Re: Villers-la-Ville

Tijdens de proces Beijer vraag de rechtbank et de jury om te vergezel hem naar de geheim opslag die hij wilt laten zien! Président Mappei had compromis en stuurde officier met Bob naar le missie. Dees Desneux (Commissaris GP) nam video op met Robert Beijer. De jury kon zien de plek in het bos door de zwaai ogen van de camera, dat was als thriller! De eerst vuilniszak werd tot een diept seul 15 cm graven. Deze werd open door mijnopruimingsdienst en men kon zien 2 Heckler und Koch machinegeweer, 4 patroon, 3 pistoolhuls et 22 punts patroon. Vanwege de arme staat de wapen moest op bevel van Court Chief Mafei in laboratoire geïnspecteerd.

Naast de wapen de tas had aussi 43 officiel documents van Chaumont-Gistoux, Wavre, Nivelles et Cuestmes. In de documents identiteitspapieren gestolen, rijbewijzen, paspoorten et politiekaarten national. Ook werd ontdekt 3 plaques, et de nummer "P26" dat van de member van parlement had gestolen. De 2e plaque was van Uccle National Gendarmerie.

Een 2e vondst gedaan werd rond 18.00 uur, 6 meter na het eerste put. Hier werd uitgepakte en zwaar beschadigde voorwerpen gevonden, waaronder puin de dynamietstaven, elektrische ontstekers, 16 magazijnen et Amerikaanse granaten. Ook hier we vragen 1 deskundige voor taxatie. Op de vidéo men zien kon Beijer, ontspan. Bergplaats de wapens op minder dan 500 meter van advocaat Chomé! De vriend van Toumaniantz!

22

Re: Villers-la-Ville

Pistool van Bende van Nijvel?

Een wapen uit de opslagplaats van ex-Rijkswachter Robert Beijer wordt momenteel onderzocht om uit te vissen of het werd gebruikt bij vijf aanslagen van de Bende van Nijvel. Het wapen, een .22 pistool, werd in oktober verleden jaar opgegraven. Rechter Pierre Hennuy, die zich in Charleroi met het Bende-dossier bezighoudt, beval een ballistisch onderzoek.

Tijdens het proces tegen Madani Bouhouche en Robert Beijer vertelde deze laatste dat hij een opslagplaats kende waarvan verschillende “hete” wapens deel uitmaakten. Hij stelde het assisenhof voor om die wapens te gaan zoeken.

Lees hier het hele artikel » Nieuws

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube