1

(503 replies, posted in Algemeen)

Ben wrote:
ctrix wrote:

Geheel toevallig vernam ik op een blauwe maandag een aantal "toevalligheden" die mij er nu 100% van overtuigen dat de waarheid nooit aan het licht zal komen. Het land zou inderdaad daveren op zijn grondvesten.

Als we niet weten waarover die "toevalligheden" gaan, dan kunnen we de waarde van die informatie niet inschatten en heeft het dus ook geen meerwaarde om het te delen.

ctrix wrote:

Alleszins, mij kan niemand ooit nog overtuigen dat dit gewoon banditisme was, alle pogingen van onze forumbeheerder ten spijt.

Ik moet mezelf blijkbaar vaak herhalen. smile Ik weet niet wie of wat er achter de Bende van Nijvel zat. Maar als je enkel en alleen naar de feiten kijkt, dan zie je dat geld het enige doel was van de gangsters. Dat argumenteer ik in het topic Banditisme heel uitgebreid.

De toevalligheden gaan over niet onderzochte moord, diefstal van voertuig door een bekende in het dossier, en nog veel meer.  Maar zoals gezegd, de blijkbaar terechte angst regeert.  Maw de bende is niet dood !  Dat is de reden waarom er nooit concrete en bruikbare bewijzen en daders en opdrachtgevers gevonden zullen worden.
Je kan me nu ook wegzetten bij de fantasten, maakt mij niet uit.

Ik kan nog wel een tip geven voor de leden: pas goed op jezelf en wees voorzichtig met wat je weet.
Meer zak je hier van mij niet meer lezen.

2

(503 replies, posted in Algemeen)

Volgens mij hebben ze al heel veel relevante informatie naast zich neergelegd, al dan niet onder druk. Ik geloofde er ook nooit in, maar er is een reden waarom er gezwegen wordt ...

3

(503 replies, posted in Algemeen)

» Forum

4

(503 replies, posted in Algemeen)

Ja, dat is ook al meermaals gebeurd he, met dat verschil dat het soms dagen of weken lang volgehouden werd. Ik zeg dit 1 keer, en daar zal het bij blijven. Ik heb genoeg gezegd. Alleszins, mij kan niemand ooit nog overtuigen dat dit gewoon banditisme was, alle pogingen van onze forumbeheerder ten spijt. Het potje moet dicht blijven, dat is heel duidelijk. Ik hou het hier wel nog wat in de gaten, tegen beter weten in, maar je weet nooit ...

5

(503 replies, posted in Algemeen)

Geheel toevallig vernam ik op een blauwe maandag een aantal "toevalligheden" die mij er nu 100% van overtuigen dat de waarheid nooit aan het licht zal komen. Het land zou inderdaad daveren op zijn grondvesten. De angst zit er nog steeds, en blijkbaar terecht, diep in bij mensen die iets toevallig meemaakten.

6

(503 replies, posted in Algemeen)

Bossi wrote:
Ben wrote:

Anders over een jaar of 50 eens naar het Rijksarchief gaan.

Voor jou is dat misschien nog mogelijk maar ik haal dat zeker niet meer.

Dat is voor niemand mogelijk die die periode bewust heeft meegemaakt, dus daar heeft ook niemand iets aan.

7

(503 replies, posted in Algemeen)

Ben wrote:

Nee, vermits dit onderzoek nu nog volop loopt, valt dit onder het geheim van het onderzoek. Als de Cel Waals Brabant of het Federaal Parket het op een bepaald moment nuttig of nodig vinden om hierover te communiceren, dan zullen ze dit wel doen.

En hoe weet jij dit dan?

8

(503 replies, posted in Algemeen)

Spectator Of Life wrote:

Mijn vermoeden is dat er nog steeds betrokkenen in leven zijn, ...

Of een familie of organisatie die niet in opspraak mag komen. Nooit

9

(91 replies, posted in Bewijsstukken)

Ben wrote:

Dat is geen pruik. Dat is het haar van een man die ook naar de combi kijkt.

Ah?

10

(91 replies, posted in Andere)

Ik kan met de beste wil van de wereld niet geloven dat dit alleen om geld ging.

Als het puur banditisme is, waarom zijn ze dan nooit gevat? Waren onze diensten dan werkelijk zo achterlijk? Of waren die moordlustige criminelen zo ongelooflijk slim?