Was de ontdekking van die telexen niet het rechtstreekse gevolg van die feiten van 16 augustus 1983? Ik heb ooit eens gelezen dat die telexen 'ter ontdekking werden klaargelegd' bij Barbier thuis, dat het incident van 16 augustus 1983 dus bedoeld was om de telexen te laten ontdekken bij een huiszoeking, dat de huiszoeking dus werd uitgelokt?? Vergezocht??

82

Deze post is een tijdje geleden plots verwijderd, ik heb van Ben nog geen uitleg gekregen waarom ...

" Op 27 september 1983 zit Michel Libert in voorarrest in het onderzoek naar de diefstal van NATO-telexen. Die dag rijdt een parelgrijze, dure BMW 'Galant' 3VV70 voor aan de rue Vander Schrik, 6 in Sint-Gillis, waar Libert de eerste verdieping huurt. Een elegante zestiger, slank gebouwd, baardje, lang gezicht, commandeert enkele jongeren. Onder de ogen van de toezichthoudende politie worden de archieven van WNP in de BMW geladen. De wagen staat ingeschreven bij de firma Himalbo in Kapellen, een volgens zijn eigen balans bescheiden verzekeringsmakelaar. De zaakvoerder is Fons Jacobs, die volgens een WNP-fiche alweer behoort tot de kring van Herman Geschier, de man die Ekkerhard Weil zou hebben vervoerd: wapenhandelaar, zakenrelatie van de Bonvoisin, en met de noorderzon verdwenen op de dag dat WNP hem zelf ficheerde. Jacobs is ondertussen overleden. Wie zal ooit vertellen waarheen de WNP-archieven in veiligheid werden gebracht?" (Hilde Geens in HUMO 2435)

Argumenten voor WNP spoor » YouTube

84

Jammer, vanaf het moment met de cijfers en letters verliest men alle geloofwaardigheid. 28 doden omwille van de symbolische waarde dat dit getal zou hebben, aub zeg. Dat heeft men dan wel goed met elkaar afgestemd tijdens het knallen. Ook handig dat de speurders net zoveel van de moorden officieel toeschrijft aan de bende. Met dit gedoe bewijs je net: als je lang genoeg zoekt vind je altijd voldoende toevalligheden die samen gepresenteerd lijken als een bewust complot.

louisfrancois wrote:

Argumenten voor WNP spoor » YouTube

Miljaar zeg, dit zou er wel eens 'boenk' op kunnen zijn! Men moet eens gaan kijken op deze site » dasversteckspiel.de

Rechts 'Die Identitätslinie des Kämpfers', dat lijkt net een foto van de bende van Nijvel, met vikingbijl en alles er op en er aan. Links op de site in het zeer uitgebreide menu staan heel wat nazi-codes verklaard.

https://dasversteckspiel.de/mediapool/resize/400w__identitaetslinie_donnerschlag_be_eingang.jpg

Of hier » dasversteckspiel.de | dasversteckspiel.de

86

Tunnelvisie voor gevorderden. wink Waar mensen toch allemaal hun tijd in steken; wetende dat het leven eindig is ...

Neonazi's zijn inderdaad een schoolvoorbeeld van mensen met een tunnelvisie. Vergeet niet dat Michel Libert tijdens opleidingen zijn strijders 'beloonde' met speldjes met adelaar en hakenkruis, zoals advocaat Kristiaan Vandenbussche vertelde in diverse journaals een paar weken geleden.

Bakerstreet 221B wrote:

https://dasversteckspiel.de/mediapool/resize/400w__identitaetslinie_donnerschlag_be_eingang.jpg

Donnerschlag # 8 -> doet denken aan de 8e kogel, DVD 1:10:50? Of zoek ik het te ver?

88

Jongens ... Dit is hier geen aflevering van 'De Mol'. En het is al helemaal geen spelletje. Kunnen we het op zijn minst een beetje ernstig houden aub?

Bakerstreet 221B wrote:

Of zoek ik het te ver?

Zeer zeker (véél) te ver gezocht. Voeten op de grond houden is de boodschap.

90

Bakerstreet 221B wrote:

https://dasversteckspiel.de/mediapool/resize/400w__identitaetslinie_donnerschlag_be_eingang.jpg

De man links op de afbeelding is precies fan van Trappistenbier Westmalle (waar ik hem geen ongelijk zou in kunnen geven).

https://www.dentoogoloog.be/afbeeldingen/brouwerijen/logo/logo%20westmalle.jpg big_smile big_smile big_smile

Bij nader inzien zal er toch wellicht geen WA in het logo staan maar AH (Adolfijn Hitlijst). tongue

Non semper ea sunt quae videntur