Werd Delhaize gechanteerd om "gecontroleerde ladingen" te versturen naar Amerika?

Enerzijds kon hij gechanteerd worden met zijn prostitutiemilieu, als dat onvoldoende bleek, konden de grote middelen ingezet worden met de "bloedbaden". Er moesten grote ladingen verscheept worden, gezien de bloei in Amerika van Delhaize. Vernaillen zat er te dicht op en moest het bijna bekopen met zijn leven.

Zou het kunnen dat Delhaize gechanteerd werd, in die zin, dat de link met Amerika belangrijk is? Werd de Delhaize-top verplicht om mee te draaien in de onwettige import- en export, ruilen, van drugs en wapens? Als de Aarschotstraat onvoldoende was om mee te chanteren, dan maar de bloedbaden? Dit allemaal om een rechtser regime door te voeren, gepaard gaande met de drugs- en wapensmokkel?

Zou perfect kunnen. Ik blijf Bouhouche beschouwen als een agent in dienst van elementen binnen de Amerikaanse diensten die buiten de lijntjes kleurden in het stille background schaakspel voor werelddominantie, en die dat soms (vaak?) ook misbruikten voor persoonlijk gewin.

Bij deze ben ik van hetzelfde gedacht. Ik heb ook mijn bedenkingen bij de dood van Bouhouche. Over zijn "dood" hangt een waas van mysterie. Hij werd slechts enkele dagen later gevonden, gezicht onherkenbaar verminkt (?), geïdentificeerd door "buur", afgaande op dezelfde postuur en kledij van Bouhouche? Kort nadien gecremeerd. Geen DNA ter identificatie? Weinig informatie over dit ongeval te vinden in Frankrijk. In de Franse kranten verscheen weinig uitleg. Geen details. Welke vaststellingen heeft de Belgische delegatie ginder nog gedaan na datum? Hij was  al dood en gecremeerd toen ze daar aankwamen: 22 november gestorven en begin januari eens gaan kijken? Nee, ik denk dat hij nog leeft en ergens rondloopt op de aarde zonder geweten.