureerd geheel
vanaf de eerste "coup" mlitair tot in de precisie uitgevoerd door diverse leden van diverse commando's.
In 1981 na ontbinding van de SAC vervoegden een 15 tal mensen de P.I.O. van Jean Bougerol, militair strateeg geroemd in binnen-en buitenland de P.I.O. van Bougerol
Deze uitvoering van de "bende" komt voor van één van de strategieën die de OAS gebruikten in Frankrijk tegen de Gaulle na de onafhankelijkheid van Algerije en ook de SAC gebruikten deze strategie.
Gezien Buraf(l)ex een lege doos was , P.I.O. dezelfde structuur maar al jaren operationeel, ene Latinus werkzaam was bij de P.I.O. en goede vriend van Jean Bougerol kan men deze piste niet uitsluiten.
OAS voor de debacle van 1962 had een goede structuur en veel financiers.
Na debacle viel de OAS (ondergrondse organisatie van militairen vooral para's) uit elkaar.
En altijd hetzelfde stramien: slachtoffer,dader of dader,slachtoffer

volgens de dossiers : mentor van Vandeuren ( van moment dat hij in den bak, zat) = ene Bultot

en denk daar eens over na:
volgens de nota's van de Heer Acke ( die erachter kwam wie wat deed en ....) werd de laatste raid op Aalst door Burof(l)ex (lees P.I.O.) gegeven  via opdrachtgever  BKA:
wat is volgens jullie de BKA ?

volgens info: target Aalst : Léopold Bousmanne .
Was in buitenland = raid Aalst
volgens info: Palstermans zou iets geweten over  deze Bousmanne . Wat is de link? wapen, uitrusting via relatie via schietstand Aalst?
en wat met Leandro Lender die zou herkend geweest zijn door getuigen in Aalst ?
en volgens nota's: was deze een buitenhulpje van de bende
en onze vriend Goffinon: voor hem was de bende niets anders dan:
Bouhouche + Smets + Calmette + Wackenhutt(burger commando) = CIA met ene Eli Massagranda erbij.
en wat met deze:
een kassierster van Overijse heeft formeel een RW herkend tijdens de overval?????
en nog zoiets: Ex-SIE Guido Torres ( was daar met zijn madam => toeval => lees maar eens wat er gebeurt is met een RW Erwin bij de brigade Ukkel toen die een PV opstelde over Overijse => moest direct in een gesloten enveloppe naar de adjudant ( ook al in de coup) ter beschikking van hun commandant ; Guido Torres
WIe zegt dat er geen sporen en links zijn moet is op visite  gaan.

Daar zijn tientallen sporen en links .Maar de"bazen" wilde niet meer.
Zonder enige twijfel zaten de bazen van de Rijkswacht in de coup: ofwel mededader ? ofwel medeplichtige.
Heel dat dossier hangt aan elkaar door middel van een sterke corruptie lijm.

282

Re: Hypothese Cobra

BKA : Bundeskriminalamt

Denk ik ...

283

Re: Hypothese Cobra

Wel, wel, wel ... er zit een nieuw element aan te komen, blijkbaar. Weet niet of hier al een topic over opgestart is » Nieuws

Wie alle thans aangeleverde info in één of ander organigram kan gieten: dat wordt een levenswerk, vrees ik.

Re: Hypothese Cobra

Staatsgreep

Na WOII waren er geen winnaars, maar spijtig genoeg enkel verliezers. De nieuwe wereldwijde vijand noemde nu communisme, een politieke levensvorm die in schril contrast stond met de "democratische (sic) liberale handelsmogelijkheden in het vrije (sic) Westen. De oorlogen na WOII, o.a. deze in Korea en Vietnam, waarbij vooral de Amerikanen niet goed scoorden, waren vooral in de publieke opinie een geschikte gelegenheid om de toen "verplichte" legerdienst wereldwijd te contesteren.

Vanuit de USA werden "stay behindnetwerken" ontwikkeld die in gans Europa een rol hebben gespeeld in de woelige 80-jaren. En net Belgiē was daarin een problematisch geval.

Allereerst het Koningshuis dat op regionaal vlak na WOII voor discussies zorgde. Beginnen we bij Albert I tijdens WOI, zijn zoon Leopold III die toenadering zocht tot Duitsland tijdens WOII, en vervolgens diens zoon Boudewijn, die omringd door de raadgevers van zijn vader, waarschijnlijk een manier van regeren omringd door adelijke en economische belangrijke handelspartners, beter zou gevonden hebben, dan rekening te moeten houden met gewesten.

Tijdens de beginperiode van regeren van Boudewijn zijn er nog een aantal belangrijke zaken te onthouden: de onafhankelijkheid van Congo en de carrière van VDB. Het is vooral diens carrière bij het leger, zijn uiterst-rechtse houding binnen zijn eigen partij, waaruit CEPIC ontstaat, zijn uiterst negatieve houding tegenover de macht van de vakbonden, zijn ijver voor een deftig en krachtig beroepsleger en last but not least, zijn drang om ook de SV/SE onder de vleugels van het leger en rijkswacht onder te brengen, waren waarschijnlijk al voldoende redenen om voor de "extremen" een staatsgreep te plannen. Stevig leger, preventief en regressief acteren vanuit de veiligheidsdiensten, een bestuur van het land rond de koning en  belangrijke economische correspondenten.

Dromen zijn bedrog en toch... Extreem-rechts duikt op in jaren 70 (zie FJ), wordt gesanctioneerd, start opnieuw (zie WNP) en brengt SV/SE in de problemen. Een periode van blinde terreur volgt.

285

Re: Hypothese Cobra

Een robotfoto wordt samengesteld op basis van aanwijzingen door een slachtoffer of ooggetuige.

Een iets scherper aangezicht en een verschil van haarlijn voorhoofd. Uiteraard is het een robotfoto, maar toch...

https://www.youtube.com/watch?v=PDGZFEj3tDU

https://www.youtube.com/watch?v=eDiWFigPCHA

286

Re: Hypothese Cobra

ter informatie: hypotheses  ( komt van 2de hands ) ,onder voorbehoud van "echtere" bronnen.

BKA: Bundeskriminalamt  ( Waarom : daar lag iets dat nooit onderzocht werd : het wapen van Cocu en nog iets vreemder , het onderzoek naar ander wapen ( Lekeu) . Sommige rapporten spraken de rapporten van Déry ( wapen deskundig en ........)ferm tegen.
iets anders: Leandro Lender ( ex sac) vluchtte na Aalst naar DUITSLAND : begint het al te stinken......
maar waarom die opdracht : het BKA was berucht en geroemd wereldwijd voor hun degelijk detail onderzoek.
of moeten we naar een andere benaming : Bureau Kriminele Analyse en dat komen we bij ...... ene Déry ( verbrand tot en met door allerlei analyses die hij moest aanpassen van "hogerhand".
De hamvraag: wie gaf Déry de opdracht om door Buraf(l)ex ( P.I.O.)  BKA Aalst aan te pakken wetende dat éné Léopold Bousmanne ( deskundige : voerde opdrachten uit voor BKA) in het buitenland was voor een opdracht.
Antwoord: de enige dienst die voor de wet op de Inlichtingendiensten ongestoord zijn gang kon gaan onder het mom van staatsgevaarlijke lieden en/of info "aan te pakken" ( wetteloosheid) was de staatsveiligheid ,met een zwarte kas dat niet alleen door Mobutu ( elke keer in België : officieel of officieus = "Belroy" Uccle) die dan 1.000.000 BF in stopte maar ook enkele " grote" distributieketens en andere rijke industriëlen en adellijke loges die op tijd en stond "bezoek" kregen om de zwarte kas te spijzen die voorzien was voor financiële steun van "zieke" medewerkers en tipgevers maar uiteindelijk gebruikt werd door Raes ( lees + zijn "baas" Smets ?) voor eigen belang.( kas verdween = verklaring van Le Chien)

Alle miserie begon met de staatsveiligheid ( via de bron CIA  met DEA operaties + Mossad ( Nebula was nodig om witwas operaties van de Mossad en CIA naar de contra's en de rebellen in Honduras te versassen)
en eindigde met de staatsveiligheid ( toen Raes er genoeg van kreeg van zijne Monsieur X diene ontspoorde zot )
en zoals voorzien door de operatie  van de CIA : alles moest eindigen einde 1985 volgens de "opdracht" die Latinus kreeg in Chili
Chili: vergadering met "sponsor" Rockenfeller ( vriend van Reagan en rabiaat anti-communist) en medewerkers van alle "belanghebbende partijen" waar dus de opdracht werd gegeven om via diefstal van documenten bij de Nato en een bommen campagne ( pipeline van de Nato) via subversieve activiteiten ( WNP) ( CIA wil nooit gecompromitteerd worden) de bewijzen te verzamelen die door CIA agenten in het Oostblok waren verzameld sinds 1978.
Vergeet dus niet de CCC= gemanipuleerd en misbruikt door CIA
en zo kunnen we nog uren verder puzzelen



Latinus was een vriend van Le Canard '( zijn genoeg fichier van hun ontmoeting in 1978 door een geheime cel van Van Dorpe = nooit eerder gekende info )
en Le Canard , de slimste van de 2 , heeft uiteindelijk iedereen om de tuin geleid ( zelfs journalisten) door zijn uiterst geraffineerd manipulatief spel waar eigen belang ( lees wippen , zuipen, en spionnetje spelen= ben precies mijn eigen ik aan beschrijven?? volgens diene lid van het forum)
de bovenhand kreeg en dankzij zijn "vriendschap" met Calmette iedereen "content" stelde behalve Raes ( die dankzij ene Jean-Philippe van Engeland zijn "stille" kracht controle had over zijn "zot".

wat weten wij ook en lezen wij Calmette hield de video cassettes bij die hem door Smets werden overhandigd.

Welke dienst kon ongestoord gesofisticeerd opname materiaal verstoppen om video cassette op te nemen == STAATSVEILIGHEID

om dit te kunnen heeft men een "insider" nodig: Dos Pinon = Smets, Dos Mathot = Van Vreckom = wipster van Smets, Tuma = Israëli
= zonder medeweten van de sv??? daarom collateral dammage ( wat een circus dat onderzoek)
De zatte vriendin van Latinus= wippoes van Smets ( was precies zijn grootste "hobby")
zijn vriendin = een Tunesisch vriendin van ene Helena Ruiz ( ex-vriendin van Latinus en ......)

info voor de boek van Insider = hoofdstuk WNP

maart 1984.: Latinus had genoeg van zijn "oude" leven, had een nieuwe geheime vriendin en wilde een nieuw leven met haar starten,
Had dus geld nodig ( ging efkens langs in februari bij Louis Michel) liet dat geld zien aan Le Chat en meldde hem dat zijn "oude" leven voorbij was en ook dat hij genoeg bewijzen had tegen Smets en 2 anderen WNP'ers om deze voor Assisen te brengen einde maart 1985.
Eerst wilde hij nog een zaak ( obussen affaire -Florenne =>> ene Else Dewit heeft daar plannen gestolen voor ene Latinus !!) regelen alsook via die drugzaak ( samen met Van Lekeu,Vinck, Dauphin)
en vooral verrader Libert ( die via een coup met Delombaerde) de WNP wilde overnemen .
Wat Latinus niet wist was dat zijn vriend  Delombaerde achter de coup zat en toen hij op de vooravond van zijn moord deLombaerde opbelde met zijn "nieuws" was zijn lot bezegeld. ( ging op rendez-vous in Bousval=> ken dat daar vanbuiten)
Dat was de WNP: elkander beduvelen, chanteren en dan "kapot "maken. Mooie bende . Machtsgeile mensen met een paar "gekken" als opruimers, misbruikt door ene Le Canard
Latinus had 374 dossiers (gepikt van Libert toen deze in de bak zat) die hij verdeelde onder 3 personen: de minst "belangrijke" naar Delombaerde, de andere naar iemand in "Vlaanderen' (ze weten nog altijd niet wie)= de meest belangrijkste chantage dossiers en de rest naar Helena Ruiz ( die jaren later het bezoek kreeg van iemand van de sv) en enkele zeer belangrijke dossiers hield hij bij zich.



Van Engeland; vreemd personage : ben teruggegaan tot 1962 : OAS en zo verder : komt daar ene Van Engeland tegen die tegelijkertijd OAS lid was en SAC en volgens dezelfde bronnen geheim agent (ik was er niet bij)speelde voor Franse geheime dienst heeft bij de VMO van Erickson gehangen dan naar FJ en naar WNP en vreemd is er een fichier die volgt.... zeer vreemd.....
Iedereen wist dat de OAS bezoedeld was door leden van de SAC en binnen de SAC zaten er weer die werkte voor de Franse geheime dienst.
Hoe verder men info krijgt en leest hoe meer stinkt die zaak naar cover operaties van geheime diensten die toen God speelde

als er iemand is op het forum die deze info naar de vuilbak kan bewijzen, met alle plezier

ga de raad van Libert opvolgen: een boek schrijven .Zoek dus een ghostwriter ==> Insider ??
want volgens wat ik lees wordt hier een "pakske" gelogen .

Zijn hier dan nog "betaalde"informanten

287

Re: Hypothese Cobra

volgend hoofdstuk : onder voorbehoud
de SGR = overkoepelde orgaan van de militaire inlichtingendienst (toen) met ene Kolonel De Buyst en ene Kolonel Militis ( SDRA8) + nog vele andere in de hoofdrol
vergeet niet de nieuwe stay-behind van Latinus ( 7 Kol GD's ; RW + para's ( van de home van De Buyst) Beaurir + Militis
ook voor privé-gebruik ( lees wapens <> drugs en vooral deelnemen aan partouzen waar Latinus en Bougerol ne ferme hekel aan hadden)

288

Re: Hypothese Cobra

de 'indicateurs' + de 'informanten'
wat lezen wij :
1. bende van Nijvel : Bouhouche - Beijer - Buslik ( dus deb BBB) bij onderzoeksjournalisten
Bouhouche = DEA ( werd geholpen door ene GOL
Beijer : SV ( veiligheid van de staat) mocht vertrekken na een go van de SV op den 10de was op weg op den 9de)
Buslik: CIA ( enkel de "bom" BND)
conclusie: enkel Bouhouche was een buitenhulp ( maar de belangrijkste) van de bende. De rest is voor de tabloids.
Beijer: vertelde meer "off the record" dan "on the record" . ( ga niet zeggen ziet hier familie op het forum)

ene Farcy: "de indicateur" van Goffinon ( volgens Goffinon = stond er niet bij) ( ter info van de familie ook op het forum)

Achile Lammers : indicateur van de BOB Leuven ( die van Decoux niet meer mochten spreken met de PJ bxl nadat hun indicateur door de PJ was "verbrand"; Dit si voor ene "weduwe" van Patrick .
Cilioni ( P2) : indicateur ( geen verdere gegevens dus ?????)

Latinus: informant Smets
Libert: informant Kause
Van Engeland: 'stille' indicateur Raes
pv Gent : " extreem-rechts informant spreekt nederlands !!!!! staat ingeschreven in het register ... zonder verder info)



nog een 30 tal "betaalde" informanten van de BOB Leuven en BSR Bxl

en wat met de familie sauchez ( Frédéric en Patrick : ne beer van ne vent, costeaux, 1.98 m, para volgens eigen info nooit gekend in dossier)

wat is het geheim van heel die historie: mensen doen vergeten die er bij waren. en vermijden dat ze bekend geraken

alhoewel ene Sauchez een belangrijke figuur was binnen de WNP werd die volgens de delta nota's NOOIT verhoord alhoewel hij op TV toegaf 6 namen te kennen ?????
en zelfs Calmette werd verhoord enkel naar zijn betrokkenheid van Lekeu.????
Dit is het bewijs dat binnen delta ' infiltranten' zaten (denk aan de moord op Latinus ==> nooit voor verhoord)

Schrijf het maar op: sommige moeten verzwegen worden zoals ene Christian B.
Wie te dicht kom krijgt gegarandeerd strond op de knikker.
Rookgordijnen, misleidingen, "democratische" pushs.
DAT IS DE STRATEGIE . van alle operaties van de staatsveiligheid (of zijn ze nu slimmer geworden)

Gekker kan het niet
@La Cosa Belgica

289

Re: Hypothese Cobra

Bon goed om weten
Dus  volgens Cocu ging het om een gevangene Eli Spletinckx (staat zo in dossier geschreven )
Werd aangehouden in kader van de bende, dan weer niet dan op bezoek bij deprêtre
Wie is dan die Eli Spletinkx die een vriend en kompaan was van Papadopulos “le Grec”?

290

Re: Hypothese Cobra

volgens nota's: wel het nadenken waard ( de geschiedenis herhaalt zich altijd zegt men toch)

Operation bleu : staatsgreep mensen van 1973 ( 47 jaar geleden = geschiedenis)

1.Lt.Kol Weber informateur VDB

2.Smalf  gepens. kol. gewezen 'katangais ' NEM -club

3. Pollard Aimé zoon van Gendarme

4.Paternoster advocaat Nem|clubs mons

5. Namotte Francis  nazi Herstal

6. Kol.Militis Nem-club -SDRA8

7. Lambert Paul (relatie Salhelm NEM-CLub Herstal

9. Krekelingen - Plouvier wapenmaker

10. Frékin Jean-Claude rijkswachter Herstal

11. Franz Jaspar Nem Club Herstal

12. Comte de Biet ( fonetisch)  Luxemburg

13. Generaal den Bleiden

14. Crespin A. directeur maatschappij ALVI de Delhaye NEM Liège

15. Banque Copine: Léon Finné

16. Kolonel Blayden

17. Generaal Blondiaux hoofd van het militaire Huis van de Koning

gezellig clubje: betekent dit dat Koning Boudewijn troonsafstand diende te doen in voordeel van zijn broer die enkel een ceremonieel functie zou krijgen en die zou zorgen voor absolute macht voor  deze coup leiders?
Immers het Belgische volk zou nooit dulden dat de Monarchie zou verdwijnen.( zelfs niet na een tsunami van ......)

Het is natuurlijk maar een hypothese maar.......
Gekker dan dit kan niet meer
@La Cosa Belgica