131

En ik weet dat ik van Ben niet mag gokken, maar erg veel restaurants zijn er niet op Kasteleinplein Elsene, dus ik zou graag weten of  restaurant Chatelaine Du Liban, een Libanees restaurant daar al bestond in 1982. En of het dan daar is dat Nicolas Lebon werkte.

132

Je hebt hier recent de website 'Kruispuntbank van Ondernemingen' gepost. Als je zelf 2 seconden de moeite had genomen om dat restaurant op die site op te zoeken, dan zou je zelf hebben kunnen ontdekken dat dit restaurant actief is sinds 27 november 1996.

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube

133

Er is wel een verschil tussen een onderneming en een restaurant ! Maar goed, wellicht heb je nooit een restarurant gehad en nooit een onderneming, dus ik vergeef het u. In tweede orde, zou een advocaat zeggen, wat bewijst die onderneming nu over de situatie daar circa 1980. Niets. De vraag blijft dus open, was daar anno 1980 een Libanees restaurant, of op nummer 7, of op elk ander nummer op dat plein ( in derde orde zou een advocaat zeggen ) . En zo ja, is het dan daar dat Nicolas Lebon werkte ?
En zelfs al is het antwoord dubbel neen, het zou uitermate interessant zijn om exact te weten waar hij werkte. ( met excuses voor de assertieve toon, die uiteraard die van jou reflecteert )