fenix wrote:

Ik kom nog eens terug op mijn post van deze morgen met de verklaringen van onze Lebon:

"Er was dus volgens hem WEL verwevenheid met de CCC maar NIET met de Bende van Nijvel."

De verklaringen van Lebon werden tegengesproken door Jean Gol die ergens de uitspraak deed ivm de Bende dat de CCC en de Bende twee takken waren van dezelfde boom. Ik zoek deze uitspraak terug op . Ik denk dat ik ze op een ander forum gepost had.

In ieder geval ben ik meer dan tevreden over de manier waarop het forum terug is beginnen reageren. Af en toe zitten timing en toeval echt goed want Mincky kon onmiddellijk aanpikken met het bericht over Nutricia dat een paar dagen geleden verscheen. Wat het proces betreft hang ik zoals iedereen tussen hoop en wanhoop MAAR ik durf er op hopen dat ook wat dat betreft timing en toeval nog eens zullen samen vallen. Awel Leo, wat vind je er van ? Terug goed bezig he. , de mannen. ( en vrouwen)

72

Ach , terug gevonden:

"In november 1985 verklaart minister van Justitie Jean Gol (oorspronkelijke naam: Golstein) op tv dat de CCC en de Bende ‘twee loten aan dezelfde stam’ zijn. Opvallend is dat de CCC met aanslagen start, als de Bende inactief is."

https://www.slideshare.net/thierrydebel … groepering

Dus, we hebben twee verklaringen en niet van om het even wie ( Jean Gol was  toen minister van Justitie ) en de inlichtingenofficier.

Ik zou er hier nog een aantal kunnen aan toe voegen die hier op het forum staan.

73

Ik weet niet of deze reportage hier al eerder vermeld is, maar toch, bij deze zeer interessant:

https://youtu.be/SuK-cc7ULN0

Hier nog een interessante reportage:
https://youtu.be/m4HDWZw9Jfw