11

(75 replies, posted in Andere Personen)

Eddy Vos vertelde in de Knack van vorige week dat er inderdaad een paar geviseerd worden die in buitenland vertoeven. Dan is deze Maréchal er zeker een van, als hij nog leeft tenminste. Weet iemand dat?

12

(197 replies, posted in Getuigen)

Dan moet ge niet twijfelen jongen, het is bij Podevijn nietwaar?

13

(197 replies, posted in Getuigen)

Om zijn naam niet te noemen maar had die een hele grote verzameling wapens?

14

(143 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Inderdaad, die mercedes zal wel in de buurt verbleven hebben maar fungeerde meer als verkenners (altijd), de GTI met de drie overvallers klaren de klus alleen. Misschien zijn ze  kort daarna niet meer samen gezien omdat er lichte paniek was door de eventueel verwonde killer, pas de maandag 2 dagen na de overval worden ze terug samen gezien bij het kanaal Brussel-Charleroi waar ze enkele zakken in het water gooien. Best aannemelijk.

Ik wil het ook nog eens hebben over de reconstructie. De vertelde details waren  zeer aangrijpelijk van de toen nog jonge David VDS en andere betrokkenen. Wil Vos daarmee een "nieuw publiek" aanspreken? Mensen die misschien wel meer weten of gezien hebben maar tot nu toe nog nooit toekwamen aan een verklaring?

15

(143 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Hierin wil ik Renne bijtreden. Iemand die nog iets kan bijbrengen in het onderzoek moet dat gewoon doen. Schiet Vos niet dood want hij erfde meer dan een dossierkast vol met rommel, straks schiet hij nog als enigste over in die 30 jaar! Als hij niet gemotiveerd is moet u mij eens het tegendeel bewijzen. Ik denk dat zijn theorie over die Franse bendes wel eens heel dicht  bij de waarheid zou kunnen komen, alle andere verhalen ten spijt. In 25 jaar zijn er vele verhalen verzonnen, aangedikt enzo. Wij gewone mensen kennen de echte feiten helaas niet meer.

16

(271 replies, posted in Algemeen)

Beste Raf, ik ben eindelijk terug, na een motorongeval was ik een tijdje buiten strijd. Spijtig voor de samenkomst in Braine. Ook ik probeerde 2 maal via Ben aan gegevens te komen zonder resultaat. Jammer, ik keek er nochtans naar uit.

17

(382 replies, posted in Getuigen)

Helemaal mee eens jongen,maar alleen. Die getuigen lopen daar niet mee te koop. Sommige wel natuurlijk,maar alleen kan je niet tot een zekere oplossing komen. Ik blijf erbij, mochten meer mensen hun mond durven open doen dan zouden we nog eens raar kunnen opkijken. Maar ja, 25 jaar na de feiten nog een sluitende verklaring horen van iemand blijft een zeldzaam gegeven!

18

(271 replies, posted in Algemeen)

Lijkt me ok K&, 10h is inderdaad iets beter. En de Franstaligen zijn ook welkom. En bij te slecht weer even uitstellen. Prima.

19

(271 replies, posted in Algemeen)

Lijkt oke Raf, maar dat adres dat je opheeft is dat wel juist? Is de wegbenaming langs waar de Diable ligt de N27? En de taverne is op het kruispunt met Aveneu Alphonse Allard? Ik ken de streek totaal niet.

20

(643 replies, posted in 1983)

Renne, heb ik gedaan. Dat had ik nog niet gelezen. Ongelooflijk gewoon, die Chenda kan ze bij wijze van spreken zo aanwijzen! Waarom zijn al deze mensen zo bang? Zo lijkt mij althans. Jongens, waarom werken jullie ooggetuigen niet beter samen, zoek elkaar op, maak een sterk dossier en met de steun van heel wat site bezoekers (ben ik zeker) kunnen ze toch niet alles onder de mat gaan vegen?