491

(58 replies, posted in Westland New Post)

De persoon rechts op de foto is Mirko, denk ik. Geen schaduw of vage schijn m.i.

492

(59 replies, posted in Journalisten)

De vraag is: wie gaat/wil dat betalen? De overheid niet, denk ik, dus wie dan wel?

493

(1,147 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Ik zie aan de overkant geen leden van het 11e-Genie Bataljon staan - op de site van "Les Tuéries" zijn er overigens meer foto's gepost. Deze foto's lijken me overigens niet van dat tijdperk - mijn excuses, ik heb de reportages van VTM en RTL (bewust) niet gezien. Zal dat ook niet doen.

494

(1,147 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Da's op zijn minst toch wel vreemd: aan de ene kant Goossens en de intussen overleden duiker - aan de andere kant de duikers van het 11e-Genie Bataljon. Van enige onderlinge communicatie geen sprake, vermoed ik? Wie gaf Goossens & Co de opdracht om te duiken - van het 11e-Genie Bataljon weten we dat intussen wel. Onbegrijpelijk dat er op quasi hetzelfde moment twee verschillende partijen actief zijn op exact dezelfde plaats zonder dat van mekaar te weten ...

495

(1,147 replies, posted in Onderzoeksdaden)

LEO wrote:

Ik bedoel eigenlijk het feit dat Sack (RW en Delta) op de hoogte moet geweest zijn wanneer Troch ging laten duiken. Zowel Sack als Lachlan en Ruth blonken niet uit in hun prestaties om het onderzoek verder te helpen!

Dat hebben ze - jammer genoeg - bewezen. Maar Troch had toen nog het volle vertrouwen in Sack ... en heeft hem tevens nooit in vraag gesteld? Dat roept dan weer vragen op, vrees ik.

496

(1,147 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Is de duiker-assistent ooit geconfronteerd geweest met foto's van BOB'ers, ex-BOB-ers of fake BOB'ers? Is hem ooit gevraagd van wie de opdracht (tot duiken) kwam? Ik kan me moeilijk inbeelden dat je een opdracht gaat uitvoeren zonder de opdrachtgevers te kennen. Soit, veel vragen, weinig antwoorden.

497

(1,147 replies, posted in Onderzoeksdaden)

En wat als ... deze getuigenis niet betrouwbaar is en dit hele verhaal op niets berust? Je moet de zaken soms helemaal omdraaien - na zovele manipulaties zou dit er evengoed ook één kunnen zijn.

498

(389 replies, posted in Mededelingen)

Idem - moet nu telkens naar "forum" - "active topics" gaan om de meest recente berichten te lezen.

499

(24 replies, posted in Filière Boraine)

Reneke wrote:

Dat is precies wat ook ik zou antwoorden op dat bericht.

Heb jij dan extra argumenten wat Estiévenart betreft? Er zijn wel vele potentiële killers die enige gelijkenis vertonen met robotfoto nr. 4, niet ? In ieder geval : link tussen Bende DS en Borains .... allicht één van de vele onderlinge linken.

500

(753 replies, posted in 1985)

Op de site van "Les Tuéries" is overigens nog een (goede) foto van Papadopoulos beschikbaar. Om welke van de twee "Papa's" het gaat, is me niet helemaal duidelijk.