41

(344 replies, posted in Hypotheses)

Dat het een dwaalspoor kan zijn ga ik zeker niet tegenspreken. Maar het betrof wel degelijk een donkerkleurige Golf van het type GTI gelet op de snelheid en het geluid dat de wagen maakte. Daarnaast is diezelfde Golf iets verderop (+-500m) op de Route de Quenast gespot aan een woning, de mannen zaten er niet meer in. Dus zelfs als dit een dwaalspoor was dan nog moet er worden onderzocht wie er woonde. Tevens is hij niet de enige getuige, er was iemand die de Golf achterna reed tot in Bierghes wie deze getuige was weet vermoedelijk alleen journalist Dupont.

42

(344 replies, posted in Hypotheses)

kenza wrote:

Waar hebben ze zich dan verstopt? Van Aalst tot Kester zijn ze ontelbare keren gespot! Ze zijn het laatst gespot op het kruispunt Hogeberg (kester) en dan zijn ze verdwenen! In Heikruis was de mis juist gedaan van de abdij waar heel veel volk naar toe gaat. Niemand heeft de Bende gezien! En de enige andere weg is via Halle en dat is een stad en daar heeft ook totaal niemand de bende gezien en de Golf doe Joost Van Stichel heeft opgemerkt in Saintes was een andere Golf! Het kan niet anders dan hun schuiloord was op de Kesterheide. Let ook dat er oefenpatronen zijn gevonden die op kartonnen borden van de Gordel waren gekleefd van het jaar 1983.

Ik lees hier en daar dat een getuige de Golf zou gezien hebben in Saintes. Dit klopt totaal niet, hij zag de Golf in Bierghes op de Route de Quenast nabij Rebecq.

43

(760 replies, posted in 1985)

Renne wrote:

Ik probeer al eventjes contact te zoeken met iemand van wie haar man in die tijd een SIE lid was. Die persoon beweerde meer te weten maar durfde over 7 jaar niks zeggen uit angst voor haar ex-man. Ze zei alleen dat het in Aalst om doelgerichte moorden ging.

Noemde die rijkswachtcommandant Patrick de Sutter? Verder valt mij ook op dat vele "verdachten" een hand boven het hoofd gehouden wordt. Of vermoord worden... Van mij mogen ze alles verjaren, ik kan de nabestaanden begrijpen als men graag nog de termijn uitbreidt tot 40 jaar, maar ik denk dat het niks zal opleveren.

Was dit de ex van Bonkoffsky?

44

(204 replies, posted in Andere Personen)

curieuzeneus wrote:

Op welke elementen baseer je je om daar overtuigd van te zijn? Zijn er trouwens ergens foto's van de echte Xavier Sliman?

De Xavier Sliman wiens foto's hier geplaatst werden, kan gelinkt worden aan een medeverdachte van de moord op Michel Piro waar ook zijn broer Thierry voor werd beschuldigd.

45

(204 replies, posted in Andere Personen)

De Basis wrote:

Tof, je zal maar Xavier Slimal heten en heel je privé (openbaar) leven wordt op een site over de Bende van Nijvel gesmeten. Terecht of onterecht?

Dit is echter de "echte" Xavier Sliman. Hier is dus zeker geen medelijden nodig hoor, die mannen waren/zijn beesten.

46

(108 replies, posted in Andere Personen)

Ik heb hem al teruggevonden » Forum

Dat is inderdaad een zeer sterke gelijkenis met Xavier Sliman. Die ogen en de vorm van het hoofd. Ik zal eens wat vergelijken met Xavier. Komt qua leeftijd overeen, alsook kleur haar (toen) en grootte. Ook het postuur kan overeenkomen (nu wel wat dikker).

47

(108 replies, posted in Andere Personen)

Robotfoto P24? Ik neem aan dat je gewoon nummer 24 bedoelt? Maar is er een nummer 24? Want ik vind deze niet meteen. Een foto van Xavier heb ik wel.

48

(731 replies, posted in 1982)

Het profiel van die mannen is inderdaad psychopatisch hé. De schutter die VDS neerschoot in Aalst had een grijns op zijn gezicht voor hij schoot. Ik kan me dan ook goed voorstellen dat ze de chaos en de mogelijke confrontatie met ordediensten er graag bij nemen. Trouwens om op kinderen te schieten ben je zowiezo een psychopaat. Er is geen enkele reden of dreigement dat je daar mentaal over kan zetten als je enigszins normaal bent. Erbij lachen is dan totaal gestoord.

49

(540 replies, posted in Hypotheses)

Cobra weet denk ik niet meer dan de rest hier op het forum. Alleen gaat hij wel verbanden leggen (hij is oud politiecommissaris dus allicht een goede gewoonte). Maar uiteindelijk herhaalt hij ook gewoon maar wat er in de loop der jaren geschreven is. Hij ging mij ook aan "informatie" helpen, na een dag krijg ik dan een mail terug met een getuigenis uit een boek van Guy Bouten. Een getuigenis die ik zelf aan Bouten heb overgedragen enkele jaren terug... Farcy kende hij niet, "NOG NOOIT VAN GEHOORD!!!", zo omschreef hij het ongeveer. Die man leest gewoon wat boeken volgens mij en denkt dan dat hij alles heeft opgelost.

Hij spreekt ook over zijn netwerk waar hij op steunt etc. en in elke mail dat ik van hem kreeg altijd dezelfde litanie dat ze hem niet moeten proberen te bedreigen of ze zullen eens wat meemaken enzoverder. Zijn bedrijfje ziet er trouwens ook heel schimmig uit (ICT diensten maar met een website gemaakt door een kleuter met een omzet van een ijssalon op de noordpool). Voorlopig ziet hij er verdachter uit op "ondernemersvlak" dan menig gangster hier besproken op het forum. Dit laatste is deels overdreven natuurlijk maar we moeten toch opmerken dat alles van wat hij schrijft ten eerste niet overzichtelijk is en er een grote puinhoop van maakt. En ten tweede is het gewoon herhaling van eerder geschreven stukken.


Normaal reageer ik niet op discussies over of iemand te ver gaat met zijn theorieën maar hier hebben we echt wel te maken met een speciaal geval hoor.

50

(204 replies, posted in Andere Personen)

Klopt, overvallen en moorden deden ze ook in België maar ze woonden (nu nog altijd) in Charleville.