121

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Weet iemand wat er effectief met het lichaam gebeurd is na zijn houthakkersongeval in de Pyreneeën?

122

(1,219 replies, posted in 1985)

kan iemand mij helpen aan de info naar die "nr 2 van de staatsveiligheid die in overijse woonde" en zijn vrouw en schoonfamilie verbood om naar de delhaize van aalst te gaan schoppen....op zaterdag?
indien dit klopt is dit samen met het afgelasten van de bewakingsopdracht op de delhaize van aalst, een zwaarwichtig feit.

123

(963 replies, posted in Bende De Staerke)

Laat ons niet te veel waarde hechten aan de verklaringen van dergelijke personen maar bij de feiten blijven en dat zijn overvallen en moorden (wie wat waar hoe) die aan "de bende" toegeschreven worden + getuigenverklaringen + bekentenissen + slachtofferonderzoek. De rest is giswerk of het proberen integreren van mogelijke verdachten in de feiten. Speurders moeten het omgekeerde doen en daar wringt het schoentje wegens 0 bewijzen, corruptie, incompetentie en een verbazingwekkende eeuwige zwijgplicht van de nog levende betrokkenen. Ik applaudisseer alle fora toe want zij houden het thema levend, verzetten letterlijk bergen werk en zorgen voor een bepaalde druk op justitie.

124

(75 replies, posted in Andere Personen)

coconut wrote:

In dat verband een post van Ben uit 2015 » Forum

Dus die Maréchal was wel rijkswachter of is er een punt komma vergeten?

125

(1,116 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Ik vind het verhaal van de 3 obekende BOB'ers/rijkswachters in burger belangrijker dan de hetze omtrent duik 1 en duik 3. De hulpduiker bevestigt dat er een zware jutezak met vermoedelijk metalen pijpen snel naar boven komt. Het was dezelfde duiker dan '85 maar was het exact dezelfde plaats? Die 3 typen stappen uit hun R4'ke, bekijken het, zijn content en zeggen dat de duiker mag stoppen. Hebben ze ingeladen en zijn ze vertrokken? Of zijn ze nog effekes gebleven tot de duiker weg was. Zijn er geen documenten langs waar de BOB een duikinterventie moet aanvragen bij de brandweer? Moet er niks afgetekend worden? Moet er niks gefactureerd worden? Allez, voor je gaat duiken moet er toch ergens bewijs van opdracht zijn, papier, telefoon, ... En er wordt totaal geen onderzoek verricht naar die 3 typen?

is dit boek interresant om aan te schaffen? ik lees daar mixed feedback over?

127

(75 replies, posted in Andere Personen)

Kan inderdaad zo maar zijn coconut. Maar vergeet zijn leeftijd niet. Hij was "bekend" en gevlucht lang voor het digitale tijdperk. We weten zelfs niet of hij Belg of Fransman was. Is hij dezelfde (Franse) PM van Jean-Pierre Adam? Belangrijker is; is er naar hem gezocht in Spanje en wat heeft het opgeleverd en indien niet, waarom niet?

128

(75 replies, posted in Andere Personen)

Ofwel is de Pierre Maréchal op de foto niet onze man ofwel is onze Pierre Maréchal wel de man op de foto maar dan als Fransman, uitgeweken Belg. Wie zegt dat onze Pierre Maréchal Belg was? Wij lezen op het forum paracommando maar is dit wel correct? Misschien gewoon commando. Ik ken er nog die een groene baret hadden of stormfuselier waren en zeiden dat ze bij de para's gezeten hadden.

In ieder geval vind ik hem een zeer interessant individu wegens cv en vriendenclub maar vooral omdat het stil is rond hem. Kort na Aalst vlucht hij naar Spanje, blijkbaar zonder opruimen (legia munitie) en je hoort totaal niet meer van hem. Een beetje onderzoeker gaat hem toch achterna of laat hem internationaal seinen of door Spanje uitleveren? Sommige verdachten worden tot in den treure opgepakt en ondervraagd, anderen vluchten of komen terug en wordt geen strobreed in de weg gelegd.

Coconut, heb je het over het boek van Hilde?

130

(75 replies, posted in Andere Personen)

Stel 20 in 49. Als hij nu 90 jaar is en een amateur rallyrijder was in de jaren 50 dan vrees ik dat daar weinig of niets van bekend is buiten zijn lokale omgeving. Dit was nog het papieren tijdperk. Een vermelding in een uitslag brengt ons niet verder. Eerder getuigen die hem gekend hebben maar aangezien de leeftijd en zijn verdwijning naar Spanje kort na Aalst.

Waarom schreef die journalist bewust die eigennaam neer in zijn artikel? Je weet dat je daar toch problemen mee kan krijgen of dat je op z'n minst iets op gang trekt. Deontologie even verdwenen?