471

(719 replies, posted in 1982)

Wat is volgens jou dan het onderlinge verband?

472

(753 replies, posted in 1985)

Ik zal even wat duiding geven, Zeno: m.i. betekent mijns inziens. Hoef ik niet uit te leggen net zoals jouw verzinsels. Zoek een andere hond, beste.

473

(17 replies, posted in Mededelingen)

Hij had het zelf al enigszins aangegeven maar 't komt hard aan ... veel sterkte, Saskia, Fledermaus(1971) zal gemist worden. Al was het maar om zijn korte doch krachtige en betekenisvolle tussenkomsten.

474

(753 replies, posted in 1985)

Dat denk ik niet, Mijnheer Vermeulen. Niet iedereen kan/wil/mag spreken, op dit forum of op andere. Er heerst nog steeds - en dit al meer dan 30 lange jaren - een Omerta. Kippen leggen eieren maar die worden volgens mij nog steeds niet verdacht van bepaalde feiten.

475

(753 replies, posted in 1985)

Voor zover ik weet, verdient niemand hier er zijn boterham aan. Ik weet niet veel (godzijdank) maar die stelling slaat nergens op. Staat bij mij helemaal onderaan het lijstje "betere uitspraken van de laatste tijd". Een regelrechte slag in het gezicht van zij die wel wilden maar niet mochten/konden. En tot op heden nog steeds geen forum gevonden hebben zoals hier.

476

(753 replies, posted in 1985)

Dat zou kunnen - werd overigens al her en der gesuggereerd maar echt concrete aanwijzingen zijn er (nog) niet. M.i. waren er wel voldoende middelen voorhanden om die moordpartijen te (kunnen) financieren.

477

(753 replies, posted in 1985)

zeno wrote:

Er is nooit nog maar ‘iets’ van samenwerking tussen Bouhouche en De Staerke structureel aangetoond.  Als ik jouw redenatie volg dan zitten we hier al met 2 x 3 daders + Bouhouche = 7.  Een buit die dus tussen 7 man moet verdeeld worden.  En laat nu net dat zijn waar criminelen als Bouhouche (steeds zeer op zijn hoede) en De Staerke absoluut een hekel aan hadden.  Daarbij komt dat 2 x 3 daders (zoals al meermaals aangegeven) veel grotere risico’s vormden.  De reden dat de overvallers niet geklist werden is niet omdat ze allemaal zo’n intellectuele talenten waren maar omdat speurders, cellen, magistraten er een soep van hebben gemaakt.  Zich lieten chanteren.  Elkaar het licht in de ogen niet gunden, mekaar tegenwerkten.  Of zelf een graantje meepikten.  Daarbij kwam nog dat ze (rw, gp …) in die tijd organisatorisch niet opgewassen waren tegen deze vorm van criminaliteit.  Ik (persoonlijke mening dus) vind het fout dat als zaken niet worden opgelost je de criminelen moet gaan bevorderen tot supertalenten.

Er is eigenlijk nog niets "structureel" aangetoond, enkel datgene wat men ons wil doen geloven. Het gegeven van (minstens) 2 teams blijft evenwel een optie - dat was ook in Waver het geval en waarschijnlijk ook in Aalst (uitvoerders + back-up). Het was m.i. geenszins om de buit te doen, gezien het aantal (dodelijke) slachtoffers. Wel een gerichte actie tegen bepaalde personen waarbij de overval (buit) en slachtoffers enkel dienden als camouflage.

Bouhouche en De Staerke waren overigens niet achterlijk ... geen intellectuelen mss maar wel uiterst geslepen en volhardend in de boosheid.

478

(102 replies, posted in Speurders)

Victor wrote:

Iemand die weet of Gérard al dan niet familie is van Joel Lhost?

Volgens Joël zelf (Ginlo op het forum van Les Tuéries) niet.

Gaan zoeken in de buurt van Houtvenne? Nee toch ... te ver gezocht, allicht.

480

(549 replies, posted in Bende Haemers)

Vroeg ik mij ook af. Maskers van Franse politici? Andere?