31

(155 replies, posted in Andere Personen)

Een poging om de tattoo wat meer leesbaar te maken:

http://i.imgur.com/ITUavR0.png

Tekst: Anke/Anka/An??
Afbeelding: Auto

32

(148 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Mogelijks wel, mits wat digitale fotobewerking. Bestaat er een hoge resolutie versie van deze foto? Dat zou moeten want Belga. Zo ja, wil ik hier gerust wat tijd in stoppen.

33

(155 replies, posted in Andere Personen)

Ik nog nog even terug op mijn post van gisteren, na wat verder te hebben gegraven in het spinnenweb BCCI.

Volgens een VS-commissie, onder leiding van John Kerry (waarvan boze tongen beweren dat hij nooit president mocht worden, veel stukken over die BCCI zijn tot vandaag classified/top secret en Kerry zou die zeker hebben vrijgegeven mocht hij president geworden zijn) was de BCCI de bank van de onderwereld. Voor de geïnteresseerden: 3u durende hoorzitting o.l.v. John Kerry » YouTube

Vanaf de eerste melding heeft het nog 10 jaar geduurd vooraleer de VS echt actief iets heeft ondernomen, de bank heeft ontmanteld en beslag heeft gelegd op alle assets. Deze bank negeerde gewoon de Basel akkoorden en had onvoldoende reserves. Legale fondsen die binnenstroomden, stroomden langs de achterkant weg als witgewassen zwart geld. Heel wat reguliere klanten zijn kapitalen verloren.

Om de een of andere reden kan je allerhande over die BCCI terugvinden op Wikipedia echter alleen in het Engels » wikipedia.org

Even wat randinformatie: Een (weinig gekend) gegeven is dat het internet en email in de VS veel sneller werd gebruikt dan in Europa. Vanaf 1984 gebruikt het Witte Huis (en FBI/DEA/CIA) email. Elektronisch bankverkeer begon in de jaren 50. Banken gebruikten electronische communicatie sinds de jaren 50, initieel op proprietaire systemen want onwerkbaar, gradueel werd er overgeschakeld op COBOL (ISO standaard). COBOL programmeurs/analysten/... hadden toen heel wat macht. Ze waren immers op de hoogte van de procesarchitectuur achter de transacties en hadden ook toegang tot die transacties. COBOL was sequentieel en enorm onoverzichtelijk. Grote 'systemen' waren echt afhankelijk van de informatici die het hadden geprogrammeerd. Die werden dan ook zeer rijkelijk betaald, maar ook gevolgd door een interne intelligentie/veiligheid (in de nasleep van de financiele crisis van 2008 zijn tal van bankiers vermoord/gezelfmoord/ ....). Die interne intelligentie/veiligheid heeft een 'license to kill'. Dat was niet anders voor de BCCI.

Bron van bovenstaande: Een oud collega die in Zwitserland heeft gewerkt voor een grote bank.

De voorloper van Fortis, de Generale Bank maakte deel uit van de Generale Maatschappij (opgericht in 1822 en opgesplitst in 1830, de staat binnen de staat). De GM bleef ten allen tijde hoofdaandeelhouder. In 1988 na een poging tot vijandige overname van Carlo De Benedetti wat niet gesmaakt werd door de overheid. Uiteindelijk won Suez het pleit. FN Herstal was ook een deel van de Generale Maatschappij.

In mijn vorige post verwees ik naar een joint venture met de BCCI voor de aankoop van wapens bij FN. Dat kan bijna enkel de Generale Bank zijn (correct me if I'm wrong) want de BCCI (ondermeer via CIC) was het portaal naar het midden oosten. Die BCCI moet een luis in de pels zijn geweest voor de staat binnen de staat. Zat er misschien een haar in de boter en wou de BCCI mits een (tijdelijk) huurlingenleger (Bende Van Nijvel) druk uitoefenen? Via contacten in de VS waren ze immers perfect op de hoogte van het reilen en zeilen van staatsveiligheid, NBD, rijkswacht, ... Ik blijf het frappant vinden dat die BCCI kort na de bende is ontmanteld.

Te voet naar Scherpenheuvel = The way to amarillo (Texas) = de eindbestemming en een sneer naar het haar in de boter?

34

(155 replies, posted in Andere Personen)

De foto's die in Terzake te zien waren, zijn genomen in Gibraltar. Gibraltar was een paradijs voor het witwassen van drugsgeld maar ook vlakbij Spanje, langswaar de eerste transportlijnen liepen voor cocaine uit Zuid-Amerika, die werden opgezet vanuit Amsterdam.

Het NBD, gesteund en getraind door de DEA en eveneens deel van de Rijkswacht, ontsnapte aan elke vorm van overzicht of controle. In 1982 (Zaak Francois) werden verschillende leden ervan ook veroordeeld omdat ze zelf drugshandelaren waren geworden. Elk initiatief om dat te verhelpen werd zowat genegeerd en pas vanaf  de nieuwe politiestructuur na Dutroux veranderde de aanpak.

Met deze wetenschap » Daders Zou het plausibel zijn dat de Bende Van Nijvel een mistgordijn was, bedoeld de aandacht af te wenden en de politie/rijkswacht/media/politiek te overbelasten zodat allerhande narcotica gerelateerde operaties onopgemerkt bleven (smokkel - witwassen - wapenhandel)?

In het hele dossier is de CIA/DEA/VS nooit veraf wat me deed denken aan het verhaal Oliver North en het gebruik van drugsgeld om de contra's in Nicaragua en de Afghaanse rebellen in Afghanistan (het ontstaan van de Taliban) van wapens en training te voorzien (met steun van Israel). Dat schandaal brak uit in 1986 » nsarchive.gwu.edu

Wie is er te koppelen aan de Iran-Contra zaak in Belgie (en duiken later ook op in dossier Dutroux)? Boas, Mathot, Vanden Boeynants en Beaurir.

Er is nog een gemene deler in het Iran-Contra schandaal en de cocainehandel destijds, de BCCI in Luxemburg, gebruikt door Manuel Noriega om drugsgeld wit te wassen voor Escobar maar ook door North/CIA om wapens te betalen. Die witwasoperaties zouden zijn gestart in 1985 (laatste aanslag van de bende in Aalst).

Het lijkt me niet onwaarschijnlijk dat wapens gebruikt in allerhande conflicten (opgezet door de CIA) ook van bij FN Herstal kwamen. FN heeft een dochter in de VS. Belgie heeft alleszins samengewerkt met de BCCI in een of andere joint venture (met wie?) » books.google.be

Zelfs na talloze rapporten kon die BCCI blijven verder gaan met haar activiteiten tot het begin van de jaren 90. Die BCCI was naast bank ook 'oplosser' van allerhande problemen, had een eigen (internationaal) netwerk van huurmoordenaars en huurlingen allerhande. Er zijn links naar Saudi Arabie (= elite pedofilie paradijs) en historisch bevriend met het koningshuis van Belgie dat goede banden heeft met Luxemburg (Belgie dat in SA een ziekenhuis heeft laten bouwen). Tegen de BCCI kon je niet neen zeggen zonder gevaar voor lijf en leden.

De FBI wist hiervan.
De CIA wist hiervan.
De DEA wist hiervan.
De Staatsveiligheid en Rijkswacht wisten er van, ook de politiek was hiervan op de hoogte.

Al het bovenstaande is te linken aan verschillende dossiers en het gaat over omzetten die vele malen groter zijn dan het BNP van Belgie. Zowel democraten als republikeinen zijn te linken (Reagan/Bush/Clinton).

Voor mij verklaart het waarom het onderzoek zo werd gedwarsboomd, de lijst aan prominenten betrokken is quasi eindeloos. Waar er wapens zijn, zijn er drugs, waar er seksfeesten zijn, zijn er drugs, waar geld te over is zijn er drugs (cocaine).

Bronnen hierboven zijn betrouwbaar en aangevuld met informatie die ik zelf heb verkregen via een vriend die in de periode hierboven bij de Staatsveiligheid zat. Volgens hem zijn alle bendeleden en aanverwanten dood. Saudi-Arabie, een paradijs voor elite pedofielen heb ik van een kennis in de VS, die ik heb ontmoet toen ik in hobby tijd hielp met het bestrijden van ISIS/Kinderporno op het internet, als freelancer voor Ghost Sec/Ghost Security.

Is bovenstaande ooit onderzocht?

35

(78 replies, posted in Andere Personen)

Patrick Pilarski is op de foto's van TerZake te zien in Gibraltar.

Geef het maar even mee.

36

(23 replies, posted in Robotfoto's)

Even mijn geheugen wat opgefrist in het forum. Bruno Vandeuren blijkt met zekerheid Nr. 16 te zijn, en er is ooit een foto op het forum geplaatst maar de link ernaartoe is dood. Confirmation bias dus van mij.

Als er ergens een lijst bestaat: 'robotfoto | waarschijnlijke identiteit' wil ik gerust overlays maken van allemaal.

Ik hoor het wel.

37

(23 replies, posted in Robotfoto's)

Het forum laat blijkbaar geen edits achter toe. In de afbeelding hierboven is de scaling beter dan in de kleurenversie. De kaaklijn loopt hier quasi identiek met de robotfoto. Hetzelfde voor de neus, vandaar.

Zijn er foto's van Bruno Vandeuren? Dan herhaal ik deze oefening.

38

(23 replies, posted in Robotfoto's)

Ik heb me even beziggehouden met screen caps te nemen van de Terzake uitzending, die wat te optimaliseren (analoog materiaal dat is gedigitaliseerd doet rare dingen met kleuren, contouren en scherpte).

Ik heb dan de gezichtscontouren van Nr 16 als overlay gebruikt om 'ongeveer' een ingekeurde robotfoto te verkrijgen.

Hopelijk helpt het iemand verder:

Originele foto:

http://i.imgur.com/VxJgeAv.png

Met overlay van Robotfoto Nr 16:

http://i.imgur.com/svNq58O.png

Screencap naar zwart/wit (2 bit) met 2bit overlay van Robotfoto 16 (alsof het in zijn geheel een robotfoto zou zijn):

http://i.imgur.com/XHQZo9Z.png