311

Dan moet het gaan om iemand die nu al van een hoge leeftijd moet zijn.

312

Wanneer juist werd X met (de gewapende) Y geconfronteerd? Dat moet dan toch relatief recent gebeurd zijn vermits hij of zij (ex- ?) leden van het forum gecontacteerd heeft. In hoeverre kan die herkenning dan nog accuraat zijn, zoveel jaren na de feiten? Veel appreciatie voor jouw werk, Coconut, maar kun je - wat je hierboven aanhaalt - +/- in een timeframe plakken?

313

Dat was inderdaad relatief recent, heb de PV's gezien maar ben de exacte datum vergeten omdat dit niet relevant was, ik schat een viertal jaren geleden. Ondertussen hebben een 5-tal forumleden de foto gekregen en ze vinden de gelijkenis frappant. Ikzelf niet. Maar ik ben heel slecht in gezichten en heb mij nooit met robotfoto's bezig gehouden.

314

Zou het bij de onderzoeksrechter echt niet doordringen welk verband kan gelegd worden?

315

't is natuurlijk ook geen gemakkelijk dossier. Heb vorige week uitspraken van speurders gelezen. Het was in dit dossier blijkbaar veel gemakkelijker de "boeven" te ondervragen en na te trekken dan tegen het "systeem" in te gaan. Lees, we werden zwaar tegengewerkt.
Ik ben bijna 2 jaar intensief aan het lezen etc... en kwam gisteren te weten dat Latinus Haemers blijkbaar zeer goed kende. Wist ik het en ben ik het vergeten of wist ik het niet? Ik denk dat veel speurders met hetzelfde probleem zaten. Het is bijna onmogelijk al die linken te onthouden.

De te volgen piste is inmiddels vrij duidelijk voor mij (ik pretendeer niet dat het de juiste is) maar ik heb nog altijd problemen met de drugs/wapenhandel die er tussen en bij zit. Wat bijvoorbeeld de loods betreft. Er zijn daar met zekerheid wapens gezien. Maar hoeveel?
Elk nieuw antwoord geeft ons een hoop nieuwe vragen.

Zo was het mij bijvoorbeeld opgevallen dat bij de overval in Braine een jongen als gijzelaar moest dienen en mocht blijven leven terwijl diezelfde dag in Overijse een jongen zomaar gedood werd. Stel dat X effectief deel nam aan de overval in Overijse, dan had hij mss een reden om die jongen onmiddellijk te doden aangezien hij op 300 meter van die jongen woonde. De kans is mss klein maar ze is niet onbestaande. Dat is dus nooit onderzocht. Zeker weten.

316

Mss was het wel "Y" die deelnam aan de overval. smile "X" lijkt mij eerder een goeie te zijn, kwestie van cowboys van apachen te onderscheiden, nietwaar. Zo was het toen, nu nog enkel in politiek opzicht. sad

317

Hou 's op hier met 'ik weet lekker iets wat jullie niet weten' Gooi het open!

318

At your service. Ik begrijp dat dit irritant is.

EricF wrote:

Hou s op hier met 'ik weet lekker iets wat jullie niet weten'. Gooi het open!

Awel: zoek René Noël ...

320

En vergeet vooral niet dat de caravan van De Staerke op een paar meter van de loods stond.