791

(111 replies, posted in Prullenbak)

SV is geen goeie nickname, Cobra indachtig. Tenzij ik een vleugje humor over het hoofd gezien zou hebben ...

792

(111 replies, posted in Prullenbak)

Jouw bevindingen zal ik dan met veel interesse lezen want dat er mij veel ontgaat/ontgaan is, stel ik niet in vraag ... of misschien juist wel ? Veel geblaat, weinig wol en veel schapen zijn misschien wel dood maar niet alle wolven. Ik blijf sceptisch.

793

(717 replies, posted in 1982)

Tja, en wat is de link met WNP en consoorten? Calmette? Zou kunnen, maar ik zie het momenteel niet.

794

(111 replies, posted in Prullenbak)

Naar mij is er alleszins niet gevist want meestal hang ik hoog in de lucht:-).

Je kan er niet omheen : vele belangrijke protagonisten in dit verhaal zijn inmiddels effectief al dood. Jammer maar helaas, het is nu eenmaal zo. Misschien moeten we iedereen het voordeel van de twijfel gunnen want meer zit er ook niet in, denk/vrees ik. Ik ben ook heel sceptisch maar dat blijft i.m.o. een gezond uitgangspunt.

795

(108 replies, posted in Andere Personen)

Als dit waar zou zijn, worden gelijk een aantal theorieën m.b.t. de bende onderuit gehaald. Want wie kan de broers Sliman (waarover reeds sprake in een andere topic) linken aan de Bende van Nijvel?

796

(111 replies, posted in Prullenbak)

Een forum is wat het is en ook niet meer dan dat. De afstand tussen wat hier meegedeeld wordt en wat juridisch haalbaar is, valt in geen  kwantitatieve termen uit te drukken. Zo wel, dan had dit de afgelopen 30+ jaren al duidelijk geweest moeten zijn. Niet dus, maar laat dat vooral geen barrière vormen voor diegenen die zich alsnog wel willen engageren voor het goede doel .... wat dat ook moge zijn.

797

(111 replies, posted in Prullenbak)

@the end : verwacht je concrete gegevens van Cobra ? Is dat niet iets voor de speurders of meer nog, de gerechtelijke instanties in dit land ? Waarom alle verantwoordelijkheid leggen bij één iemand die zijn nek durft uit te steken, wat niet kan gezegd worden van al die zelfverklaarde bendekenners, die zichzelf vooral verliezen in een kluwen van theorieën.

Dichter bij de bende dan Cobra kun je volgens mij niet komen en op dit forum heb ik nog geen enkele concrete aanduiding gevonden, geen enkele ... interessante pistes, dat wel, maar meer dan dat ook niet ...

... maar goed, ik lees dat de oprichting van een VZW nakend is : veel geluk en hopelijk ook meer succes in de zoektocht die al meer dan 30 jaren nul komma nul resultaat opgeleverd heeft.

798

(111 replies, posted in Prullenbak)

the end, wat houd je dan tegen? Hetzelfde als wat Cobra momenteel overkomt? Het valt me op dat de grote tenoren op dit forum zich vooral in stilzwijgen hullen ... Silence may be golden maar als de waarheid zilver zou kunnen krijgen: graag! Al denk ik dat er niemand in staat is om ook maar in de buurt van Cobra te komen wat de kadering van het Bende van Nijvel-dossier betreft.

799

(540 replies, posted in Hypotheses)

Ik sluit me aan bij de opmerking van Tru Dat, Cobra - vergeet niet dat heel wat leden op dit forum (waaronder ikzelf) niet de kennis en de expertise hebben die jij wel hebt. Neem gewoon jouw tijd en laat je niet opjagen.

800

(540 replies, posted in Hypotheses)

Cobra, wat een titanenwerk ... chapeau! Ik hoop alleen maar dat je jezelf hierdoor niet in moeilijkheden brengt. En hopelijk bestaan er nog gerechtelijke instanties die op een (juridisch) correcte manier werk willen maken van dit dossier. Ijdele hoop misschien, maar toch ...