41

(9 replies, posted in Politiek & Business)

Eric Van De Weghe, kwam van Knokke, woont nu in Dubai. Zijn zaken hebben hem geen windeieren gelegd. Bevriend Vogeleer Pattaya Bangkok. Vogeleer zou een stiefzoon hebben die nu nog een restaurant uitbaat in Pattaya. Patrick VdB. Het milieu van prostitutie en "kinderhandel" gekend in die streek. Regelmatig bezoeken en vestigen zich ex-gendarmes van die tijd in deze streek. Rijkswachters en prostitutie horen samen.. De Jonghe D' Ardoye's, Beijers, VdW en hun kinderen een sterke schakel.

Nu vraag ik mij af: Patrick VdB die voorkomt in het Dutroux dossier ex van Luz Espina, Blankenberge, Hotel Brazil, is dat dezelfde die nu in Pattaya woont (er is ook een gevestigd in Oostende in de Van Iseghemlaan Ero-massage)

Is Eric Van de Weghe een schakel tussen de bende van Nijvel (Beijer, Vogeleer en rijkswachters, prostitutieluik) en prostitutie Dutroux- dossier, Knokke, Regina Louf, X-getuigen, kindermisbruik en ontvoeringen?

Heb altijd gedacht dat ze in zekere zin verbonden zijn

42

(943 replies, posted in Bende De Staerke)

Wat Philippe De Staerke ook verklaart: Het is een aaneenrijgen van leugens. Hij lult zich overal uit. Daar is geen rechterkant aan te krijgen. Een gladde aal met vrienden van justitie tot de maffia

43

(27 replies, posted in Vragen)

Na zoveel jaren volgen, lijkt het mij duidelijk. De amateurs kregen een militaire opleiding. Lees snelcursus. RW, SIE kreeg een militaire opleiding. Sommigen van hen, hadden een aparte missie, en gaven hun kennis door aan hun criminele hulpjes. Het zaad van de Bende van Nijvel ligt voor mij zonder twijfel in de politiek en landsverdediging van toen. De hulpjes waren getrainde misdadigers. Hoeveel ex-rijkswachters  zaten/zitten in het criminele milieu? Prostitutie, drugs, wapenhandel, misdaad? Diegenen die al eens veroordeeld zijn, zijn gekend. Zoek eens al de andere op. Eén voor één! Ook deze die naar het buitenland getrokken zijn, vooral! Er zijn er ook die hogerop geklommen zijn door hun vuile zaakjes. Maak daar eens een lijst van! De macht van de macht.

44

(46 replies, posted in Journalisten)

Als we de theorie van Bouten volgen, hoe komen we dan terecht bij Delhaize? Ze konden toch op andere manieren terreur zaaien Waarom Delhaize?

45

(46 replies, posted in Journalisten)

Dat zou ik willen weten: wanneer en hoe zijn ze in Bouten zijn bezit gekomen? Is hij ze zelf gaan halen? Of van wie heeft hij ze gekregen/gestolen? Het zou kunnen dat iemand ze een hele tijd bewaard heeft, (Weykamp, Madame Bouhouche, Beijer?) en dan, na zijn dood overhandigd heeft aan Bouten?

46

(74 replies, posted in Andere Personen)

Waar komt René uitgekropen? Heeft men hem al ondervraagd? Zijn we enkel bij hem terechtgekomen via de tweet? Of wat heb ik gemist?

47

(46 replies, posted in Journalisten)

Wat ik niet begrijp of over het hoofd zie ... lagen die memoires van Bouhouche daar zomaar voor het rapen op het ogenblik (wanneer?) dat Guy daar geweest is in Fougax? De Franse gendarmerie heeft daar niets mee gedaan? En de delegatie van België die gegaan is, als het kalf verdronken en gecremeerd was, ook niet?

48

(412 replies, posted in Plaatsen)

Besluit: De loods is een gevoelig onderwerp, reden te meer om dieper te spitten. Lucien had het bij het rechte eind. Niet loslaten!

49

(192 replies, posted in Andere Personen)

Ik zie niet het verband Beuckels 1985 Delhaize Bende van Nijvel.

50

(192 replies, posted in Andere Personen)

Ik vermoed dat dit de bedoeling is. Als hij een huurling was/is van de SV, mag en zal dit nooit uitkomen. Dat politiek defensie heeft (mis)bruikt om politieke terreur te zaaien akkoord. Dat SV en defensie hebben samengewerkt akkoord. Dat zij beroep hebben gedaan op huurlingen? Dat betwijfel ik nog, ze hadden immers zelf voldoende potentieel in de visvijver. Dat dit hoofdzakelijk over 1982 - 1983 ging akkoord.

Alhoewel José Vanden Eynde en Angelou passen daar niet echt in. Ik vermoed dat zij belangrijke getuigen waren die letterlijk het zwijgen opgelegd kregen. Wat zij wisten, weet voorlopig niemand. Staatsgeheimen? Kindermisbruik? Moorden op juweliers en diamantairen, Zwarts ... hangt ook ergens samen tak Beijer?

Voor 1985: Deze bende heeft zich altijd gespecialiseerd in overvallen geldkoeriers, banken en grootwarenhuizen. Maar vooral het echte spoor van Haemers, Kapllan Murat speelt nog steeds de belangrijkste rol. Kapllan Murat die Murcielago geconfronteerd en geïntimideerd heeft, wordt nog steeds in alle talen over gezwegen. Haemers met de blauwe ogen, vergeet je nooit. Finné hangt ook samen met deze zwartgeldcouriers.

De weinigen die veel weten, leven nog. Zolang men hen niet aan de praat krijgt, mogen we het vergeten. En als ze "informanten" waren/zijn van staatsveiligheid, mogen we het helemaal vergeten. Die kunnen zich veel permitteren in ruil voor. En er zijn veel spionnen, nog elke dag.

Dat wordt de beveiliging van de democratie genoemd. RIP aan de vele slachtoffers.