1

http://www.bendevannijvel.com/gfx/G8.jpg

Op 5 oktober 1983, tussen 11u00 en 12u15, heeft een persoon gezien hoe onbekenden de ingang van de Delhaize van Beersel aan het observeren waren. Het waren twee personen in een wagen van het merk Volkswagen Golf met een zwarte kleur. Er was geen nummerplaat bevestigd aan de achterkant van de wagen. Hierboven ziet u een robotfoto van één van de twee personen.

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube

2

In dat verband wil ik een kleine informatie geven:

Tegenover het grootwarenhuis Delahzei in Beersel (Alsembergsesteenweg) was in die periode (jaren '80) een garage (koetswerk-autoverkoop). De uitbater van deze garage plaatste regelmatig voertuigen op de parking van Delhaize, ook voertuigen zonder nummerplaat. Het is niet uitgesloten dat het hier niet gaat om een observatie maar gewoon een commerciële afhandeling in de autoverkoop. Men kan het voertuig maar op twee manieren opstellen, met de motor naar de Alsembergsesteenweg of met de motor naar de ingang van Delhaize, in deze stand het inderdaad verdacht maar is het waarschijnlijk niet.

3

Is het niet toevallig dat het hier weer gaat om een zwarte Golf GTI? En als de wagen er na 12u15 niet meer staat, moet je concluderen dat beide personen met Golf vertrokken zijn. Ook lijkt 1u15 me nogal lang om een auto te verkopen.

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube

Dan moet men toch kunnen nagaan of deze robotfoto lijkt op iemand die toen in de garage werkte. Beersel niet toevallig het grondgebied van de grootste familie van België. wink

5

Als men er van uitgaat dat de clan Bogaerts op één of andere manier er bij betrokken is, is het onlogisch dat er een observatie zo gebeuren van op de parking van de Delhaize, om reden dat langs de andere kant van de straat (naast de garage) de stamkroeg gelegen is van de clan Bogaerts.

De man lijkt op robotfoto 9bis, van de overvallers bij Temse. Zelfde haarsnit, iets ander gezicht, gelijkaardig type man.