21

(1,219 replies, posted in 1985)

Mooi gezegd happy. wink

22

(12 replies, posted in Foto's)

club_le-happy-few wrote:

In Henegouwen kom je al keer een uitgebrande wagen of totaal ontmantelde wagen temidden van het bos tegen.

Inderdaad. lol

23

(1,147 replies, posted in 1983)

Is er ooit een verband gelegd tussen de pooier die bij Sabena werkte, de Taunus met oranje streep, en de overval op waardetransport op de luchthaven (zie zwarts) in een Taunus met oranje streep? Is dit onderzocht? Werd de koffie en champagne en pralines in de bars opgediend, die ze steelden?

24

(643 replies, posted in 1983)

Haemers was daar niet, Balou Becker wel!

25

(1,147 replies, posted in 1983)

Dan zullen ze er wel mee te maken gehad hebben.

26

(1,147 replies, posted in 1983)

Fourez ingeschreven in Knokke en wat verder staat Menen. De man met achteruitgekamd zwart haar en kalend voorhoofd, Leon of Philippe de Staerke misschien? Dat de pooier nooit vervolgd geweest is en geen ernstige uitleg gegeven heeft i.v.m. zijn "politieauto" is niet te begrijpen. Volgens mij was hij medeplichtig in die zaak. Het ging daadwerkelijk wel om die videoband, want dan komt men weer terecht in het Brusselse noordkwartier.

Depauw stierf officieel aan een hartaanval. Zijn zonen zullen werkelijk angst gehad hebben, dat de echte doodsoorzaak niet gekend of bekend gemaakt werd. Had zijn ex-vrouw ook iets te maken met die cassette, of zijn Amerikaanse tweede echtgenote? De voorbereiding is door specialisten op allerlei niveau gebeurd (auto-technisch, rijkswacht techniek, afluisteren, vuurtechniek, vluchtroutes, ...).

Er moet een parallelle handel geweest zijn in auto-onderdelen (radio's, mistlampen, claxons ... Waarom anders die altijd stelen). Zijn hier nooit ergens sporen van opgedoken, of naar gezocht dat serienummers in handen van onwetende kopers terecht gekomen zijn? Of werden ze illegaal via contacten verkocht via bars en de vossenmarkt?

27

(94 replies, posted in Bende Haemers)

Mag dat, een radiosnoer in je cel, als je zwaar bewaakt bent? Dacht dat er niets in de cel mocht aanwezig zijn wat kan "helpen" tot zelfmoord.

28

(643 replies, posted in 1983)

En Robert Becker? Die was ook blond en daar gezien en herkend.

29

(94 replies, posted in Bende Haemers)

Ja, hij is gecremeerd. En zo zijn er natuurlijk geen sporen meer te vinden, of hij werd vermoord of wat dan ook.

30

(137 replies, posted in Prullenbak)

Vandaag op FR2 (Frankrijk 2) Faites entrer l'accusé : le démon Marc dutroux. Zeer interessant om kijken, om 22u20.