21

Re: Nr. 9

Wat is de bron van deze robotfoto, naar aanleiding van welke getuigenis is deze getekend? Iemand die dat weet? (Heb dezelfde vraag bij nr. 8 gesteld.)

22

Re: Nr. 9

Dit zijn mensen die kwamen vragen bij Temse kort voor de gebeurtenissen en waarvan het gedrag verdacht was maar niet ter plaatse werden gezien.

Volgens mij: Stefano Delle Chiaie...

23

Re: Nr. 9

BIG BROTHER IS WATCHING US.

Dit bericht verscheen op de Facebookgroep Tueries ... En dit bericht mag je heel letterlijk nemen. Telkens een bepaald forumlid iets schreef dat dicht bij het onderwerp para's in dienst van de N.O. kwam, werden de posts automatisch gewist. Niet te geloven doch waar.

Zoals een bepaalde groep mensen de naam van de man met het wapen kende, kende men ook de naam van robotfoto 9bis. De man met het wapen bleek later een Waals politicus te zijn geworden en de 9 bis een gekende geneesheer specialist. Ikzelf ben ooit aangemaand een bepaalde naam niet meer te noemen. Op al mijn vragen met waarom kwam geen antwoord.

In ieder geval snap ik beter dan ooit de zin" België alleen kan niet bekennen". Ik wil alleen nog toevoegen dat kolonel Jean-Claude Marlair gelijk had.

Ik word hier letterlijk misselijk van. Met Corona hebben we een voorsmaakje gekregen van de zware beperking van onze persoonlijke vrijheid. Maar dit overtreft alles.

Re: Nr. 9

Of misschien is michel het zat en moe om klachten te krijgen en op verhoor te moeten gaan omdat er weer eens iemand namen verspreidt zonder enig bewijs of zelfs maar een begin van redelijke aanwijzing van betrokkenheid en die personen klacht indienen wegens laster.

Persoonlijke vrijheid stopt waar die van een ander begint.

Die uitleg lijkt me plausibeler dan Big Brother die fora zit te lezen.

25

Re: Nr. 9

Indien ik vandaag naar een koelkast kijk op tweedehands staan morgen allemaal koelkasten tussen de teksten van pakweg Het Nieuwsblad. Big Brother voorstellen als een man die zit mee te lezen is in deze tijd lachwekkend. Wat niet wegneemt dat er op sommige fora inderdaad meegelezen wordt. Anders zou men Michel niet ter verantwoording roepen. Je spreekt jezelf dus tegen in voorgaande post.

26

Re: Nr. 9

fenix wrote:

De man met het wapen bleek later een Waals politicus te zijn geworden en de 9 bis een gekende geneesheer specialist. Ikzelf ben ooit aangemaand een bepaalde naam niet meer te noemen.

Dat verhaal van die Waalse politicus - Michel Delacroix - kan je hier ook lezen » Forum

Voor de rest volg ik Xenophon. De waarheid is vaak veel simpeler dan "duistere machten" die systematisch Facebook-berichten over een bepaald onderwerp zouden wissen. 'k Heb het in ieder geval nog nooit meegemaakt. Maar misschien is mijn website daarvoor niet interessant genoeg voor die duistere machten. smile

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube

27

Re: Nr. 9

Waarom is Facebook controversieel?

Privacyschendingen, nepnieuws, censuur, te veel macht: de laatste jaren ligt Facebook steeds vaker onder vuur. Zo is er veel kritiek op de censuur van het platform. Het beleid zou tegenstrijdig zijn en ook niet altijd rekening houden met het doel van de afbeelding. Ook zou censuur de vrijheid van meningsuiting kunnen aantasten. Een voorbeeld is de aankondiging dat het platform foto’s van Zwarte Piet verwijdert als daar melding van wordt gemaakt. Deze aankondiging ging gepaard met gejuich en kritiek.

Indien facebook de macht heeft om foto's van Zwarte Piet te verwijderen, waarom zou het dan niet de macht hebben om andere dingen te verwijderen? (Als daar melding van wordt gemaakt.)

Staatsveiligheid speurt voortaan dieper op uw Facebook en Twitter

De Staatsveiligheid en de militaire Adiv hebben voortaan krachtige software om tot in de diepste krochten van het internet naar informatie te graven. Dat schrijven De Standaard en Het Nieuwsblad maandag.

En wees er maar zeker van dat Staatsveiligheid bepaalde mensen in 't oog houdt. Is hierbij mijn stelling dat het mogelijk is voldoende bewezen? We hebben het dus NIET over duistere machten.

Ben wrote:

Maar misschien is mijn website daarvoor niet interessant genoeg voor die duistere machten.

Weet jij wel wat er zich soms ivm jouw website afspeelt achter de schermen Ben? Ik gok van niet.

Re: Nr. 9

Cookies niet aanvaarden / blocken, en af en toe geschiedenis wissen en reclame voor koelkasten zal weer een tijdje minderen. wink Google volgt u natuurlijk wel, ze vertellen me zelfs wanneer ik voor het laatst in frituur x en bakker y was.

Dus ja, ze weten u wel te vinden als het moet. wink

Ik zou niet te veel waarde hechten aan de robotfoto's ...

29

Re: Nr. 9

Laat ons in dit topic niet de discussie over de macht, het gevaar of de zin/onzin van Facebook starten. Daarvoor zijn er voldoende andere plaatsen en iedereen heeft daar wel een mening over. Over de redenen waarom er al dan niet berichten op de Facebook-groep van Michel verdwenen zijn, kunnen we alleen maar speculeren, en dat heeft weinig zin. Dus dat doen we dan best niet, en zeker niet in dit topic.

Wel een kleine tip om de discussie af te sluiten; wil je wat meer anonimiteit op het internet? Gebruik dan de browser DuckDuckGo en hun bijhorende zoekmachine » duckduckgo.com

fenix wrote:

Weet jij wel wat er zich soms ivm jouw website afspeelt achter de schermen Ben? Ik gok van niet.

Ik heb wel wat vermoedens maar ik zou daar ook niet te zwaar aan tillen. De Cel volgt deze site met veel interesse en ze zullen soms wel graag willen weten wie bepaalde informatie post, maar veel meer dan dat zal het wel niet zijn.

En voor de rest ben ik de enige persoon achter de schermen van deze site, dus ik heb een vrij goed zicht wat er zich achter de schermen allemaal afspeelt. wink

En nu terug on-topic.

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube

Re: Nr. 9

Xenophon wrote:

Persoonlijke vrijheid stopt waar die van een ander begint.

Soms moet de vrijheid van anderen worden tegengehouden.