381

Deze medepatient kan het bevestigen, na al die jaren ben je nog steeds geschikt voor de dienst

Ik laat insider zelf aan het woord hierover


“Na gebleken geschiktheid, werden we verwacht in Den Haag aan de Stolkweg, hier was Interdoc  gevestigd. Interdoc, die anders dan geschreven pas in 1963 effectief startte, was opgericht als een bureau gericht op misleiding en desinformatie. “

En dat je na al deze leuke ontmoetingen in het verleden je cobra en mede patienten beneden je stand vindt, daar kan ik je geen ongelijk in geven

Nogmaals insider aan het woord

Vanaf midden zeventiger jaren kwam er steeds meer samenwerking met de Belgische tak en ben ik via Armfelt in contact gekomen met Vanden Boeynants, de Bonvoisin, Francis Dossogne en Faez al Ajjaz en Paul Latinus. Met Al Ajjaz ben ik verschillende keren naar Beiroet geweest i.v.m. verkoop van wapens. Bij deze verkopen waren ook Armfelt en Hans Teengs Gerritsen betrokken. Teengs Gerritsen zal nog vaker aan bod komen. Hij behoorde ook tot de leiding van “De Dienst”. Ook was ik met Al Ajjaz bij besprekingen op Cyprus met hooggeplaatste Nederlanders en Rifat Assad, hoofd van de Syrische veilgheidsdienst.

En verder

Bij verschillende van deze trainingen werd er les in close combat en silent killing gegeven door Ferrari Calmette en Peter van Haperen, beide heren waren in die tijd actief in de Full Contact karate wereld. Calmette in België en Van Haperen in Nederland. Van Haperen was ook Jiujitsu specialist en leerde ons om iemand te wurgen zonder enig spoor na te laten, doet dat ergens aan denken?(Latinus)?

Geachte Heer
Beste insider

Deze mede patient heeft geschiedenislessen gekregen, geen lessen in silent killing evenmin in iemand te wurgen zonder enig spoor na te laten.
En daar ben ik fier op.

Ik citeer je nog een voorlaatste keer

Je hebt ook mijn andere topic gelezen heb ik gezien en ik ga jullie nu wat munitie geven. Ik weet uit eigen ervaring, en heb dat ook al aangegeven dat Armfelt aan Paul Latinus, de opdracht tot oprichting van de WNP heeft gegeven. Maar ik weet ook dat Armfelt en de man achter de Bende van Nijvel was en zeer waarschijnlijk ook achter de CCC. Waarom? De personen en de methodieken van de Bende, waren hetzelfde als van WNP, dezelfde trainingen, dezelfde mensen. Het wie, wat, waar, wanneer, waarom en hoe, kom ik zoals gezegd binnenkort uitgebreid op terug. 

Ik geef het grif toe, je schrijfstijl is tien keer beter dan die van cobra.

En vandaag schrijf jij in je post

ik citeer een laatste keer

@Ben
Wordt het geen tijd om actie te ondernemen. Of je het wilt inzien of niet, je site is gekaapt door personen die er op uit zijn hun gefrusteerde meningen en zienswijze door te drukken. Hoe ik over Cobra cs, denk is bekend, op hun lariekoek wil ik niet eens ingaan.

En nu mijn antwoord dat je mss zal verbazen. Ik geef je volledig gelijk. Hetgeen wij hier verkondigen is lariekoek in vergelijking met hetgeen jij hier verkondigde

and guess what, ook daar ben ik fier op.

Indien jouw analyse over ons correct zou zijn kunnen wij binnenkort hoogstens  achter de tralies van  de psychiatrie belanden.

Gisteren heeft mij iemand de vraag gesteld coconut, denk je dat er hier ratten op dit forum zitten.

Ik heb nog niet geantwoord.

En tenslotte, bedankt voor je eerlijkheid.

382

Bossi wrote:

Insider,

Breek me aub de mond niet open. Niemand van mijn team heeft de pers al gehaald voor diefstal, afpersing, oplichting en bedrieglijke praktijken. Tru Dat heeft zich nog zeer zacht uitgedrukt wat uw persoon betreft.

Ik kan u eventueel adviseren om opnieuw een poging te ondernemen om uw schrijven te richten aan de Federaal Magistraat die is aangesteld. We kunnen ook haar aandacht erop vestigen. Met grote zekerheid is de maatschappij meteen een aantal jaren van u verlost en zal dit ook een veiligheidsgevoel teweegbrengen in uw onmiddellijke omgeving en zelfs ver daarbuiten.   

@ Cobra en Coconut,

Behandel de negatieve berichten als ondergeschikt, te verwaarlozen en als onbestaande. Het heeft geen enkele zin om hier aandacht aan te besteden wat een negatieve invloed teweeg brengt op uw werk door jullie reacties op het onzinnige wat enkel tijdsverspilling inhoud.

Gaat het aan jullie voorbij wanneer men onderstaand bericht leest en waarvan ik de naam van de forumgebruiker niet meer vermeld en zelfs niet meer noemenswaardig beschouw door:

Zeno wrote:

M. Capelle en Francine Lyna, twee vrouwen op de belangrijkste posities. Wel dat is nu eens positief.

Blijkbaar kende betrokken persoon maar één naam van een magistraat bij het Fed. Parket. Namelijk Frédéric Van Leeuwen. Anderzijds verwacht ik nog oorlog tussen de onderzoekscel en Brussel. De werking en mentaliteit kennende.

Wat we verder positief moeten noemen aan het onderzoek van wijlen onderzoeksrechter Lyna, is mij de vraag. Betrokkene is overleden in 2013 op 91 jarige leeftijd. Ik kan alleen maar bevestigen dat onderzoekers niet vrolijk werden in de ernstige nalatigheden die mevrouw Lyna zich toegeëigende. Zonder meer heeft dit schade teweeg gebracht naar een oplossing van het dossier.

Voor het overige heeft het voor mij ook geen enkele waarde over de onzinnigheid die men uitdrukt wat RAES Albert en SMETS Christian betreft.

Je onderstreept alleen mijn verhaal Bossi, jij als 'zogenaamde'onderzoeker zou dan juist een goed onderzoek naar mij moeten doen. Maar dat onderzoek verloopt precies zoals ik in een vorige post stelde, alleen lezen en gebruiken wat jou uitkomt, niet wat de waarheid is. En dat is precies zo met de onzin die jullie hier op het internet gooien, zoals Zeno en anderen al stelden, een bijeengeraapt zooitje met van het Forum geplukte feiten, met daaraan vastgeplakt de waanfantasie van een zelfbenoemde 'Parannoïde goede gek'. Lees nog eens terug wat professor Van Koppen schrijft over tunnelvisie en kijk dan nog eens naar wat voor sfeer jij met je teamgenoten hier op het Forum teweeg brengt. Meer nog, kijk goed, wie er nog post.

En voor de rest Bossi en vriendjes, kom ook eens met je echte naam op het Forum. Ik ben niet bang voor een onderzoek naar mijn werkzaamheden. Jullie ook niet? Waarom dan zo bang voor laster en eerroof?

383

@ cobra
Als je klappen wil uitdelen moet je ook kunnen incasseren.  Je hebt hier nu al in tientallen pagina’s iedereen liggen kleineren,
liggen verdacht maken, liggen bedreigen en eens bereik je de limiet.  Je misbruikt dit forum als een soort open riool.
Toen je zelfs Koning Boudewijn nog mee in het bad ging trekken was het voor mij genoeg geweest en heb ik in 14 regeltjes gezegd wat ik over u denk zonder mij tot uw niveau en dat van vzw de vuilspuiterij te verlagen.  Dat volstaat.  Nog een prettige dag verder.

384

zeno wrote:

@ cobra
Dat je op het einde bent gekomen betwijfel ik want dat heb je al zo vaak beloofd. smile Ik heb je schrijfsels ook gelezen maar Raes (86) en Smets, Jandrain, Vanden Boeynants, & Co waarover jij schrijft zijn niet meer onder ons. Wat wil je dan? Een traliewerkje rond hun graf? Gaat dan die frustratie tanen?

Je bent helemaal niet begaan met de dodelijke slachtoffers van de overvallen. Want indien dat het geval was geweest had je jacht gemaakt op de planners, op de overvallers, op zij die de trekker overhaalden, op zij die onschuldige mensen de dood injaagden (wat niet eens noodzakelijk was tijdens hun rooftochten) en de nabestaanden met een levenslange pijn en leegte opzadelden!

Wie knalde op C. Haulotte, op J. Broeders & zijn vrouw, op M. Morue, op J. Fourez en E. Dewit, op F. Vermaelen, op J. Szymusik en M. Slomka, op R. Engelbienne, op G. Platanne, op B. Djuroski, op R. Van Kildonck, op J.P. Bussiau, op S. Notte, op L. Bennekens, op Léon Finné, op E. Nys, op D. Nys, op M.J. Mulder, op M.T. Van den Abiel, op G. Van de Steen, op R. Van de Steen, op G. de Smet en op J. Palsterman?

Mocht er een nobel doel in uw posts schuilen, zou u tijd en energie hebben gestoken om op deze mensen hun vragen een antwoord te vinden i.p.v. schimmige epistel-gevechten met Smets, Beaurir, Vanden Boeynants, Deprêtre en voor mijn part de koning van jakkamakka. Hun nabestaanden wat kloten? Allemaal voor jouw ego te zalven? Neen je bent zo egocentrisch dat je enkel verhaal wil halen op mensen die jou je hele leven links hebben laten liggen. En je sleurt er hier nog een paar anderen (ze zijn makkelijke meelopertjes en ze hebben het niet eens door) mee de vernieling in. Goed bezig kerel!

@ zeno....( ze zijn makkelijke meelopertjes en ze hebben het niet eens door ) ! Ik stond verdomme in 1985 op de parking van de Delhaize in Overijse het leven van mijn hond te riskeren ! 14 dagen voor de overval met 5 doden !! Waar was jij , als ik vragen mag ? Als ik me inzet voor iets is dat een inzet van 100% , niet als meelopertje !! Je beschuldiging raakt mijn koude kleren niet . Zelfs toen in 1985 op de bewuste parking niet toen mensen me vroegen of ik gek was , met mijn eigen vrouw op kop !!

385

@ zeno
1. Lees de dossiers ( of voor u de kranten) over het Eurosystem debacle waar de kabinetschef van Koning Boudewijn op reis ging met een "persoon" gekend in "sommige milieus en de toenmalige regering vele 'vreemde' konijnen heeft moeten toveren om het Koningshuis te behoeden van enerlei schande. Dus schiet op de historici en kijk in eigen boezem.
2. Als je deze lulkoek niet meer aan kunt ( dat is je goed recht) verlaat dan deze hypothese en  gaat ergens anders lullen want mijn kalmte kent geen  grenzen
@insider:
blijf nog steeds wachten op het antwoord op 4 vragen die gesteld werden nopens uw bewakingsopdrachten bij WNP.
en dat is serieuze koek.
zelfde repliek als zero: blijk op uw hypothese en laat andere rusten en voor beiden: vertaal je eigen tekortkomingen niet met deze aan andere aan te smeren.
en Lyna : je weet er verdomme niets van af met uw "dossier kenni" . Raes heeft haar gechanteerd met een dossierke van haar echtgenoot Chomé ( maar als insider moet gij dat toch weten)
en ken meer integere o.r. parketmagistraten ,speurders en mercenairs dan jij kunt neerpennen in je boekske.

Jullie weten niets af van royalisten. Uit jullie reacties blijk duidelijk dat wederzijds respect zelfs niet in jullie vocabularium behoort.
Dus alle nullen  lullen.
Moogt dat hier blijven doen. Raakt mij kleren niet. Ik kan zelfs een naald vinden in een hooiberg ( als ik er voor betaald word)

@La Cosa Belgica

en zorgt dat uw "boek" verkoopt .

386

a ja wanneer is Smets gestorven ( zat enige tijd geleden nog in zijne favoriete plaatske " de Bierkelder" Grand Place Bxl ??
en Raes in Marokko ( moet nu ne oude vent zijn) als Consul generaal.
Jandrain is dood maar +/-37 van zijn para makkers leven nog( zijn allen onze leeftijd ongeveer) en enkelen hebben Jandrain zeer goed gekend zelfs vanaf hun jeugdjaren in de home van De Buyst.
en ken er nog enkele RW'ers die nog gezond zijn en leven en een van deze weken bezoek gaan krijgen van de nieuwe ploeg.
en nog een paar WNP'ers die plotseling belangrijk worden na vinden van nieuwe 'sporen'
ziet u Insiderke; it's not over yet.
een nieuw team, nieuw bloed en vooral speurders die direct aan onderzoek doen met onderzoek "experts" en deze laatsten zijn de vedetten aan het worden.
Brul en lul maar gerust verder met uw team.
Paasklokken brengen dit jaar hopelijk mee dan eieren mee.

@La Cosa Belgica

387

cobra wrote:

en Raes in Marokko ( moet nu ne oude vent zijn) als Consul generaal.

Raes leeft inderdaad nog altijd bij mijn weten. Volgens Wikipedia is hij geboren op 21/02/1932 en zou dus nu 85 zijn. Binnenkort wordt hij dus 86. Voor zijn verjaardag hoeft men geen kaartje naar Marokko te sturen. Raes is een geboren en getogen Bruggeling en woont nog steeds in Brugge (deelgemeente). Hij heeft nooit in Marokko (of eender waar buiten België) gewoond.

Non semper ea sunt quae videntur

388

klopt

Het Consulaat van Marokko in Brugge
Consulate of Morocco in Brugge, Belgium, Sint Andriesdreef 2, 8200 Brugge, Belgium

www.consularcorpsantwerp.be/index.php?option=com_contact&view=contact&id=67:albert-raes&catid=58&Itemid=607

Zie Marokko
https://diplomatie.belgium.be/sites/def … 122016.pdf

390

Zoals ik zei woont hij dus niet in Marokko ;-)  zijn adres is door z'n functie als ere-consul gemakkelijk te vinden. Uit privacyredenen vond ik het niet nodig dit hier te plaatsen, maar zoals gezegd, is dit vrij makkelijk te vinden.

Non semper ea sunt quae videntur