De documentaire van Manu Riche zou volgens deze website in 2021 uitkomen?
http://screen.brussels/nl/project/palais-royal

2

(43 replies, posted in Andere)

In het boek "Dossier Dutroux: de waarheid" van Jean Lambrecks en Jean Pierre Adam gaat het onder meer ook over de piste Thierry Sliman en Patrick V. en die hun betrokkenheid in de zaak Dutroux met de moord van Piro, en over de bendefeiten, met name die op Dekaise.

Verplichte kost voor wie deze piste verder wil onderzoeken.

3

(86 replies, posted in Zaak Dutroux)

Anneke Lucas lijkt me simpelweg de versie van Regina Louf te herhalen. Los van het feit dat Anneke al dan niet misbruikt is, kan ik mij niet ontdoen van de idee dat ze onzin verkoopt als een vorm van aandacht om haar eigen trauma te verwerken. Of nog erger dat ze helemaal niet misbruikt is maar gewoon mentaal labiel is en daar geld uit slaat.

Staat ook alvast op mijn lijstje. Afgelopen weekend verscheen er dit artikel over het boek in HLN.

Nog voor België bestond, hadden we al geheime dienst

Welk land heeft de op één na oudste inlichtingendienst ter wereld? Geef toe: er zijn slechtere quizvragen. Zeker als we u verklappen dat het antwoord België is. In het nieuwe boek ‘Geheim België’ schetst historicus Kenneth Lasoen de geschiedenis van de geheime diensten in ons land.

» www.hln.be

5

(328 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Dus als ik het goed begrijp heeft de man die u gecontacteerd heeft niet de naam van Libert laten vallen, maar dat van een andere man aangezien Libert wel op het forum wordt vernoemd. Correct?

6

(328 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Interessante reportage en de gelijkenis tussen de twee foto's is treffend! Maar in je eerdere berichten zei je dat de persoon op de foto niet vermeld is op dit forum, terwijl Libert dat wel is. Dus is de naam toch niet zo onbekend als je liet uitschijnen.

Interessant thema waarin ongetwijfeld ook wel de Bende Van Nijvel zal bericht worden?

8

(6 replies, posted in Bibliografie)

Ik denk dat ik het er ook op waag, toch tijd gezien de situatie. Wel jammer dat er geen hard cover ergens te verkrijgen is, of is die er wel?

9

(6 replies, posted in Bibliografie)

Iemand die dit gelezen heeft? Is het de tijd waard?

10

(142 replies, posted in Andere)

Ik zie hier zowel de naam Roger Beuckels als Roger Breuckels vallen...wat is het nu?