31

(137 replies, posted in Prullenbak)

Koen, volgens mij weet U totaal niet wat de gebroeders Lippens op hun kerfstok hebben, maar deze zijn onschendbaar. Noemt U dat ook rechtsbeginselen?

32

(137 replies, posted in Prullenbak)

De Lippens-gebroeders mogen van mij gerust de kogel hebben.

33

(137 replies, posted in Prullenbak)

Huiveringwekkend. Is dat nooit nergens ter sprake gekomen. Wat is er met dit monster gebeurt?

34

(118 replies, posted in Bende Farcy)

Renne wrote:

Ik ben niet 100% zeker maar VDB mocht geen vlees leveren voor de Delhaizes volgens mij, als iemand dit kan bevestigen, ik meen dit gelezen te hebben.

VDB leverde vlees aan de Delhaizes. Daarom ook had 1 van de beheerders een aktekoffer cadeau gekregen van VDB (relatiegeschenk).

35

(18 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Toen misschien nog wel, maar ze zaten in ieder geval zonder middelen in Rusland, en hun arsenaal verouderde drastisch.

36

(18 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Wat heeft men bereikt met de strategie van de spanning? In de steden krioelt het van de criminaliteit en er buiten ook. En al wat vreemde nationaliteit heeft staat boven de wet, want die beroepen zich op racisme als ze aangehouden of gecontroleerd worden. En de meer middelen en meer blauw op straat is enkel om te flitsen en op alcohol te controleren. De zo gezegde daling van de cijfers van de criminaliteit worden zwaar gemanipuleerd. En vechten tegen communisten was al op zijn einde in de jaren 80.

37

(116 replies, posted in Bibliografie)

Zoals ik al zei, zelf analyseren en concluderen, en zien wat overal terugkomt. Natuurlijk worden ze niet officieel aangeduid in het boek. Dan had het gerecht dat wel gedaan. Dat kan je niet publiceren. Maar je kan wel iets zeggen met een vraagteken erachter. Dan ben je nooit strafbaar.

38

(116 replies, posted in Bibliografie)

Kan je toch voor je zelf uitmaken?

39

(18 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Volgens mij is die Strategie van de Spanning afleiding.

40

(116 replies, posted in Bibliografie)

Ik heb het boek nog is herlezen, en dan is het toch klaar en duidelijk wie de daders zijn, als het waar is wat in het boek staat. Ook heb ik hier al ergens een hypothese geschreven dat Moussa zou betrokken zijn, en in het boek staat dat bij hem de lange grijze jas en de patronengordel en granaten zijn gevonden, die in Aalst zijn herkend. Er is hier ergens een robotfoto van, maar dan met het hoofd van Patrick, waarschijnlijk ingebeeld door de getuige, door dat Patrick Haemers verdacht werd in de pers. Ik denk dat Bouten er hier niet ver naast zit.