Inside job

Peter De Vleeschauwer, deze zaak had zoals jullie weten opgelost kunnen worden in het jaar 2016 ik zat er mot bovenop en had nooit gedacht dat de lokale politie zo nauw betrokken was in dit dossier! Medeplichtigen aan moord en de daders verwittigen dat er een melding binnen kwam maakt hen zonder twijfel medeplichtig aan. We zijn nu enige tijd verder en had ook het Comité P ingelicht en deze oordeelde dat ze onbevoegd waren en gelet op de feiten, mogelijke strafrechtelijke gevolgen deze klacht over maakten aan het Parket te Gent. Tot daar het Comité P maar gelet op de dagdagelijkse berichten betreffende de wantoestanden bij de politie tracht ik de pers te benaderen betreffende de zaak Peter De Vleeschauwer ook De Bolle werd in 2017 op de hoogte gebracht dat mijn melding v/d wapenleverancier A.G en zijn betrokkenheid bij de moord, de levering van het moordwapen aan de hoofdverdachten genegeerd werden door de lokale... Ik kreeg een bevestiging dat mijn mail werd overgemaakt aan de betrokken diensten (De Bolle?) voor de rest bleef het vooral heel stil. Data en tijdstippen volgen nog. Mvg

63

De vriend, heb je toevallig een foto van Antoin G in zijn parakostuum? Kan best zijn dat ik hem tegenkwam in Temse, de avond voor de overval op Wittock.

Ik ben nog steeds van mening dat ik net zoals OR Van der Sype op het goede spoor zat maar sabotage vanuit politie/rijkswacht een oplossing verhinderen. Het zou nuttig zijn de draad terug op te pakken bij Van der Sype en de zaak opnieuw bekijken en vergelijken met de nu bekende gegevens. Het is duidelijk dat de hoofdverdachte liegt op verschillende punten waarvoor bewijs en getuigen (melding Parket)  raar dat de betrokken diensten bij de verhoren in het verleden dit niet hebben opgemerkt(!!?) Er werden ook bewijsstukken aangeleverd (aan Parket) welke een mogelijk verband aantonen tussen een overste v/d betrokken diensten en de hoofdverdachte...Hopelijk vallen er tussendoor geen doden meer.

"Ultieme oproep tot getuigen in 25 jaar oude moordzaak op rijkswachter Peter De Vleeschauwer"

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2021/11/12 … usXFN4-iak

66

Het regent de laatste dagen slecht nieuws. Hier een uitspraak van zijn broer:

"De grootste misdaad waar wij mee worden geconfronteerd is niet de moord op zich, maar het feit dat ze niet mag opgehelderd worden. Voor de samenleving lijkt zoiets mij een grotere bedreiging. Het feit dat dat onderzoek met opzet de verkeerde richting is uitgestuurd, betekent dat deze misdaad vandaag nog steeds aan de gang is."

Hij heeft ook meegewerkt aan onderzoek BVN of tips in die richting gegeven toch?

68

club le happy few

de gelijkenissen met de bende van nijvel en het onderzoek ernaar zijn alleszins énorm

-speurders die hun eigen dossier niet kennen of beheersen:
"Wij hebben vaak elementen uit het dossier aangehaald, waarvan de magistraten gewoon niet wisten dat ze in het dossier stonden. In de voorbije twintig jaar zijn er best wel momenten van hoop geweest. Dat we dachten: nu zitten ze op het goede spoor. Maar telkens opnieuw werd het niets.”

en

-het al dan niet overbrengen van het dossier:
"Chris De Vleeschauwer (broer van)  is onverbiddelijk voor het parket van Dendermonde, dat tot 2009 verantwoordelijk was voor het dossier. In 2009 besloot het parket-generaal van Gent om het onderzoek weg te halen uit het provinciestadje. Een manoeuvre dat wellicht jaren te laat kwam."

en

-manipulatie !!!!! en nooit onderzochte sporen:
"Terugblikkend op de voorbije twintig jaar, heeft Chris De Vleeschauwer het vooral moeilijk met de rol die de toenmalige procureur van Dendermonde en de toenmalige districtscommandant van de rijkswacht hebben gespeeld. “Ze hebben het onderzoek van in het begin de verkeerde richting ingeduwd."

of hij rechtsreeks of onrechtstreeks een bijdrage gedaan heeft aan het onderzoek naar de Bende Van Nijvel, dat heb ik nog nergens gelezen... wel werkte hij aan een grote (leef-)milieuzaak...

deze onopgeloste moord wordt vaak in 1 adem genoemd met die andere onopgeloste moordende bende die mensen dood schoot alvorens een overval te plegen waar mogelijk OOK rijkswachters bij betrokken waren

maar blijkbaar is Peter vermoord door een bende bestaande uit zigeuners, Angolezen en arabieren, vergeet zeker niet alle details te vragen aan amateur-apathist-specialist

69

https://imgur.com/dzPsuuo.jpg

krant gazet van antwerpen
2010-06-23

chenda wrote:

De vriend, heb je toevallig een foto van Antoin G in zijn parakostuum? Kan best zijn dat ik hem tegenkwam in Temse, de avond voor de overval op Wittock.

Zit jij nog op forum Chenda?