881

Re: Madani Bouhouche

Ja als je het wilt geloven wat iedere dorpsgek schrijft is alles mogelijk.

Re: Madani Bouhouche

Als Bob lid van de GRU was zou hij niet lopen.

883

Re: Madani Bouhouche

Je bent wild en je jongt wat.

Maar misschien is concrete, bewezen informatie interessanter dan hier ook een zoveelste spreekwoord, een boutade, een “misschien”, een “als dit dan dat”, een “ik denk dat…” te posten…

Robert Beijer en Madani Bouhouche waren gespecialiseerd in het afluisteren. Ze beschikten over hoogtechnologische afluisterapparatuur en ... tapten gesprekken zelfs af van de openbare RTT-distributiekasten.

Madani Bouhouche beschikte zelfs over een RTT-uniform. In 1987 (na de aanslagen door de zogezegde Bende van Nijvel) werd bij het tweetal een huiszoeking gehouden en werd de afluisterapparatuur in beslag genomen.

884

Re: Madani Bouhouche

Totaal geen idee of het waar kan zijn maar dit verscheen op facebook via L. Roufosse:

Madani Bouhouche faisait l'objet d'une observation discrète de plusieurs services. Peut de temps avant sa mort il avait fait part qu'il se sentais en danger et il souhaitait rencontré Christian S le plus rapidement possible. Il avais aussi fixé rendez vous à une personne citée dans le dossier et un de ses ex collaborateurs était déjà sur place. Si après un court extrait d'un long courrier de Christian S. Évidemment la justice en a eu copie en temps réel.

Re: Madani Bouhouche

Die naam van Christian Smets blijft maar terug komen, je zou gaan denken dat deze nog meer bende geheimen in zijn graf heeft meegenomen dan Bouhouche.

Re: Madani Bouhouche

Hij heeft te veel gesproken om vergeten te worden.

Re: Madani Bouhouche

» pnws.be

888

Re: Madani Bouhouche

Dit is een vrij goede tijdslijn van Bouhouche maar natuurlijk niet met exacte data van voor 1974 » Forum (Hij was namelijk van zijn 16e aan het werk.) Het is mij nu pas opgevallen dat hij zijn legerdienst deed bij de Ardeense jagers.

889

Re: Madani Bouhouche

"Op een dag kwam een ambtenaar van het Hoog Comité van Toezicht mij (François Raes) het verhaal van die drugssmokkel...

Dat gaat dus over de firma Congel -niet Cogel maar Congel met een 'n'!- die eigendom was van beenhouwerij Ghijssels en waarvan Paul Vanden Boeynants meerderheidsaandeelhouder was.

...doen.  Ik verwees hem naar onderzoeksrechter de Biseau en die belastte adjudant Goffinon met een onderzoek.  Enkele weken later kreeg een substituut op het parket een telefoontje waarin de Biseau, Goffinon, Vernaillen en de ambtenaar van het Hoog Comité van Toezicht met de dood werden bedreigd. 
Niemand, buiten mezelf en de personen die ik net genoemd heb kenden de naam van die ambtenaar.

Net zoals maar heel weinig personen op de hoogte waren van het persoonlijke onderzoek naar 'de drugszaak Congel' door Vandendaele.  Een van die weinige personen was...
Madani Bouhouche!

Toen twee rijkswachters op bevel van de onderzoeksrechter een belangrijk bewijsstuk in dit dossier in Luik gingen opvragen, vertelde men hen dat Madani Bouhouche het al had opgehaald.
Bouhouche bleek, in dat onderzoek bij Goffinon te zijn gedetacheerd, maar voor Luik had hij géén opdracht gekregen."

Allicht gewoon toeval of een poging om dit topic te ondermijnen, fantasme of een fait-divers door steeds weer dezelfde forumgebruikers die al dan niet een nieuw account hiertoe aanmaken om proberen deze concrete berichtgeving (eens geen "ik denk", "volgens mij", "mijn theorie is...", "gekke naam") te counteren. 
Nog maar wat concrete, relevante informatie in plaats van nietszeggende orakelende bijdragen die niks bijdragen...:


Op 13 maart 1981 werd er in Luc Vandendaele zijn bureau ingebroken en de dossiers die hij over deze zaak Congel aangelegd had, werden gestolen.
Ongeveer gelijktijdig ging bij Congel de volledige administratie in vlammen op.

890

Re: Madani Bouhouche

Ben wrote:

"Wat mij in heel dat verhaal trof, is dit: Bouhouche achtte het mogelijk dat Beijer hem wilde flikken met een wapen dat de Bende van Nijvel gebruikt had. Hij achtte het mogelijk dat Beijer iets kon waar elke rechtgeaarde politieman in België van droomde: een wapen van de Bende van Nijvel bemachtigen."

Bron: Beetgenomen | Hilde Geens

Doet me een beetje denken aan de discussie tussen Beijer, Patrice de Bruyne en Patrick Henderickx over dat wapen dat teruggevonden zou geweest zijn in het handschoenkastje van de wagen gebruikt bij de overval van Patrick Henderickx en Bruno Vandeuren. Steeds meer wijst erop dat ze net zoals ze Bouhouche wouden vrij krijgen via een vervalst invrijheidstellingsattest ook Bruno Vandeuren op deze manier uit de gevangenis gekregen om zo te kunnen vermoorden. En steeds meer wijst erop dat onze laatste leugenaar daar de hand in had.