161

(278 replies, posted in 1982)

Bedankt voor de tip, Kenza. Interessante lectuur, zelfs als je even diagonaal leest. Hieruit blijkt gewoon hoe sommige mensen écht duidelijk enkele potjes moeten gesloten houden.

162

(11 replies, posted in Hypotheses)

Ik ben de laatste om de 'gewone' rijkswachter de schuld te geven. 99% van het korps was te goeder trouw. Soms een beetje op het randje (genre goeie fles wijn om een PV te laten schrappen) maar extreem banditisme zoals de bende? No way.

163

(11 replies, posted in Hypotheses)

De avond van de overval ben ik iets na de speciale uitzending op de BRT (ik denk rond 10-11 uur ?) met de fiets naar Dendermonde gereden. En een paar uur later ook terug.
Wat me nu frappeert is dat ik totaal geen extra politie- of rijkswachtactiviteit gemerkt heb. Ik ben nochtans een aantal belangrijke kruispunten gepasseerd en bijna voorbij de rijkswachtkazerne van Dendermonde gereden.
Was er dan geen nationaal politie-alarm ? Waarom niet ?
Misschien wisten ze dat de daders al veilig waren of toch die richting niet uitkwamen ?

164

(643 replies, posted in 1983)

Ben wrote:

Voor de gebouwen van de NV Wittock-Van Landeghem staan twee auto’s met doorkerfde banden als stille getuigen.

Daar hebben ze dus wel rekening mee gehouden?

165

(175 replies, posted in Magistraten)

» wlstorage.net/file/ (PDF)

Als je de zoekfunctie gebruikt wordt het echt interessant. Bouhouche komt 17 x voor. Lees dan de namen die er bij staan. Op pag. 1218 wordt inbraak in de Colruyt vermeld in combinatie met een heel deel andere namen, feiten en plaatsen. Ik heb enkel diagonaal gelezen en een beetje 'gespeeld' met de zoekfunctie. Verrassend.

166

(577 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Van die binnengebrachte wapens zijn er een hele hoop 'blijven plakken' trouwens.

167

(1,147 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Paardenstront? Je kan wel eens gelijk hebben. De rijken en de rijkswacht reden met paarden in die tijd.

168

(51 replies, posted in Roze Balletten)

Ik weet niet of dit al op het forum staat en of het in deze topic past maar dit vind ik toch wel zeer interessant » wlstorage.net/file/ (PDF), vanaf pagina 1218.

169

(223 replies, posted in Hypotheses)

Ik lees hier altijd over chantage, waar ik zelf ook kan in volgen. Maar volgens mij heb je om iemand te chanteren toch iets 'in handen' nodig wat indien nodig kan dienen als levensverzekering/testament. Als je enkel maar 'iets/veel weet' eindig je volgens mij zoals zovelen in dit dossier onder de grond. Nu vraag ik me af wie wat in handen zou kunnen hebben als chantagemiddel om nog te leven (en soms nog grote sier te maken). Misschien een lijstje bv.: Persoon x heeft (waarschijnlijk) een opname van de feiten te Y waar Z op staat.

170

(108 replies, posted in Politiek & Business)

Zou de derde golf geen 'betalingsherinnering' kunnen zijn?