41

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Toni Garcia dus ...

42

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Joel, demandez Ben. C’ est lui l’admin de ce forum.

43

(412 replies, posted in Plaatsen)

Kan er een auto in? Volgens mij konden er zelfs 2 bussen in.

44

(210 replies, posted in Westland New Post)

Coco, ik heb jou nooit ontmoet en ik doe niet geheimzinnig. Ik heb Dauphin gekend. Ik heb ook andere getuigenissen van mensen die daar werkten, overgemaakt aan Ben. Niet paranoia worden aub.

45

(211 replies, posted in 1985)

Bossi, ipv theorie, een praktijkvraagje. Weet jij wie van de honderde verdachten in 1985 op wandelafstand van de Delhaize in Braine woonde? Moet jij daarvoor 2 miljoen blz doorpluizen of hebben jullie een moderne database?

46

(211 replies, posted in 1985)

Ik kan mij daar anders wel wat bij voorstellen. Je zal maar in de buurt wonen van zulk crapuul. Maar als iedereen blijft zwijgen, gaan we het nooit weten. Er zouden daar celstraffen op moeten staan.

47

(211 replies, posted in 1985)

Een intrigerend verhaal van forumlid Deach bij onze Waalse vrienden. Zijn moeder kwam vlak na de feiten tegelijk met politie en ambulances toe in de Delhaize. Alsook de moeder van één van de kassiersters. Deze 2 dames waren kennissen. Toen de kassierster haar verhaal deed aan haar moeder, heeft deze laatste geëist dat ze er nooit mee zou buitenkomen. Ze werd trouwens nooit ondervraagd. Wat was haar verhaal? Ze had één van de daders herkend als zijnde een man die dikwijls om brood kwam in de Delhaize...

Ik heb een exemplaar besteld bij de Standaard Boekhandel.

49

(192 replies, posted in Andere Personen)

Guy Bouten heeft het in zijn nieuw boek naast Bouhouche en Beijer ook over Roger Beuckels. Dat boek zal op 14 januari verschijnen en kost 21 Euro. Roger Beuckels werd ervan verdacht Hammarskjöld gedood te hebben. Meerdere personen zien in hem ook een kandidaat-moordenaar van de Bende van Nijvel.

Hier een artikel in Knack over hem » focus.knack.be

50

(1,219 replies, posted in 1985)

Moeten we daaruit afleiden dat jij het motief voor Aaist kent?