801

(11 replies, posted in Hypotheses)

Ik was die avond op een trouwfeest ... in Aalst, niet ver van de Delhaize. Enkele RW-ers zijn daar komen informeren, vrij snel na de overval, of alles ok was. Dat was ook zo dus ze hebben de onmiddellijke omgeving wel tamelijk snel afgebakend. Dat zullen dan wel goeie RW-ers geweest zijn, neem ik aan.

802

(279 replies, posted in Getuigen)

Alle wegen leiden naar de doden ... dat zal de taak van De Valkeneer er ongetwijfeld makkelijker op maken.

803

(175 replies, posted in Magistraten)

Niet zo bizar als je de link naar het dossier Dutroux open klikt, is hier recent gepost onder een andere topic (ben jammer genoeg vergeten dewelke) maar begin niet op p.1218 maar wel helemaal vanaf het begin. Hierbij vergeleken stelt het dossier Pinon absoluut niets voor, als je het mij vraagt ...

804

(540 replies, posted in Hypotheses)

Christian Smets is meneer X volgens Cobra ...

805

(175 replies, posted in Magistraten)

Bossi wrote:

Gedurende de hele legislatuur van de regering Martens-Gol is dat geweigerd geweest.

Voor de attente lezer (zie recent geposte links) zal nu wel duidelijk zijn waarom ...

806

(183 replies, posted in Westland New Post)

Zie mijn 2e post ... had net iets te laat door dat Trojan hiervan bericht had.

De meeste WNP'ers gaan er van uit dat Louis Michel belangrijke info wou afkopen ivm partijgenoten (ik ga er van uit dat het hier om Gol gaat), maar Jean-Paul Dauphin vermoed dat Louis Michel zelf het voorwerp van discussie was. Vreemde tegenstrijdigheid maar goed, dat was toen wel gemeengoed, zeker?

De verklaringen van de vriendin van Paul Latinus zijn overigens ook niet mis ... Hij zou nog geleefd hebben op het ogenblik dat ze hem vond, hangend aan een (al dan niet dubbel geknoopt) telefoonsnoer maar in plaats van te helpen, zou ze in paniek naar de buurvrouw gelopen zijn. Ze blijkt wel - althans volgens diverse verklaringen - behoorlijk dronken geweest te zijn - misschien wel een verklaring voor haar wat vreemde gedrag.

Wat nog vreemder is: al de getuigen van wie verklaringen afgelegd geweest zijn, waren formeel en sloten zelfmoord uit.

807

(31 replies, posted in Magistraten)

Wat Schlicker betreft: de man heeft toch veel (bijkomende) onderzoeksdaden laten verrichten en meer in het bijzonder over het verdachte overlijden van Paul Latinus. Uit het dossier Pinon/Latinus blijkt dat hij heel wat WNP-leden of personen uit de naaste omgeving van Latinus, aan de tand heeft laten voelen ... Wat Louis Michel betreft, spreken diezelfde WNP-leden elkaar (een beetje) tegen: ze wisten er wel van, maar of het om Raes, Gol dan wel om Michel zelf ging, kon (of wou) niemand echt verduidelijken.

808

(223 replies, posted in Hypotheses)

Luk,

Ik ben vrij nieuw op dit forum - heb dit jammer genoeg pas laat ontdekt - maar i.m.o. reageer je soms te veel als een Arabische Volbloed als ik dat zo mag uitdrukken en dat is zeker niet pejoratief bedoeld.

Ik probeer alle topics wat bij te houden maar dat is geen sinecure. Toch bevat dit forum een schat aan informatie en probeer ik op basis van de aangeleverde informatie mijn zeer bescheiden kennis wat bij te schaven. Alle beetjes helpen en alle interventies hebben zin maar niet alle posts kunnen even betekenisvol zijn, dat is duidelijk.

En wat de piste van WNP betreft : deze link ken je vermoedelijk al, maar ik post 'm toch nog eens omdat hij wel veel info bevat over sommige belangrijke figuren binnen de WNP.

Veel leesplezier .. al zul je wel even zoet zijn met de omvang van het dossier. Vanaf +/- pagina 400 gaat het specifiek over Latinus en aanverwanten..

https://wlstorage.net/file/paul-latinus.pdf

809

(183 replies, posted in Westland New Post)

Da's het dossier waar jij ook naar verwijst, vermoed ik » wlstorage.net/file/paul-latinus.pdf

Sorry, Trojan ... bij deze toch de link. Een kleine tip: tik links bovenaan het paginanummer in ... dat scheelt wel wat in tijd. smile

810

(183 replies, posted in Westland New Post)

Op pagina 491 staat wel een interessante aanwijzing maar ik kan die moeilijk interpreteren. De markeringen in de hals zouden niet dezelfde kenmerken vertonen (of niet gelijkmatig zijn, zo je wil).

Op pagina 511 staat overigens nog een interessante passage - PV verhoor Jean-Paul Dauphin - maar dit gaat niet over Paul Latinus, wel over een liberaal politicus. Hoort dus eigenlijk niet thuis in deze topic.

Het gaat hier vaak over doofpotoperaties en manipulaties maar er blijken toch ook heel wat onderzoeksdaden verricht geweest te zijn. De meesten uiteindelijk zonder resultaat, jammer genoeg. sad