11

Re: Televisie: Andere Tijden - De Bende van Nijvel

Dat klopt Charly maar in 1985, net na de overval in Aalst, versprak een onderzoekrechter of procureur zich op een persconferentie en zei "we kennen de reus van de bende". Maar idd, wat is er waar en geloofwaardig tja ...

12

Re: Televisie: Andere Tijden - De Bende van Nijvel

Ik beweer niet dat ze alles weten Charly maar ik aanzie het wel als een mogelijkheid om de reden die ik neerschreef. We kunnen niet anders dan alle opties openhouden want ook jij kan niet zeker zijn dat David Van de Steen aan het bluffen is. Misschien, maar misschien ook niet. Je schrijft ook over ‘de Bende’ maar hoe geloofwaardig is het nog dat dezelfde ‘Bende’ achter al dat terreur zat? Ik denk dat het FreCR was die mij hier eens terugfloot toen ik stelde dat Bouhouche een certitude was. Hij had ergens gelijk; het is héél waarschijnlijk maar bewijzen zwart op wit?

13

Re: Televisie: Andere Tijden - De Bende van Nijvel

zeno wrote:

Ik denk dat het FreCR was die mij hier eens terugfloot toen ik stelde dat Bouhouche een certitude was. Hij had ergens gelijk; het is héél waarschijnlijk maar bewijzen zwart op wit?

Dat zou goed kunnen dat ik dat was ja. Wat Bouhouche betreft: Wellicht is dat de meest-onderzochte-persoon in gans het Bendeverhaal, en nog kan men zelfs niet met het minste bewijs'ke afkomen dat hem echt wel hard aan de feiten linkt. Bouhouche heeft het grootste gedeelte van de jaren '90 vast gezeten in de gevangenis, ze hebben dus ook meer dan tijd genoeg gehad om hem te verhoren enz.

De uitspraak van David Van De Steen: zijn advocaat doet een meer correcte uitspraak. Vermassen zei "Ik denk dat ik weet wie er achter de Bende van Nijvel zit"

Wat ik denk: ik denk dat je elk feit apart moet bekijken.

Non semper ea sunt quae videntur

14

Re: Televisie: Andere Tijden - De Bende van Nijvel

Elk feit moet inderdaad apart van de rest bekeken worden, ik zeg dit reeds lang op dit forum. Zwart op wit bewijzen lijkt mij ook bijna onmogelijk na de wirwar van het onderzoek. Ik blijf toch hopen dat er een doorbraak komt.

15

Re: Televisie: Andere Tijden - De Bende van Nijvel

Bekijk deze documentaire hier » YouTube

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube