31

(527 replies, posted in Hypotheses)

Rende van de Kamp wrote:

In het geval dat Peter van Haperen en Insider dezelfde zijn, iets wat ik eerder al met Ben heb besproken in een e-mail, is er helemaal niets aan de hand. Sterker nog het is heel goed wanneer er rechtstreeks overlegd kan worden met Van Haperen. Immers, hij heeft zeker veel info en is zeker betrokken geweest bij vreemde zaken. Laat dus maar eens kijken wat daar van waar is.
Wel is het zo dat ik niet ben begonnen met theorieën op dit forum, maar Insider. Ik zag dat enige ministeries op mijn site waren geweest en ben toen eens gaan kijken wat er op die datum nog meer gebeurd was en zodoende kwam ik terecht op dit forum. Ik vond eea dermate interessant dat ik heb besloten eens mee te praten. Mee te praten onder mijn eigen naam, in tegenstelling tot die anderen die helemaal niets te verbergen hebben voor degenen die werkelijk een gevaar zouden kunnen vormen, maar toch een pseudoniem gebruiken. Om interessant te doen?
Het lijkt mij goed dat Insider op de proppen komt met antwoorden op enige van mijn vragen. Want wat weet Insider nu echt wat al niet ergens anders al is gepubliceerd of geopperd. Overigens verwacht ik dat Insider (en Van Haperen!) weten waar ze het over hebben.

Toch wel bijzonder weer dat Insider met zijn woedeaanval wel in de richting zat. Immers, noorderling heeft wel degelijk gesolliciteerd bij de AIVD. Wat doet hij nu? Was hij het soms die vanaf de pc van het ministerie van bz heeft gegoogeld naar peter van haperen?

Waarom ben je daar blij mee dan? Een oplichter op je forum? die nooit insider is geweest, en gewoon zijn verhalen zelf verzint?

» www.parool.nl

32

(527 replies, posted in Hypotheses)

Oh ja, huursoldaten met een extreem-rechtse signatuur.

33

(527 replies, posted in Hypotheses)

Vreemd dat het forum opeens huursoldaten aantrekt! Misschien de bende van Nijvel toch huursoldaten? Nederlandse Huursoldaten? Betaald door VDB? Als ik te dicht bij de waarheid zit gaat nu vast mijn computer traag zijn. We wachten af.

34

(65 replies, posted in Organisaties)

Ben wrote:

4. Onbekend, maar lijkt een persoon met een groot gestalte.

Al een vermoeden wie persoon 4 zou kunnen zijn?

35

(11 replies, posted in Bibliografie)

Dank je wel voor de link! Heel interessant!

36

(99 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Boemerang, aan de krakers had hij een harde dobber. Meerdere malen is het tot flinke confrontaties gekomen met Bertus zijn knokploeg. Meerdere malen moest Bertus het onderspit delven tegen de krakers. Deed Haemers niet hetzelfde in Brussel? Had die het ook niet altijd aan de stok met krakers?

37

(99 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Nu ook in het Nederlands nieuws met foto uit de jaren tachtig (gok ik).

Nieuws » "Nederlandse link Bende van Nijvel"

38

(99 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Ik snap niks van dit nieuwe spoor. Bertus L was een zware jongen uit het Nederlandse criminele milieu. Zou hij echt een paar uur voor de overval de Delhaize in Aalst bezocht hebben?

39

(99 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Ik kom zelf uit Nederland, "verschoning" wordt niet vaak gebruikt wel interessant mijn vriendin is neerlandicus zal haar eens vragen waar ze dat woord eventueel nog wel gebruiken.

40

(549 replies, posted in Bende Haemers)

Bedankt Ben!