Bedankt voor de uitklaring.

Merovinger wrote:
Lack of a better name wrote:

"Hij is er samen met Bouhouche op café gesignaleerd tijdens overval"
Is er bekend wat zij vlak na de overval gedaan hebben?

Neen, Cammerman is niet gesignaleerd in een café tijdens de overval. Het is Guy Bouten die dat schrijft omdat dat in zijn verhaal past. De getuigen in het café hebben een persoonsbeschrijving gegeven maar nooit formeel Cammerman, noch Bouhouche noch Cocu herkend.

Bedankt hiervoor. Jammer dat we bij Bouten nooit weten wat waar is en wat niet.

Met dergelijke desinformatie help je het onderzoek niet vooruit.

Een boek dat op bewijzen gebaseerd is had veel interessanter geweest voor ons. Nu gaan sommige forumleden, waaronder jammer genoeg ik, er soms foutief van uit dat iets "bewezen" is.

club_le-happy-few wrote:

Rebecq-Rognon ... koninklijke weg (huisnummer is ongeluksgetal). De Staerke kende deze ook + rijkswachters. Garagist des huizes was Beijers alibi voor Aalst en Ari-medewerker.

"Garagist des huizes was Beijers alibi voor Aalst en Ari-medewerker."
Bedoel je dat de garagist des huizes een alibi had voor Beijers en een Ari-medewerker? Was dit een alibi dat geldt voor voor, tijdens en na Aalst?

Link Bedrijfsgegevens
Ik post liever zijn naam niet op het net want is op het net actief, en er zijn al heel wat gegevens uit de google zoekmotor gehaald (ook locaties die bij andere bende verdachten hoog aangeschreven stonden).

Maar er is op zijn naam toch nog wel opmerkelijke bedrijfsgegevens te vinden als je wat doorzoekt, ook in andere branches.
Internaatvriend van Beijer en ook Amory lijkt goede vriend te zijn. Verdeyen destijds ook geloof ik.

Hij heeft hier aparte topic op dit forum onder "Bouhouche-Beijer" en komt voor in boeken van Beijer, Hilde Geens en Guy Bouten.

Als het adres in "Bende literatuur" klopt dan is dit het zelfde huis waar ook Farcy soms resideerde. Maar stond officieel geloof ik op naam van schoonzus. Die heeft nog steeds maatschappelijke zetel voor één van haar 'bedrijfjes' in Elsene waar Farcy's destijds ook verblijfplaats hadden. Een andere broer zou ook in woonwagenkamp nabij Beersel een standplaats hebben gehad. Dus geografisch zeer interessant. Was in België actief vanaf begin jaren 70 tot 87 ... In jaren 80 nooit meer opgepakt met hulp van rijkswacht / bic / dea die huiszoekingen op een flop lieten uitdraaien. Is ook uit Nederlandse gevangenis ontsnapt met hulp van ... en men heeft er dus in België voor gezorgd dat ze hem niet meer konden terugpakken. Ook niet de Franse gendarmen die hem ook wilden oppakken voor feiten. Zou sinds enkele jaren terug wat 'bedrijfjes' gehad hebben in buurt van Menen, Moeskroen,.... (import-export etc).
Deed zowel drugs (heroïne: grootste van west-europa, hasj), prostitutie (beurs & noordkwartier brussel), bordelen in Noord-Frankrijk, België en Zuid-Nederland, Homobars (ideaal voor chantage in die tijd), Wapens (ook zelf maken), antiek,.... alles waar mee wit te wassen valt en te sjoemelen. Voor het vuile werk huurde hij leden van Bendes De Staerke en Haemers in, of kleinere criminelen. Naar mijn vermoeden werden deze ingezet als ze schulden hadden bij hem: meewerken of kogel.

Albert Gillet uit zijn bende was schoolvriend VDB en regelde vooral de zaken met Italiaanse maffia (was ook informant natuurlijk voor drugsbureau).

Zijn facebook-vrienden en interesses zijn ook veelbetekenend: Link"Hij is er samen met Bouhouche op café gesignaleerd tijdens overval"
Is er bekend wat zij vlak na de overval gedaan hebben?

Zou dus een kwakkel van Bouten zijn volgens Merovinger.

Hierbij het eerste blad van het PV van de getuige die op 9 november 1985 rond 19u15 twee Franstalige mannen opgemerkt heeft in het café 't Christoffelken. Hij geeft een beschrijving van die twee mannen. Merk wel op dat dit verhoor dateert van 24 februari 1988 en dus niet van kort na de overval.

https://lh4.googleusercontent.com/-fM_VaMonGpA/UT5SvZZQuZI/AAAAAAAADLI/dq86SriGvws/s800/PV%2520Aalst%2520-%2520christoffelken%2520-blackened-.jpg