1

(532 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Volgens mij is deze nooit weg geweest. Hypothese (ex) rijkswacht > Bouhouche & Beijer > Vanden Boeynants et al lijkt precies meer en meer vorm te krijgen.

2

(382 replies, posted in Hypotheses)

Ja, heb de topic gisteren gelezen. Mijn bescheiden mening is dat deze hypothese kant noch wal raakt.

3

(382 replies, posted in Hypotheses)

julius caesar wrote:

misschien nog een stokje in het hoenderhok bijgooien ....
rechts is aan de laatste stap bezig...wie van naam (links) is er nog over na de "zelfmoord" van Stevaert......

Freddy Willockx. Stop de klok!

4

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Eerste screenshot zou ik zeggen van niet, tweede screenshot van wel maar zonder uitsluitsel. Zijn ze trouwens zeker dat beide screenshots dezelfde man tonen, ze dragen allen dezelfde uitrusting...

5

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

kabouterpiet wrote:

Die 300kg gaat niet over het gewicht van de magneet, maar over het trekvermogen.

Mooi kabouterpiet, toch nog enkelen op dit forum die bij de realiteit kunnen blijven. De magneet weegt trouwens slechts 950 gram. big_smile Einde discussie zou ik zeggen!

6

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

andycap wrote:

Had toch een vreemde tred op de beelden VTM. Zet linkervoet voortdurend voor rechtervoet. Omgekeerd doet hij dat niet. En de reus had een vreemde tred volgens getuigen.

Inderdaad, de wijze van stappen is heel specifiek en oogt een beetje 'kreupel'. Zou heel kenmerkend moeten zijn voor getuigen, zijn er verwijzingen naar dergelijk bizarre wijze van stappen door getuigen? Het moet volgens mij nog meer opvallen wanneer hij zou lopen.

7

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Er werd op dit forum eveneens aangehaald dat het niet verstandig zou zijn om overval te plegen met gebruikelijke bril, als je kijkt naar onderstaande foto kan je duidelijk zien dat de persoon een redelijk zware bril heeft. Zonder bril lijkt mij niet realistisch. Ik draag zelf een bril en ben redelijk blind als een mol zonder. big_smile

Sonny Crockett wrote:

Bonkoffsky in juni 1982:

https://i.imgur.com/meYWuw3.jpg

Dat er geen bewijzen zouden zijn om aan te nemen dat Bonkoffsky nr 19 zou zijn lijkt mij moeilijk houdbaar voor het gerecht. Misschien kan men aannemen dat nummer 19 Bonkoffsky betreft en vanuit deze stelling verder graven indien er oprechte intenties zijn om de ooit de Bende van Nijvel te ontrafelen.

8

(220 replies, posted in Robotfoto's)

Radio Mi Amigo, een kleine lokale radio, niet de StuBru van deze tijd, lijkt mij toch een safe bet om met succes een verzoek gedraaid te krijgen, en zeker met een ludieke boodschap erbij. Radio equipment lijkt mij logistiek niet het meest interessant om verschillende mensen te informeren. Soit, de radio boodschap kan een element worden wanneer er inderdaad verschillende samengestelde bendes actief waren.

9

(220 replies, posted in Robotfoto's)

Robotfoto19:

  • naar aanleiding overval Eigenbrakel en Overijse (niet Aalst)

  • Bonkoffsky dus waarschijnlijk niet deelgenomen in Aalst, begrijpbaar aangezien hij van de omgeving is

  • Getuigenis vriend

  • Bevestiging broer

  • Ex-Groep Diane verleden

  • Radio Mi Amigo verzoek

Hypothese dat er verschillende bendes deelnamen kan volgens mij eveneens vermoed worden door radioverzoek. In 1985 was de gsm niet in gebruik, beste manier om andere bende uitvoerders snel en allen samen te informeren over aanvatting aanval lijkt mij inderdaad het gemakkelijkst te organiseren via ludieke booschap via lokale radio. Het sarcasme van Bende Van Nijvel te vermelden toont het comfortabel en onaantastbaarheidsgevoel van de uitvoerders eerlijk gezegd.

Ik denk dat het redelijk kort door bocht gaan is van het huidige gerecht om de optie (ex) rijkswachters niet verder te onderzoeken op basis van Bonkoffsky dat DNA testen falen is geen bewijs van het tegenovergestelde wanneer een Minister Van Justitie anno 2017 toegeeft dat het onderzoek werd tegengewerkt. Beste en meest eenvoudige manier van tegenwerken lijkt mij het knoeien met bewijsmateriaal zoals DNA.

10

(220 replies, posted in Robotfoto's)

http://blogimages.seniorennet.be/jp_dendermonde/91928-eb1aeaaee0034e0b2aa4c9d241be2a3e.jpg

Persoon links waarschijnlijk?