11

(87 replies, posted in Overzicht Bendes)

Nooit klacht tegen geweest? Nooit gepakt?

12

(271 replies, posted in Algemeen)

Raf wrote:

Veiligheid? Ik zou nog geen schrik hebben als stond de killer hoogstpersoonlijk voor me. We zijn toch allemaal gewoon geïnteresseerd in de bende, en willen hierover eens samen overleggen, meer niet.

Het is geen kwestie van schrik als hij voor je staat. Jij mag gerust de reus zijn voor mij, maar als ik veiligheid zeg, gaat het wel over andere dingen, en niet over iemand overhoop schieten. Ik denk dat te veel films zien en feuilletonnekes niet goed is. cool

13

(271 replies, posted in Algemeen)

Wie staat in voor onze veiligheid, want wie gaat hier met wie te maken krijgen? We kennen mekaar niet, en weten niets van mekaar af.

14

(271 replies, posted in Algemeen)

Wie weet komen er wel enkele leden van de bende! cool

15

(1,141 replies, posted in 1985)

Heeft men nooit of nimmer de mensen uit het park, of die kroeg kunnen herkennen op al de foto's van de verdachten destijds? Bizar. Of heeft iemand valse getuigenissen afgelegd? Als ik morgen ga vertellen dat ik vorige week louche mensen gezien heb, zal ik ze snel herkennen. Of als ze in mijn kroeg zaten als cafébaas. Men kan altijd een anonieme getuigenis afleggen.

16

(1,141 replies, posted in 1985)

club_le-happy-few wrote:

Tja, bij ons op de gemeente zijn er regelmatig vechtpartijen. Hier wachten ze tot het ergste voorbij is, voor ze ingrijpen. Anders delen ze in de klappen. Het zou niet de eerste keer zijn, dat eens de flikken er zijn de vijanden zicht beiden af reageren tegenover de flikken.

Hoor vandaag dat Jef Jurion ook een regelmatige klant was in cafés waar m'n contact destijds kwam... Hij kreeg het aanbod van een luxeleven en ze konden voor hem vijanden uit de weg ruimen. Hij moest gewoon met hen meedoen ... luxe-etentjes, audiofiele stereoinstallaties voor in huis & auto (B&O),...

Hij is een vrij brave gast, maar kon soms opvliegend zijn (voor hij getrouwd was). Zo erg, dat hij zich door z'n agressie (tijdens banale discussie over verdeling vh werk) bij bepaalde zware jongens in de kijker gewerkt had. Maar hij ziet er gevaarlijker uit dan hij is, en is zeker geen moordenaar.

Was hij ook niet genoemd in de zaak in Beersel?

17

(43 replies, posted in Andere Personen)

Interessant spoor!

18

(643 replies, posted in 1983)

Zou best wel kunnen. Volgens mij was aan Van Camp een geurtje.

19

(62 replies, posted in 1983)

Van Camp?

20

(1,147 replies, posted in 1983)

Herr Flick wrote:

Een auto die 120 km per uur rijd, legt in 1 minuut 2 km af, op een kleine 2 minuten waren ze daar dus. Nu ge rijd niet direct 120 km natuurlijk. Bovendien was die Saab loodzwaar geladen met al die olie en koffie aan boord.

Ik heb in dat tijdperk ook even met Saab turbo gereden. Die wagen accelereerde toch al enorm snel voor die tijd. 120km/u kon je snel halen, en was redelijk baanvast, en maakte geen lawaai. Maar lang gaan ze inderdaad niet mee als je er de "gek" mee uithing.