1

(614 replies, posted in Westland New Post)

Komaan zeg, in onze multiculturele samenleving moet het toch een eitje zijn om ook een numeroloog te appreciëren? We zitten in dit dossier ook nog te midden van Libanezen, Marokkanen, Israëli's, Italianen, etc. etc.

Naar mijn ervaring wordt iemand enkel weggepromoveerd als ie nog (een) stok(ken) heeft om (een) overste(n) in de n-de graad boven hem te slaan. Die zullen zich maar al te graag garant stellen om die promotie waar te maken. Anders is het roemloze exit toch? En dat is hier duidelijk niet gebeurd.

Wie waren de oversten, m.a.w. wie heeft dit laten gebeuren? Deze vraag is veel interessanter. Niks gebeurt vanzelf, al zeker niet op dat niveau.

3

(288 replies, posted in Algemeen)

Hoed u als de ethiek er wordt bijgehaald. Enkel het resultaat is belangrijk. Kijk naar daden, luister nooit naar beloften of woorden. Het resultaat van dit alles is dat niemand buiten het justitiële apparaat aan originele stukken raakt voor begin 2026. 'Historici' en andere belanghebbenden zullen ook dan nog een hele tijd moeten spitten in originele dossiers die tegen dan mogelijks ontdaan zijn van cruciale informatie. Immers, wie of welke systeem garandeert dat de dossiers nog de volledige gekende realiteit vertegenwoordigen? En over 6 jaar zullen er weerom een aantal interessante ingewijden overleden zijn.

De beste manier om een deksel op de boel te houden, is het onderzoek te laten aanslepen.

Anders hadden we immers al minstens een jaar lang een superserie van Faroek voorgeschoteld gekregen om hulp in het ondezoek te vragen. Moeten we dan maar besluiten dat het verhaal minder belangrijk is dan een sigarettenroof van enkele tienduizenden euro? Natuurlijk niet. Dus zijn er andere redenen.

Ik gok op een raison d'Etat. En dat is hedendaags in stabiel Europa toch wel een schrikwekkende gedachte.

4

(93 replies, posted in Gladio)

Jo001 wrote:

Enkele cruciale vragen in heel deze affaire: is prins Guillaume, de broer van de Groot-Hertog, de "Bommeleeër"? Eén van de robotfoto's lijkt sprekend op hem... En is Jean-Claude Juncker hiervan op de hoogte?

Als dat zo zou zijn, dan heeft Giscard D'Estaing wel een enorm risico genomen om zijn getuigenis op papier te zetten om de prins uit de wind te zetten. Vergeet niet, hij spreekt over foto's van de jachtpartij. In hoeverre konden die uit de context zijn getrokken of zelfs vervalsd worden? Zijn deze publiek? Of hij maakte deel uit van dezelfde broederschap en had hij voldoende garanties dat hij gedekt was indien potentieel ander hard bewijsmateriaal tegen de prins werd opgedoken? Of heeft hij zijn nek uitgestoken om nadien levenslang de vruchten ervan te kunnen plukken?

5

(61 replies, posted in Roze Balletten)

Coconut, een Engels billion is een Nederlandstalig miljard. Airco hier. smile

6

(297 replies, posted in Andere)

imazibraine, in bovenstaande optiek stel ik me de vraag waarom bepaalde protagonisten van de 'klassieke theorie' naar bepaalde landen zijn gevlucht. Of was het geen vlucht?

  • Lekeu: Florida en was hij eerst niet naar Paraguay?

  • Bultot: Mozambique en Zuid-Afrika

  • Marc Vandeneynde: Zuid-Afrika

  • Beijer: Thailand

  • Pilarski : Soedan

... heb geen tijd om de rest aan te vullen maar er zijn er wel een deel.

Welke groepering / entiteit had in die landen geen invloed waardoor ze daar veilig konden zijn? Mijn kennis is beperkt, daarom gooi ik het hier binnen. Er was duidelijk een kracht, een organisatie, een belang van één of meerdere groepen, waartegen deze mensen het nooit zouden kunnen opnemen. Ze zijn dus gaan lopen naar veiliger oorden. Liepen ze in de weg of bestaat het risico dat ze net iets te veel te weten zijn gekomen toen?

En alle voorlopig niet bewijsbare sporen, verdenkingen, etc. naar deze mensen uit de klassieke theorie: hoe kan men die linken naar de Belliraj/Aarrass piste? Wie werkt er dan voor wie of wie wordt gebruikt door wie? Loopt het parallel? Kennen we enkel de feiten in de marge van kleine maar betrokken criminelen?

Belliraj zit me al jaren dwars, zeker omdat er zeer veel onder de radar van de klassieke pers lijkt te gebeuren, vandaar dat ik in 2018 een persartikel op het forum zette. Het samenspel van gedrag van Parket, KVI Brussel, SV, verdediging, aanklagers etc. lijkt onlogisch maar wie ben ik om daarover te oordelen.

En tot slot: is het illegaal om met een drone een shot te nemen van een tuin?

7

(297 replies, posted in Andere)

Inderdaad LEO, of er is een moord in België gepleegd waarbij het stoffelijk overschot ergens in Beiroet wordt gedumpt. Alles is mogelijk toch. Waar staan de details van de bewering dat er in Beiroet een moord is gepleegd met dit 7.65 wapen uit Nijvel? Ik vind het niet meteen terug.

8

(297 replies, posted in Andere)

Ik weet zo nog niet the end. In die tijdspanne kan dat wapen, met zijn eigenaar of drager - misschien zelfs met diplomatieke post -, de wereld zijn rondgegaan en alsnog deels in de zakken zijn teruggevonden? Welke diensten zaten daar zeker in Libanon? We spreken nu over één van de 7.65mm van Nijvel 17 september 1983 toch?

Dat verhaal van de 9mm die in Libanon zou zijn gebruikt lijkt me misschien hetzelfde verhaal waar de auteur zich van kaliber vergist?

9

(359 replies, posted in Mededelingen)

Hey Ben, ik vind het prima hoor. Ik respecteer uw werk, uw beslissingen waardoor dit forum bestaat en leeft.
Inhoudelijk hadden de posts een paar insteken die hier nieuw waren. Degene die het aanbelangen zullen die zeker mentaal geregistreerd hebben.
Bedankt voor je verduidelijking die ik trouwens volledig ondersteun. Er zijn regels voor een reden.

10

(359 replies, posted in Mededelingen)

Dat de man wordt geweerd, daar kan ik mij nog enkele dingen bij voorstellen.
Maar zijn de beweringen in zijn twee posts dan ook van die aard om meteen te worden geschrapt? Heeft iemand zijn beweringen nagekeken en incorrect bevonden? Weet iemand überhaupt nog wat ie beweerde?
Of was het politiek incorrect?...