41

(71 replies, posted in Bibliografie)

P-51, ik zou het echt niet weten, maar de laatste tijd zit ik meer en meer op de Franstalige sites te zoeken en zo heb ik dit weeral gevonden. Tik dikwijls op Google gewoon wat in in het Frans en zodoende ...

42

(71 replies, posted in Bibliografie)

Objectif Sécurité: Brabant Wallon, les tueurs fous » www.objectifsecurite.be

43

(33 replies, posted in Magistraten)

http://i62.servimg.com/u/f62/15/00/61/71/mm110.jpg

44

(36 replies, posted in Hypotheses)

zeno, u zegt: zouden we niet beter trachten te aanvaarden dat we er niet uitkomen. Dat het gewoon niet meer mogelijk is... Ik heb daar maar 1 antwoord op: Neen! Ik begrijp dat veel mensen de moed opgeven, maar langs de andere kant zitten we in een fase waar de boel terug wat begint te rollen. Het schandaal is zo groot dat we dat zo niet kunnen laten! Winners are losers who never give up.

Aan al de bende-leden actief op passief: God vergeeft, ik niet. Ik hoop echt dat er nog een klein beetje integere onderzoeksrechters/magistraten/rijkswachters overblijven die zichzelf nog in de spiegel kunnen kijken en een beetje ballen in hun broek hebben en er voor gaan ongeacht de gevolgen voor: politiek/instellingen/gerecht/magistratuur/enz.

Wie wil er nu kindermoordenaars helpen/beschermen? Tenzij dat ge zelf een ziekelijke hond bent... Alleen al voor al de overgebleven slachtoffers en familie: we doen verder, want ik ben geboren om mensen te helpen en niet om verdriet te zaaien. Loontje komt om zijn boontje.

45

(165 replies, posted in Getuigen)

David Van de Steen: “Ik wil geen slachtoffer zijn van de Bende, maar een overlever”

“Ik was misschien pas negen, maar ik realiseerde me op het moment heel goed dat ze mijn vader, mijn moeder en mijn zus vermoord hadden.” Bende-nabestaande David Van de Steen blikt terug op het Jaar van de Reus’, waarin de Bende van Nijvel eindelijk een gezicht kreeg.

Zijn wens voor 2018 behoeft geen uitleg. David Van de Steen wil het aktetasje kunnen wegzetten. Op een plek waar hij daarna nooit meer hoeft te zijn.

Lees hier het hele interview » Nieuws

46

(165 replies, posted in Getuigen)

Nabestaanden Bende van Nijvel na een bewogen 2017: “Het gouden telefoontje? Dat kregen we vlak na de overval in 1985 al”

De familie van David Van De Steen (41), die zijn beide ouders en zus verloor bij de aanslag op de Delhaize in ’85, kreeg vrij snel na de aanslag een telefoontje van een lid van Groep Diane. Met een opmerkelijke biecht, blijkt nu. “De man, Martial Lekeu, gaf toen al het antwoord op wat iedereen al dertig jaar bezighoudt: dat de Bende een doodseskader van rijkswachters en criminelen was dat vrouwen en kinderen moest doden. Met als doel het ontwrichten van de Belgische Staat.”

“Gaan biechten bij de duivel.” Dat is wat David Van De Steen begin dit jaar deed. In zijn ogen het equivalent van naar Charleroi trekken en de Bendespeurders cruciale informatie overhandigen in de hoop dat ze eindelijk, na meer dan drie decennia wroeten, man en paard benoemen.

Lees hier het hele artikel » Nieuws

47

(5 replies, posted in Speurders)

coconut, kijk eens even naar deze link aub » www.tueriesdubrabant.winnerbb.com

48

(5 replies, posted in Speurders)

Het betreft hier iemand die bereid is te getuigen over het verdacht overlijden van een rijkswachter Philippe Manille die waarschijnlijk iets op spoor was en natuurlijk plots sterft:

Bonjour, c'est la première fois que j'utilise ce forum. J'ai vu le témoignage de mr. Adam, on a l'impression qu'il y a une chape de plomb sur les témoignages. J'en ai fait l'expérience aussi ... pas de réponse mais mon témoignage peut recouper le sien. Je vous le confie: le gendarme Philippe Manille menait l'enquête sur les tueries et sur affaire. Il s'était confié à un ami: il était sur une piste sérieuse qui impliquait la gendarmerie.

Peut de temps après il est malheureusement décédé, mort sois-disant accidentelle, dans les bois, coup du lapin en glissant sur une souche! On en a pas trop parlé à l'époque; je trouvais que ré-ouvrir une enquête sur lui pouvait ouvrir d'autres pistes. Un grand nombre de personnes qui ont tourné autour des tueries sont soit suicidés soit des morts bizarres!

Philippe Manille avant d'être transféré sur Couvin était à Jumet (peut être était-il un des deux inspecteurs cités par mr. Adam) a vérifier. Ce qu 'il y a d'interpellant dans tout cela, c'est que des pistes restent aux oubliettes qu'elles aient dans le sens du banditisme ou du complot politique! (...)

Bron » www.tueriesdubrabant.winnerbb.com

49

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

coconut, wat betreft het derde G-ke: vergeet de verklaring niet van Cobra: Opus Dei.

50

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

coconut, knap dat U zich zo vastbijt! Ik heb soms zin om een grote witte muur te zoeken waar ik met viltstift alles kan opschrijven. Ik zou dan van links naar rechts al de gebeurtenissen opschrijven per datum en dan al de betrokkenen en slachtoffers. Dan denk ik dat je al rap ziet wie kent wie en wie komt allemaal op dezelfde “deftige” plaatsen.

Ik blijf erbij: omwille van de bestwil van dit landje... Ik denk dat de meeste van ons brave hardwerkende mensen zijn die totaal geen idee hebben hoe rot bepaalde “klasse” is. Mijn vader heeft daar een goede spreuk voor: alle problemen beginnen met de 3 G-kes: God/Geld/Gat. Waarvoor mijn excuses voor het laatste qua beschrijving van het vrouwelijke geslachtsdeel!