Reneke, ja hoor, ik heb het ook gezien. Zijn Facebook-pagina is verwijderd, en dus ook de zeer intrigerende foto waarop hij schuin in de camera blikte en een hoedje droeg. Zonder meer de blik van een killer. Is hij ook de Bende van Nijvel-killer? Het zou wel eens kunnen, lijkt me.

92

Ja die foto, luguber!

Die foto en Facebook-profiel... Hoe was die zijn naam weer? Pierre M.?

94

De naam die niet voluit geciteerd werd/mag worden ... vreemd toch. Heeft iemand hier een plausibele verklaring voor?

95

Het gaat hier nog steeds over Thierry Dalem.

96

Volgens de piste Jean-Pierre Adam eveneens over Pierre M.

Kijk, wie van alle specialisten op dit forum aanwezig mij nu eens echt zou kunnen en willen verrassen, hij of zij (van welk 'team' dan ook) schrijve de familienaam van Pierre M. hier voluit. Al de rest is voorlopig lulkoek. Als men dan toch alle Bende van Nijvel-dossiers beheerst...

Laat maar komen! Alle rechercheurs horen dit toch te weten, niet?

Weet jij het Aubanel? Is Maltais een mogelijkheid?

Pierre Maréchal zou ook kunnen?

Niets is wat het lijkt.

Omdat de killer - herkend en geportretteerd op verschillende momenten en bij verschillende acties - zich 'onaantastbaar' gedroeg en hij te velde duidelijk de chef van de groep was en die groep wel eens op verschillende wijze was samengesteld, is het nodig deze seriemoordenaar pur sang te ontmaskeren. Kan iemand, redenerend vanuit het profiel waarvan we natuurlijk slechts enkele elementen hebben, zicht krijgen op wie deze dader was?

Misschien bewoog hij zich voor en na de feiten nagenoeg buiten beeld, bleef hij onder de radar, maar heeft hij specifieke feiten gepleegd die hem chanteerbaar en bruikbaar maakten. Ik nodig ieder forumlid uit hierover na te denken. Zelf zou ik er rekening mee willen houden dat hij, net als Bonkoffsky (wellicht eveneens chanteerbaar), niet heeft deelgenomen aan de overval in Aalst, wegens mogelijks te herkennen.

100

Zijn er foto's beschikbaar van zowel Pierre Maréchal als van Pierre Maltais? De naam van de gedeeltelijk "vermelde" persoon moet toch gekend zijn: zijn foto wordt gepubliceerd, zijn naam dus (gedeeltelijk) ook ... maar daar stopt het dan? Erg vreemd!