21

Re: Peter R. De Vries

David had al contact opgenomen met De Vries met de vraag zich vast te bijten in de Bende van Nijvel. Hopelijk herstelt De Vries en gaat hij op David zijn vraag in. De Vries is echt een krak en onderneemt ten minste iets tot tegenstelling van de journalisten in België. En vooral zei die af en toe wat schrijven over de Bende van Nijvel. Veel bla bla en weinig daden. Geen enkele journalist in België die durft wat De Vries doet. Hier herkauwen de meeste journalisten wat citaten uit boeken maar dat is dan ook alles. Waar zijn de echte journalisten die niets schuwen?

Re: Peter R. De Vries

Ze herkauwen boeken met halve waarheden en veronderstellingen. Verhalen die misschien wel opzettelijk de wereld ingestuurd werden om het onderzoek te misleiden.

23

Re: Peter R. De Vries

Hier zijn geen echte journalisten meer die zelf opzoek gaan. Juist van in hun luie stoel het internet afspeuren naar voor de zoveelste keer herkauwde afkooksels kijken en dat nog meer herkauwen. Op een paar na geen enkele dat nog veldwerk bericht.

24

Re: Peter R. De Vries

Zelfs herkauwen is niet meer nodig. Zo las ik toevallig een artikel in HLN over de aanslag op Dhr. De Vries en dat was een cc van een artikel van Het Parool. Binnen de Belgische krantenkring is het digitale carbonpapier ook onvoorstelbaar populair. Intrieste commercie voor de meute allemaal. Maar vergis u niet, er zijn er wel enkele die achter de schermen dieper graven.

25

Re: Peter R. De Vries

Het Parool is van dezelfde eigenaar als HLN.

26

Re: Peter R. De Vries

Het zou een antwoord kunnen zijn dat de machtige groep achter de Bende van Nijvel een krantengroep in haar macht heeft en dat het daarom is dat er niets buiten wat herkauwde zever wordt geschreven.

We missen iemand als De Vries! Het is erg dat slachtoffers daarvoor moeten naar Nederland trekken omdat journalisten dat hier niet durven, kunnen of niet mogen.

27

Re: Peter R. De Vries

DPG Media heeft een behoorlijke vinger in de Nederlandse pers » nl.wikipedia.org, en bijv. via het platform, nu.nl een belangrijke dataslurper en daarmee potientieel opinie beïnvloeder.

28

Re: Peter R. De Vries

Helaas is net bekend geworden dat Peter Rudolf de Vries is overleden. RIP.

» www.telegraaf.nl

Re: Peter R. De Vries

Ik heb in het verleden contact gezocht met R. De Vries in verband met de moord op PDV en hij heeft nooit geantwoord. Zelfde met Anoniem Misdaad Melden welke gewoon bedanken daar waar ze een belangrijke tussenschakel konden zijn.

30

Re: Peter R. De Vries

kenza wrote:

David had al contact opgenomen met De Vries met de vraag zich vast te bijten in de Bende van Nijvel.

Peter De Vries schreef soms ook wel best boeiende artikels inderdaad » resolver.kb.nl/

Om het eens niet of Jef Jurion te hebben...

https://img.parool.nl/38e6ebeff2265b5f684a1a93241d4b8ee6893f3b/legendarische-oud-ajacied-65-overleden.webp