11

Klucht wrote:

Maar het feit dat je meerdere schoten krijgt te verduren maakt het lijden niet noodzakelijk langer. Het spreekwoordelijke genadeschot om iemand uit zijn lijden te verlossen. Ik las ergens dat een slachtoffer een kogel kreeg die door het hoofd richting organen werd afgevuurd. Dit lijkt me toch om onnodig lijden te vermijden. Een ander slachtoffer kreeg 11 kogels in en rond de niersteen, ook dat lijkt me een zeer snel einde.

Excuses, ik had het over dit stuk. Klinkt misschien cru, maar de bovengenoemde feiten zijn door toedoen van de overval en schieten op alles wat bewoog. Heb nergens kunnen terug vinden dat die verwondingen opzettelijk op die manier zijn toegebracht. Het waren zeker psychopaten maar tijdens de overvallen hadden ze daar geen tijd voor. Alleen voor de slachtoffers die afgelegen en alleen waren hebben ze hun tijd genomen.

Jawel, je hebt helemaal gelijk, en het verschilde nogal per slachtoffer. Lang niet alle slachtoffers hebben lang geleden. Maar ik bedoelde het eigenlijk niet eens zo in tijd gerekend, maar meer het feit, wat volgens mij haast niet te ontkennen is, dat ze bewust van vrij dichtbij met een riotgun op de hals van het slachtoffer schoten. En ik zal niet zeggen dat het slachtoffer daardoor een veel zwaardere doodsstrijd heeft, maar het is wel een afschuwelijk laffe manier om iemand te vermoorden. Op zo'n manier is het immers haast altijd raak. En denk je eens in wat dat voor nabestaanden heeft betekent, een geliefde niet alleen gedood, maar ook nog eens verschrikkelijk verminkt.

En daaruit trek ik dan de conclusie: ze waren niet alleen moorddadig, maar ook sadistisch, bloeddorstig, barbaars en ongemeen laf! Mej. Mulder probeerde op handen en voeten weg te kruipen, en vormde niet de minste bedreiging, maar ze werd zonder pardon de keel uit het lijf geschoten en ze mocht doodbloeden bij haar jonge neefjes. Dat is wel zo onbeschrijfelijk laf, wat ben je dan in godsnaam voor een.. Zoals ik al zei: op 9 november 1985 'was hell empty' en 'all devils' waren op de parking van de Delhaize Aalst. En ze lopen nog steeds vrij rond ook, dat is toch niet te geloven.