571

Re: Madani Bouhouche

Een zinloze discussie. Ik zelf denk dat hij wellicht omgekomen is zoals vermeld maar wat de waarheid ook is ze zal nooit bewezen kunnen worden.

572

Re: Madani Bouhouche

Hier nogmaals "de boom van Bouhouche".

https://image.ibb.co/n4D5qe/bouhoucheboom.jpg

Foto is eigenlijk langs de verkeerde kant genomen, je ziet de scheur van de boom niet, die is aan de andere kant...

Ik "google" even op chainsaw en accident:

https://i.postimg.cc/YhDCN8XK/Schermafbeelding-2021-01-30-om-18-05-01.png

En ik krijg gelijk dit te zien:

https://i.postimg.cc/tsf7bDPt/Schermafbeelding-2021-01-30-om-18-03-58.png

Bij interesse, hier vind je het desbetreffende filmpje » YouTube

Ik zeg niet dat Bouhouche of door de ketting of door de boom levensgevaarlijk gewond geraakt is, of dat hij al dan niet nog zou leven. Ik zeg je gewoon dat je geen van deze 3 mogelijkheden kan uit sluiten. Ik hoor ook van elke specialist dat een ketting van een motorblok niet breekt, maar toch heb ik dit voor gehad. Kerncentrales ontploffen ook niet...

Kristoff, voor alle duidelijkheid... ik wil hier niet ontkennen wat jij zegt. Jij hebt er merkbaar expertise in, ik niet. Maar net omwille van je voor de hand liggende uitleg ...et omdat de meerderheid van de "kettingzaaggebruikers" - zoals Bouhouche - het niet mogelijk om zo'n verwondingen ermee op te lopen. Gelukkig en terecht omdat anders niemand nog met zo een werktuig aan de slag zou willen gaan. Ook Bouhouche dus niet.

... net daardoor is het dus wel goed mogelijk dat net zo een banaal ongeluk hem genekt heeft. Iets dat hij niet kon voorzien, zoals jij het niet mogelijk acht, zoals de meesten het dus blijkbaar niet mogelijk achten.

Bovendien, nog een vergelijkbaar voorbeeld... je kan echt niet inschatten hoeveel mensen terecht komen in het ziekenhuis met ernstige verwondingen door een advocado » www.demorgen.be/ !

Als er 1 ding is in heel het Bende-dossier dan is dat dat je niks mag uitsluiten. Maar je het wel zou moeten kunnen ...

573

Re: Madani Bouhouche

Ik denk ook dat hij gestorven is door roekeloos gedrag met zijn kettingzaag, buren hadden hem al verwittigd dat hij niet goed en veilig bezig was. En zoals Kristof zegt een ketting breekt niet snel zo snel tenzij je er verkeerd mee omgaat.

574

Re: Madani Bouhouche

Idd, als je op deze hoogte begint te zagen, ben je niet goed bezig. Voor de duidelijkheid: ik wens neutraal te blijven over de doodsoorzaak van Madani Bouhouche. Ik las over vliegende kettingen en ontplofte bomen. Deze boom is alleszins niet ontploft.  De kettingzaag heb ik niet gezien. De plaats delict ook niet. Maar ik hoop dat mijn bijdrage toch iets kan helpen. Met alle respect voor de onderzoekers hier aanwezig, die zich inzetten voor de nabestaanden.

Kristoff

575

Re: Madani Bouhouche

Waar komt het verhaal over de vliegende (zaag)ketting vandaan? Wat is de bron daarvan?

Enfin, als een boom (in minder dan een seconde) opscheurt, kan (het uiteinde van) het opscheurende boomdeel iemand - bijvoorbeeld de boomzager die verkeerd staat opgesteld - aan de kaak-/halsstreek treffen en daarin doordringen, waarbij de snelheid, de massa en de scherpte van het opscheurende (uiteinde van het) houtdeel onder andere voor (gedeeltelijke) onthoofding kan zorgdragen. ‘Leuker’ kan ik het niet maken.

576

Re: Madani Bouhouche

Wel, uit de reactie van Gloacoster en Pyreneen. Daar wou ik graag op in gaan, zonder hen te beoordelen of veroordelen.

577

Re: Madani Bouhouche

Dit - via de komende weblink - zijn gruwelijke beelden. Vind ik. Op onderstaande link zie je foto's van iemand die nog steeds leeft maar gruwelijk toegetakeld is door het -verkeerd?- gebruik van een kettingzaag. Voor hij/zij die - ondanks voorgaande discussie(s) - nog steeds twijfelt of je al dan niet gruwelijk verwond kan geraken of zelfs kan sterven door het - verkeerd - gebruik van een kettingzaag.

De link vind je hier » www.jtraumainj.org, nogmaals het zijn geen leuke beelden maar niks photoshop.

Als je deze beelden niet wenst te zien dan kan ik je hier laten zien hoe de persoon er nu uit ziet na de chirurgische operaties:

https://www.jtraumainj.org/upload/thumbnails/jti-32-3-168f2.jpg

Kunnen we nu deze discussie beëindigen hierover? Uiteindelijk maakt het niet zoveel verschil of Madani Bouhouche door die "exploderende" boom of door die kettingzaag zou om gekomen zijn... Nog los van de discussies of kettingzagen kunnen exploderen of bomen kunnen breken, of was het andersom? ... toch?

Er blijven nog genoeg zaken over wat dit topic Bouhouche betreft om zinvol over te discussiëren en vooral om uit te zoeken... Ik hoor hier bijvoorbeeld de optie suggereren dat Bouhouche - als hij dan wel nog zou leven naar Spanje zou kunnen gevlucht zijn... Spanje komt ook genoeg aan bod in dit forum. O.a. Claude Nitelet investeerde bijvoorbeeld stelselmatig in vastgoed in Valle de Colina de Soleada, Malaga, Spanje en Patrick Pilarski "werkte" in dat land ook als drugskoerier. In de aktetas van Bende-slachtoffer José Vanden Eynde zat ook een uitnodiging voor het huwelijk van de dochter van Degrelle in Madrid. En jullie doorgewinterde forumgebruikers weten ook al heel lang dat José echt niet een "toevallig" slachtoffer was.

Door die hele discussie of hij al dan niet door een boom of door een kettingzaag is om gekomen heeft er ook nog NIEMAND vermeld (of ik moet er dan over gelezen hebben, sorry dan!) dat Bouhouche al eerder eens naar Spanje gevlucht was, na de moord op een Antwerps diamanthandelaar in 1989. Toen werd hij ginds aangehouden en uitgeleverd aan ons kikkerland. Misschien is dat wel eens een piste om hier mee verder te gaan? Waar zat hij toen in Spanje en vooral .... wie waren toen zijn Spaanse kompanen? Zijn kompaan de (ex?-)gendarme Contat is dan misschien wel in Frankrijk gebleven, maar waar zit Weykamp ondertussen? Zou hij al een reisje naar Spanje gemaakt hebben sinds 2005? En waar zit die Claude Bureau? Guy Bouten kan ook nog genoeg uitstapjes maken...

578

Re: Madani Bouhouche

Iedere kettingzaag heeft een ketting vanger. Deze vangt de ketting als deze in 2 breekt.

579

Re: Madani Bouhouche

Als een ketting breekt, komt deze op een hoopje te liggen tegen de kettingvanger. Ongelukken met bomen gebeuren wel, maar dit heeft te maken met zwaar hellende bomen. wanneer je deze bomen zaagt, en je geeft geen spintsnede, dan kan deze boom splijten, en dan kan het heel gevaarlijk worden.

Spreek hier wel over kettingzagen die in orde zijn, en waar niet aan geprutst wordt door de eigenaar? Van goedkope kettingzagen heb ik geen verstand. Als je uw zaag verkeerd in de boom legt kun je ook de kettingzaag in je gezicht krijgen, maar daarvoor heb je dan weer de kettingrem die in een fractie de ketting blokkeert.

580

Re: Madani Bouhouche

Correct geronimo, maar zijn ketting zal er niet verkeerd op gelegen hebben. Anders ging hij nooit zover geraakt zijn. Ik baseer mij nu op de foto van de boom. Deze boom staat mooi recht, is net doorgezaagd, is niet ontploft en de spint-snede werd gegeven. Deze lijkt mij afgehandeld en niet half behandeld.

Ook, het kan een dom detail zijn maar elke zager doet dit: als de afstand van de boom ver van zijn eigendom staat, zal hij zijn benzine en olie wel meegenomen hebben. (was dit aanwezig) Hoe ver stond de boom van zijn eigendom/openbare weg? Gezien de late 'vondst' van zijn lichaam vermoed ik toch een eind. Ondanks dat de beuren al getuige zijn geweest van zijn toeren. Beetje dubbel allemaal ..