61

(133 replies, posted in Andere Personen)

Het begint precies op Salamander te lijken.

62

(133 replies, posted in Andere Personen)

Als het geen aanslag is dan is er natuurlijk nog wel de vraag waarom Aalst. Dat lag toch buiten hun gebruikelijk actieterrein.

Of het moet natuurlijk zijn dat Chistiaan Bonkoffsky werkelijk de reus van Aalst was. Dat verklaart ook waarom ze via sluipweggetjes zijn weggereden.

63

(133 replies, posted in Andere Personen)

Dan moet degene die op observatie stond wel naar een telefooncel zijn gelopen om te verwittigd. Ik dacht dat ze waren samengekomen in een bos (Housière?) voor hun raid en dan met twee auto's naar Aalst zijn gereden. Toch niet zo eenvoudig te plannen in het pre gsm tijdperk als je maar een beperkt tijdframe hebt voor je aanslag.

64

(168 replies, posted in Organisaties)

Vermassen heeft de verdienste dat hij de zaak terug in de aandacht heeft gebracht. Daar wil ik het ook bij houden.

65

(133 replies, posted in Andere Personen)

Joegoslavië was in de jaren 90 the place to be voor illegale oorlogswapen.

66

(133 replies, posted in Andere Personen)

Ok, dus Bouhouche of Beijer luistert de telefoon van mrv Abiel af en hoort dat die naar de Delhaize zou gaan. Iemand laat de Marlets aanvragen op de radio, het geheime signaal, en een uur later staat de bende aan de bewuste Delhaize om hun huurmoord te plegen, Ze arriveren toevallig of niet net op hetzelfde moment dat de bewuste familie arriveert aan de Delhaize... Zou het niet veel simpeler zijn geweest om Abiel thuis op te wachten en hem doodschieten zodra hij in of uit zijn auto stap en er vandoor gaan met z'n auto, de moord verhullen als een carjacking?

67

(133 replies, posted in Andere Personen)

Ik kan me toch moeilijk voorstellen dat je een overval gaat ensceneren en acht mensen gaat doodschieten omdat je een vete met één van de slachtoffers zou hebben. Hoe kon je trouwens op voorhand weten dat die naar de Delhaize zou gaan op dat uur? De bende was al een uur voor de overval samen gekomen.

68

(133 replies, posted in Andere Personen)

Er is zelfs en Bongo bon waarmee je met eer Kalashnikov en AR15 bij Podevijn kan gaan schieten » www.bongo.be

69

(133 replies, posted in Andere Personen)

Is dit een broer van Eddy Podevijn uit Zottegem? Die deed vroeger ook in moto's maar is later wapenwinkel en schietstand begonnen in Zottegem. Ik denk dat die nu bijna op pensioen gaat. Zijn zoon heeft die zaken nu overgenomen.

70

(308 replies, posted in Politiek & Business)

De Luikse procureur-generaal Christian De Valkeneer, die het onderzoek naar de Bende beheert, heeft zijn twijfels bij de beweringen van Vermassen. 'Deze advocaat weet niet waarover hij praat, hij zou beter nu en dan op zijn tong bijten', zegt De Valkeneer aan de RTBF. 'De pistes die meester Vermassen naar voren schuift zijn gewoonlijk al geverifieerd en hebben nooit tot iets geleid. Het is non-informatie.'

» Nieuws