Wat het is komt nog, opmerkelijk is dat het soms 40 jaar duurt eer stukjes van info die waardevol zijn eindelijk boven komen. Stukjes info die verklaren waarom Vega centraal staat in Latinus zijn schema. Het is ook daar dat die info bovenkomt! Om met een concrete vraag te antwoorden is er een link tussen Ciolini en bijvoorbeeld Transnuculair.

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.
hiciacit wrote:

Nu moet Sobelix een (typ?)fout zijn van Bouten. Sobelix bestaat niet, in feite gaat het om Sobelis, wat trouwens een en dezelfde firma is als SIS. Uit de kruispuntdatabank » kbopub.economie.fgov.be

Let ook op de begindatum. Het grappige is dat de status van deze firma nog 'actief' is (zo ook Dollo trouwens), maar dan nu in de immobiliënsector, met nog publicaties in staatsblad en jaarrekeningen (niet zo voor Dollo). In 2004 is Sobelis nog van statuut veranderd naar een 'Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid'. Nog steeds op naam van Rene Paulus de Chatelet, die blijkbaar gedomicilieerd is in een appartementje op de Kroonlaan 454 (bus 3) in Elsene »
www.ejustice.just.fgov.be

Sobelis is ondertussen in vereffening gegaan op 23 maart 2015. Startdatum was 22 november 1985.

Paulus de Châtelet, René (cf. KBO-link hierboven). Onder de voorzitters van het Toezicht op de Bijzondere Inlichtingenmethoden (ofwel kortweg Comité I) staat vermeld: Véronique Paulus de Chatelet, voorzitter van 1994-1998! Cf. » nl.wikipedia.org

M.a.w. de zus van René promoveerde tot het Comite I? Guy Bouten corrigeer ons als we fout zijn! Dit is merkwaardig! Niet? Hoe zit het met de Dollo?

Philippe Lacroix intervient également dans le cadre d'un autre dossier ouvert au nom de Ciolini Elio pour des activités suspectes d'une société SA Sis ou Sobelis (société belge d'Intervention Spéciale) dont les administrateurs sont le Baron René Paulus de Châtelet, Luc Peigneur et Jo Finkelstein) (instruction 363187 Collin - dossier 70.99.4314/87).

Bron: dossier Van Brussel/De Jongh

Trojan wrote:

EIM was klant bij ARI. Kan dit de juiste piste zijn naar de bovenbouw?

Het is allemaal een giswerk!