141

Voor mij is Christian Elnikoff altijd hoofdverdachte nr. 1 geweest om 'Der Alte' te zijn en wel om volgende redenen:

Psychologisch profiel match

  • Der Alte beging een absoluut afgrijselijke moord op de meter van een overlevende aan de schuifdeuren van de Delhaize, enfin ik  dacht toch dat de 'oude' dit deed, was het ook niet Bompa-killer die die vrouw martelde door haar diverse malen op te trekken aan haar haar en weer liet vallen telkens? David zag dit, redelijk zeker dat het de oude was. Elnikoff was een sadist die een moorddadige CV had. Beweerde bij een 100 tal moorden betrokken geweest te zijn in Algerije als huurling (vast deels grootspraak, maar die vent was écht zwaar ziek in z'n kop hoor).

  • Iedereen zei altijd dat de Bende, zeker toch in (85, met een militaire precisie te werk ging en dat ze duidelijk militair getraind waren én de technieken van speciale commando's zoals die elite rijkswachters van de Dyane Groep (en daarvoor Groep G) onder de knie hadden. Gewone gagsterbendes als de De Staerkes, die normaal steeds overvallen op postkantoren deden zonder ooit te schieten en enkel bij supermarkten inbraken 's nachts als er niemand was om sigaretten te pikken (zoals in Lokeren wat hun ondergang werd) hadden die discipline , laat staan die militaire training absoluut niet. Wat niet weg neemt dat ik wel denk dat er een De Staerke (Philippe dan eerder) als 4de man aanwezig kon zijn (De Staerke was door iemand in die Mercedes herkent dacht ik). Maar ik betwijfel dat één van die 3 hoofddaders uit die Golf Gti een De Staerke was. Ze hadden die militaire training niet en ik zie de De Staerkes ook niet minutenlang op de politie wachten om hen dan te gaan liggen beschieten en uitdagen, daar waren ze toch iets te laf voor denk ik zo. Maar een dolgedraaide psychopaat als Elnikoff zie ik dat dus wél doen. Elnikoff was militair getraind in Algerije én was daar gewoon om te doden én hij had ruime opleiding gehad bij de WNP in schiettechnieken en dergelijken.

  • Elnikoff was eigenaar van een Ford Taunus. Iets wat hij volledig geheim had gehouden voor zijn vrouw die pas bij de scheiding ontdekte dat hij die Taunis had. Die Taunus had ook nog eens dezelfde kleur als degene die minstens 2 maal gespot is.

  • Elnikoff was (een week of zo?) voor Aalst gespot in Aalst aan de uitgang van de Delhaize richting dat park, dat bospad waar een auto naar verluid nipt door kon. Hij zat toen in die Taunus. Diezelfde Taunus was opnieuw gespot tijdens de aanslag aan de uitgang van dar park (een extra vluchtweg).

  • Conclusie: Elnikoff had hoogstwaarschijnlijk iets te maken met Aalst. Ofwel in een extra vluchtwagen, of in een uitkijkwagen of als verkenner of meerdere opties of... hij was 'Der Alte' maar hij had er volgens mij minstens iets mee te maken. Het zou me niet verbazen dat Elnikoff eerst een verkenningsopdracht deed en nadien de Alte speelde. Ik heb trouwens altijd vermoed dat er bij de daders wel minstens één WNP-er (bv. Elnikoff als de oude in Aalst) en één rijkswachter (bv. Bonkoffsky als de reus in Overijse) bij zat. (Net zoals Philippe De Staerke er iets mee te maken had, al was het maar als verkenner of als man die de wapens ging begraven. Als organisator of planner van Aalst acht ik Philippe De Staerke sowieso te dom.)

  • Elnikoff leek trouwens ook sprekend op robotfoto 20.

minimouse wrote:

Hoe is hij dood? December 90 of 91? Hartaanval? Doodgeschoten? Zelfmoord? K&: weet jij dat?

Christian Arsène Aimé Elnikoff

  • Geboren Lille 27-04-1032.

  • Overleden Parijs 21-12-1990 op 58-jarige leeftijd.

» deces.politologue.com

Over de doodsoorzaak niets kunnen vinden. Als ik zoek op bijvoorbeeld Meurtre Paris 21-12-1990 kom ik enkel de moord op een Corsicaanse anti-onafhankelijkheids-politicus tegen.

143

Boemerang wrote:

Over de doodsoorzaak niets kunnen vinden.

Voor zover ik weet: hartaanval op straat.

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube

144

Mnemic wrote:

https://i.imgur.com/Rdbnb71.png

https://i.postimg.cc/kG6tRBCK/Vergelijk-23-Elnikoff.jpg

145

Toch wel bizar, al die 'zelfmoorden', 'ongelukken', 'verkeersongevallen', 'hartaanvallen', etcetera, in dit dossier ...

Nu de piste huurlingen onderzocht wordt kan men enkel hopen dat men ook dit heerschap eens gaat opgraven.

147

http://img4.imagetitan.com/img4/E36fL0DhogGQWyT/24/24_17juli1989.jpg

148

Het lukt niet om de afbeelding te openen