geronimo wrote:

In datzelfde gebouw, maar aan de voorzijde was er ook een geldtransport firma (GMIC).

ik weet niet vanaf wanneer GMIC er zat , maar alleszins in 1997 was  op nr 24 in de Termurenlaan 'G.M.I.C.-Security' gevestigd (bron promedia-gegevens 97-98)

kenza wrote:

Juist nu weet ik het , was daar geen dansschool ook ?   Als ik mij niet vergis stonden er nog wat gebouwen achter de schietclub

in 1997 was er alleszins de dansschool LUCRIA. op het nr 12 C  (bron promediagegevens 97-98) ; sinds wanneer ? weet ik niet.

Ruf Nachtergaele wrote:
kenza wrote:

Juist nu weet ik het , was daar geen dansschool ook ?   Als ik mij niet vergis stonden er nog wat gebouwen achter de schietclub

in 1997 was er alleszins de dansschool LUCRIA. op het nr 12 C  (bron promediagegevens 97-98) ; sinds wanneer ? weet ik niet.

volgens mijn interpretatie van gegevens op  http://www.ejustice.just.fgov.be/tsv/tsvn.htm  werd .Lucria opgericht in 1994, toen met maatschappelijke zetel te  Lokeren.

764

In de jaren 80 was de schietstand afgelegen gebied tussen Osbroekpark en Erembodegem dorp . Het dichtstbijzijnde gebouw was denk ik het weeshuis . Direct aan de Dender gelegen met de overkant het Gerstjesbos . Meerdere loodsen die daar stonden met wisselende huurders . Dansschool Lucria was pas jaren later alsook de meerdere appartementsblokken die daar nu gebouwd zijn .
Café het Dobbelken waar extreem rechts haar lokalen had was in vogelvlucht misschien 500m . Bonskoffsky en zijn entourage kwamen daar geregeld over de vloer . Men is mij verteld dat daar geregeld wapens passeerde . Of deze wapens iets te maken hadden met de overval , geen idee !  Voor mij blijft de getuigenis van de zigeuner De Jonge belangrijk . Deze geeft weer hoe het landschap van Aalst toen gekleurd was .

765

Wat inderdaad wel opvalt is het feit dat het Osbroeckpark daar eigenlijk op wandelafstand vandaan is. In vogelvlucht is het dus maar 1350 meter van de schietstand tot aan de parking van de Delhaize. Als uitvalsbasis is dat niet zo'n slechte plek. Op google earth kan je zien dat je vanuit de schietstand 283° moet lopen om in het bos uit te komen. Spoorweg over, en 2 kleine banen oversteken om de boel wat te gaan verkennen. Ga daar toch ook is een bezoekje brengen om te zien in hoeverre deze theorie mogelijk is.

Spoorweg onder. Ter hoogte van de Roomshofstraat  ging je ondergronds (te voet) via tunnel naar de Termurenlaan. Het was niet echt een avontuur die je in het donker zou gedaan hebben als gewone burger, zelfs overdag was het daar vrij creepy. De afstand van die  kant van het park en Osbroek was hooguit enkele honderden meters. Deze kant van de voetgangerstunnel was met de auto te bereiken. De kans dat je er een levende ziel tegenkwam was vrij nihil. In die jaren was er wel een woongemeenschap op dezelfde terreinen van de schietclub.

767

Ik kan heel goed meegaan dat ze in die schietclub oefenden om te schieten want het moeten getrainde schutters geweest zijn   Maar dat daar de auto’s stonden denk ik niet omdat ze helemaal niet afgelegen zaten en er zeker iemand iets zou gezien hebben
Wat het osbroek park betreft denk ik wel dat het toebehoorde aan plan B voor als het mis liep (vluchtroute)  maar ik denk niet dat ze geoefend hebben in het osbroekpark want achter iedere boom zit daar nen rugridder en zou er zeker iets opgemerkt zijn

In die tijd, hoeveel homo's zouden naar de politie gestapt zijn?

De meeste waren waarschijnlijk zelfs getrouwd smile

769

Ik weet niet of iemand hier al bij heeft stilgestaan maar indien het Osbroekpark een ontmoetingsplaats was voor homo's, kan het niet zijn dat de mannen die door de joggers betrapt waren daar net om die reden waren en niets met de bvn te maken hadden?

770

Ik denk wel dat de meeste homo’s hun wagen in de sexdreef parkeerden