Bouaroudj was dus de enige die formeel herkend werd door Dekaise. Hij beantwoordt ook aan de overvaller die door een getuige werd beschreven: zuiders type met Beierse snor. Voor zover ik weet is hij ook de enige van de Borains die nog in leven is.

Deze Bouaroudj is dan op zijn beurt bevriend met Mohammed Asmaoui. Uit een verhoor van deze laatste:

Je connais également Adriano Vittorio. Je l'ai connu par l'intermédiaire de Bouaroudj Kaçi qui fréquentât mon café Le Domino. Cela se passe aux environs de 81-82. En ce qui concerne Bouaroudj, je l'ai connu lorsequ'il exploitait le café Le Monopole à Jemappes. Bouaroudj m'a contacté à une reprise pour commettre un hold-up à Drogenbos sur un fourgon Securitas et ce au GB."

Inderdaad logisch dat ze mekaar kenden. Allebei Fransen van Algerijnse afkomst. Ze baatten ook allebei een café uit in de omgeving van Mons.

Toch ook opvallend dat Bouaroudj lang in Maubeuge gewoond heeft. Hij is er ook getrouwd met een Française. Die had als beroep 'cabaretière' = uitbaatster van een uitzuipbar langs een gewestweg.

Herinner je dat er bij de inbraak in de winkel in Maubeuge een grote hoeveelheid champagne werd meegenomen. Waar kan je zoveel champagne goed gebruiken?

En had Mostafa Rezoual niet gezegd aan Asmaoui dat Bouaroudj hem voorgesteld had om deel te nemen aan 'un coup' in een winkel in Maubeuge?

Geheelonthouders waren het niet, ook al waren ze Moslim. Dat zie je aan de foto's van Bouaroudj met een pint in de hand.  Kan dat verklaren waarom er een flink stukje gezopen werd in de 'Auberge des Chevaliers' in Beersel (José Van den Eynde)?

De taxi van Constantin Angelou, met zijn lijk in de koffer, werd bovendien teruggevonden in de straat in Mons waar Bouaroudj later ging wonen.