831

(540 replies, posted in Hypotheses)

Benieuwd hoe het "team Cobra" dit gaat flikken. Een heeeeeeele boterham en ik kan gedeeltelijk volgen maar hoe krijg je zo'n dossier op een geloofwaardige en juridisch correcte manier verkocht ... enigmatische figuur, die Cobra, en ik blijf hem op één of andere manier toch het voordeel van de twijfel gunnen.

832

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

In het boek van Guy Bouten komt ook een zekere Mohammed Asmoui ter sprake (pag. 258).

833

(540 replies, posted in Hypotheses)

Cobra en Chronos ... we gaan het vroeg of laat toch wel weten, hoor.

De piste van de cel Delta is misschien maar een stuk van het hele verhaal, maar wel een heel geloofwaardige piste.

834

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Dat moet dan wel een meertalige kassierster geweest zijn ...

835

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Weet ik niet ... maar de zoon van de overleden fruitboer is wel formeel: een Algerijn, M. genaamd.

Soit, dat staat zo in de krant, kan dit dus bijgevolg niet verifiëren. Misschien heeft de huurder dit gewoon langs z'n neus weg gezegd ... maar in dat geval zal het Bouhouche wel niet geweest zijn, zeker, want die schaamde zich blijkbaar voor zijn afkomst (als je tenminste Robert Beijer mag geloven wat ik dus geenszins doe...de laatste leugen is dat nog zeker niet).

836

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Als de huurovereenkomst contractueel vastgelegd werd, dan ben ik geneigd te zeggen: ja.

837

(6 replies, posted in Getuigen)

Lijkt me allesbehalve een normale gang van zaken ... Heeft zij de rijkswachters in kwestie kunnen identificeren?

838

(308 replies, posted in Politiek & Business)

Volgens de zoon zou het om een Algerijn, genaamd M., gaan. De intussen overleden vader zou leden van de Bende De Staerke herkend hebben en zou dit ook aan de Delta-cel gemeld hebben. Na overheveling van het dossier naar Charleroi werd het spoor niet langer gevolgd.

839

(308 replies, posted in Politiek & Business)

De Pater Damiaan in mij heeft net geen lepra gekregen van wat recent in de pers verschenen is rond de affaire Vermassen-Palsterman. Intriest vind ik dit ...

Ik denk dat hij de publieke opinie achter zich wil scharen om de druk op De Valkeneer en Co op te voeren. Je kunt dit pervers vinden of niet maar het laat alleszins niemand onberoerd. Of het iets zal opleveren, is een heel andere kwestie. Hopelijk wel.

840

(540 replies, posted in Hypotheses)

Ik moet denken aan een liedje van Fisher-Z (popgroep) en meer bepaald aan één lijntje : there's more in the picture than meets the eye.

Als leek is het geen makkelijke opgave om een rode draad doorheen alle reeds aangehaalde pistes te detecteren. Zijn ze op één of andere manier gelinkt ? Ik denk het wel. Is het dan zo moeilijk om de daders te ontmaskeren ? Veel minder, denk ik, al moet je dan wel abstractie maken van al die theorieën.

Alle opties open laten : geen evident gegeven, maar intussen blijf ik mensen als Cobra en anderen toch wel geïnteresseerd volgen.